Bono är på Ullevi...

....men Sahara Hotnight var på PIP :)

Nu är jag hemma på en liten 'siesta' - ska snart tillbaka och kolla på Timbuktu. Jag är ingen bra 'festivalare' - lera, gegga, regn och kyla...då åker jag hem och äter, går på toa, byter till torra kläder och värmer mig innan nästa artist jag vill se. Jag skulle aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, kunna bo i tält på ett festivalområde. Never ever. Ser ingen tjusning i det överhuvudtaget - men det är ju bra att alla inte är som jag.

Om jag var i Gbg denna helg hade jag nog hört U2 från balkongen just nu. Idag var det många bra artister som lockade på PIP, men i morgon - då hade jag bra gärna velat vara på Ullevi på U2s spelning nr2. Men men...vad har jag att klaga på när jag får se så många bra artister på PIP och dessutom ska se Madonna på Ullevi nästa vecka...!?! :)

PIP day:2

Dag 2 var absolut inte lika bra vädermässigt som dag 1. Regn, regn och åter regn. Beslutade mig för att inte åka till PIP förrän senare på kvällen igår. När A Camp började spela slutade regnet att falla :) Sen blev det Dundertåget, Pilgrimz, Hoffmaestro & Chraa och Thåström. Med andra ord, en lite kortare visit.

Bäst var utan tvekan A Camp! Hoffmaestro & Chraa var lite skoj också faktiskt...men det var nog mest för allt folk - hela Dalen gungade/studsade. Men deras lugna låtar var bra - de andra lät ju precis likadana. Inte riktigt min stil. Och Thåström är ju Thåström så han måste man ju ha sett. De andra var väl inget att hänga i granen direkt.

Nina Persson (sångaren i A Camp) tyckte att vi såg väldigt snygga ut uppifrån scen - och tillade att man får bra gener i Kga. För hon bodde ju här när hon var liten...och hennes utseende kan man ju inte klaga på. Så det är väl bara att tacka :)

NU: Regnet öser ner...men...ikväll börjar ju det bra redan 16.00. Det blir poncho och gummistövlar på. Men det är ju så ruskigt kallt. Nu har jag lagt upp kvällen lite. Åker nog hem mellan Melody Club och Sahara Hotnights...värmer upp mig, byter kläder. Det är så oerhört skönt att ha ett hus att åka till när man är på festival - stackars alla som är på campingen. Enormt mycket lera har jag hört. En annan får komma in i värmen på kvällen och sova i sin säng. Det är GULD!

PIP day:1

Som många andra Karlskogingar (och "turister") så tillbringar jag mina dagar på PIP - Putte i Parken...eller dagar och dagar, kvällar. Sen så har det ju hittills bara varit en kväll, men.

Igår såg jag band/artister som: Hello Saferide, Bob hund, Caroline af Ugglas, Lasse Lind, Persons Pack, Governor Andy, Vapnet, Hassle och Fatboy. Hörde även Ulf Lundell, men orkade inte gå till IP och kolla...väntade ju på Hassle, och av honom kunde jag inte missa en sekund. :)

Bäst igår: Hassle och Hello Saferide (+ det fina vädret)

Och kvällens låt blir...

...."Bump in the road" med Erik Hassle

Regn blir till solsken

Tänk vad lite fika och gott sällskap kan göra för humöret. En tråkigt grå och regnig dag blir plötsligt varm och trevlig. Sekundrarna, minuterna och ja, timmarna bara flyger iväg. Allt blir bra helt enkelt...trots att regnet fortfarande öser ner utanför fönstret.

Är det jag som är dum?

2,5h senare och ingenting har hänt...

Jag skulle uppdatera något jox till telefonen via hemsidan...killen i butiken (som för övrigt verkar ha vaknat på fel sida idag) sa att det skulle vara enkelt, gå fort och vara MYCKET smidigt...

Jo tjena...är det bara jag som är dum? Det händer ju för bubblan ingenting =(

Depp - Pepp

Depp. Jag är lite nere. Mitt favvohalsband är försvunnet - försvann på gymmet i torsdags och ingen har sett det/lämnat in det. Vill ha ett nytt - likadant. Undrar om de fortfarande säljs...10 år senare. Så jag är deppig. Sen så är min telefon dum också. Suck. Den är inte ens 5 månader gammal ju! Så i morgon ska den lämnas in. Man blir helt handikapad när den inte funkar som den ska. Så...ingen bra dag för mig. Men vad gör man då för att pigga upp sig? Jo...man stoppar in en DVDfilm i DVDn. En fantastsk film som man kan se 100 gånger. En film som innehåller grymt bra musik. En film som innehåller grym dans framförd av grymma människor. Man kollar helt enkelt på Bounce Live!!! Nu är jag lite mer pepp iallafall.

PIP

Seg till tusen. Idag skulle jag vilja gå en långpromenad, ta en sväng på stan, äta en Sub från Subway, gå på danspasset som är kl:16, och sen kolla på någon bra film - gärna skulle jag ha sällskap av A, Joss eller K. Men nä...idag ska jag jobba. Jobba, jobba, jobba. Dock blir det nog det sista jobb-passet på det jobbet. Känns ganska skönt faktiskt - man har trubbats av ännu mer sedan vi fick veta att det skulle läggas ned. Så det känns bra och sluta på ett sätt som idag. Har ju fått timmar på ett annat jobb (sedan 2v) och det känns bra. Spännande, men bra. Kommer nog lära mig massor - sen så är det ju inom min utbildning också - pluspoäng. 

Min seghet beror förhoppningsvis inte på att jag är påväg att bli sjuk eller något sådant. Jag antar att det beror på att jag har jobbat 7 dagar, ledig 1, jobbat 5 dagar och har 3 dagar jobb kvar innan jag får ledigt. 

I morgon ska jag ha en catching up fika med M. Det ser jag fram emot. Länge sedan vi sågs nu och mycket att ta igen - nya jobb och massa resor. 

Men på tisdagkväll sätter jag mig på tåget och åker hem - det är ju PIP!!  

Bli med i våran klubb

Idag när jag var inne och handlade på 'min ica' så såg jag en lapp som de hade satt upp i kassan, där stod det något i stil med: 'Bli medlem i våran grupp'. Jag tänkte automatiskt att det var Ica-kundklubb (eller vad den heter). Jag har sett lappen förut och jag har aldrig läst längre än så. Men idag fortsatte jag läsa eftersom det var lite kö...'vi har i nuläget 183 medlemmar'. Men sen såg jag att 183 var överstruket och det stog i stället något på 200..206 eller något sådant. Tänkte att det kan ju knappast handla om Ica-klubben. Sedan stog det '...på Facebook'. Haha...'min lilla Ica Nära' har en egen Facebook klubb som de värvar kunder till i butiken. Var inne på Facebook och kollade in klubben, och det är faktiskt 223 medlemmar. Men jag är inte medlem...än.

You can't break a broken heart

Vad sägs om lite bra musik såhär på kvällskvisten!?

Tintin i morgon!

Jag gillar överraskningar. Speciell när de kommer riktigt oväntat. Fick ett sms förut där det stod: "Ses vi på tintin imorn :)" Gissa om jag blev glad..och förvånad!


Såklart att vi ses på Tintin i morgon! Like old times!


I-landsproblem

Idag har jag shoppat lite små-saker som hjälper mig att lösa 2 av mina i-landsproblem.


Det blev en 'last line' och en 'thumbthing' - väldigt bra uppfinningar!


Något fattas

Varje dag, som inte är tisdag eller onsdag, känns det som om något fattas. Jag är beroende av SYTYCD - jag vill ha något att se fram emot, att titta på på TV innan jag lägger mig.

Nu = Sommarkrysset. Sen = Läsa? Kolla på film? Sova?
Jag köpte örngott förut. Ett som det står TRÖTT på, och ett som det står PIGG på. Inatt ska jag invga det som det står TRÖTT på...för det är just vad jag är. Har jobbat 6 dagar i rad nu...ska jobba imorgon med. Bad om ledighet på måndag - tur det - för sedan blir det jobb 8 dagar i rad. Sedan ledig :) ska hem för att gå på PIP.  

Söderling i final

Jag skyndade mig hem från jobbet idag bara för att få se iallafall lite av semifinalen i Swedish open. Det är ju inte varje dag man får se två svenskar mötas i semin - Söderling-Vinciguerra. Söderling vann...inte helt otippat. Fick iallafall se ett mycket jämnt andra set, men hoppades att Vinci skulle ta det så att det blev ett tredje set. Men men. :) Det blir alltså Söderling-Monaco i morgon. Matchen börjar 14. Jag börjar jobba 14 :( tyyyypiskt.

Denna låt förföljer mig


Det är dags igen

Ja nu är det dags igen - ombyggnation - därför kommer sidan inte se vidare piffg ut den närmaste tiden!

Någon som har smakat?



Jag kunde inte låta bli att köpa...men undrar egenligen om det är gott.
Någon som har smakat?

I ♥ dance

När jag gick från dansen idag hörde jag musik. Hög musik. Följde ljudet och hamnade vid Trägår'n - mycket folk inne i parken och utanför längst vattnet. Ringde mam och bad henne söka på vad det kunde vara för någon konsert. Jag ville ju veta vad jag stod och lyssnade på. Svaret blev: Deep purple

Nu = SYTYCD. Tre helt andra par i bottom three än vad det var förra veckan. Spännande. Det visar bara den stora betydelsen av korreografi. No one is safe. Men jag vet inte vilka jag tycker ska åka hem...Tycker att alla par var bättre förra veckan. Då fanns det några korreografier som fastnade i min hjärna och som det kommer dröja länge innan de försvnner. Varje år så finns det ett antal sådana nummer. Tur att youtube finns så man kan kolla på numren från de tidigare säsongerna. Btw när det var pausnummer nyss hände något med sändningen - det blev helt svart. Tur att det var under pausnumret det hände - annars hade jag blivit tokig, det är något som är säkert. 

Afrodans

Det var så härligt att få klampa runt barfota på Afrodansen idag. Det var grymt roligt - och jag fick beröm! :)
Jag har lite problem med att ha skor på mig - för jag och Joss var ute och gick för en vecka sedan - vilket resulterade i ett litet blodbad. Har ett skavsår stort som en 50-öring...det vill inte läka :(

Innan idag har jag inte tränat på 2 veckor...Ojojoj...inte bra. Men nu ska det bli andra bullar :) I morgon väntas mer dans :) Men nu väntar sängen!

Veckans höjdpunkt

Tisdagar 21.55 Kanal 5 =
veckans höjdpunkt.

Och tisdag 21.55 är just vad det är
Just NU!





Lista 090713

M utmanade mig med en lista...så här kommer den:


1. Hur gammal är du om fem år? 28
2. Vem var den sista du träffade? Mötte grannen ute på gården
3. Hur lång är du? 172 (tror jag)
4. Vilken var den senaste film du sett? Since you've been gone
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Absolut, det kan jag kolla. Kanske hinner i morgon, ska försöka." Smset var till E.
7. Vad är dagens planer? Äta upp min sallad (Ruccola, spenat, couscous, äpple och nektarin), kolla lite TV, läsa och sen sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem det är till och vad man vill - men, sms...kanske.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma?
Igår
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag?
8.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej..eller..det beror ju på vad man menar.
14. Vilken är din favoritplats? Har flera. Trivs både i varma utlandet och i en svettig danssal :)
15. Vilken plats föredrar du minst? Att sitta i nån läskig karusell som går upp och ner och in och ut. Finns såklart andra ställen där jag heller inte trivs.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Har absolut ingen aning.

17. Vad skrämde dig som barn? Tjuvar
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma (eller ja, den bok som jag fick av Mamma igår.)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Det beror på: När? Var? Hur? Vem? Varför?
27. Vilken är din favoritglass? Vanilj
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Oj, resa, shoppa...och spara!
29. Tycker du om kinamat? Jajemän
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost?  Vatten, juice eller fruktsoppa
32. Sover du på någon särskild sida? Mage eller höger tror jag
33. Kan du spela poker? Kan och kan. Inte med sånna "riktiga" regler som de gör på TV ;)
34. Tycker du om att mysa? Det är väl klart
35. Är du en beroendemänniska? Beror på betydelsen, men det är jag väl på sätt och vis.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Ja...någon gång i framtiden.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska, lite franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? När jag var pytteliten tror jag att jag gjorde det.
40. Föredrar du havet eller en pool? Det beror på vart poolen är och vart havet är.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skojigheter, kläder, presenter
42. Äger du dyra smycken? Dyra för mig, men kanske inte för någon annan.
43. Har du någon gång testat narkotika? Å nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Nektarin
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, det vet jag inte.
46. Välj ett ärr på din kropp? I höger ögonbryn.
47. Vad har du för ringsignal? Trasdockorna
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja.
49. Flirtar du mycket?  Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma - efter en restaurantshow (därav smnkningen och håruppsättningen)
51. Kan du byta olja på bilen? Har aldrig testat, men det tror jag.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser Tyskungen nu. Innan dess Olycksfågeln.
54. Läser du dagstidningen? Ibland.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Ja det måste jag väl säga.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3 Star
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? 18.02 Gbg - Dfs 21.35
59. När var du i kyrkan senast? När lilla M och lilla H döptes och J och M gifte sig.
60. Vilka personer utmanar du? Alla!


Dagens låt :)

Förbereder mig inför en 5h och 5 min lång bussresa till Gbg. Denna låt finns i min mobil:

Yippie! NOT.

Idag är det sol för första gången på en vecka - sedan jag kom hem från Frankrike. Kollade vädret och det ska fortsätta vara bra väder här fram till helgen. Synd bara att jag snart sätter mig på bussen till Göteborg. I Göteborg ska det regna hela veckan. Yippie! NOT.

The funniest commercial ever


Fan of SYTYCD

Jag blev precis ett fan av So you think you can dance på Facebook. OH NOOO!! Då råkande jag se en kommentar som jag inte ville se. De ligger lite före med sändningarna i USA om man säger så...som tur var så handlade det inte om vem som vann...men...iallafall. Nu vet jag ju en som inte vinner - eftersom kommentaren handlade om vem som fick lämna tävlingen. Hmm...jag har en strikt regel - inget youtubande på SYTYCD nu förrän finalen är klar. För då kan man råka få syn på ett klipp som man inte sett - och då vet man alltså att de kommer finnas med i minst en vecka till. Sedan kan man få syn på Top10 ex. när man i Sverige just nu är på Top18. Sånt är inte kul...man vill ju inte veta. Man vill ju titta varje tisdag och onsdag 21.55. :) Lika spänd varje vecka!

Det var inte igår

Idag hörde jag denna låt på radio...och det var minsann inte igår!

A tribute to Michael Jackson

Gårdagens tribute to Michael Jackson i Stockholm - som tydligen uppmärksammats i Amerikansk media. Coolt! Bra initiativ av världens bästa Bounce :)

Så coolt!
Antagligen är det lite inspirerat från mitt favvoklipp från den Beligiska tågstationen. Jag kan se klippet hur många gånger som helst. (Observera folket runt omkring som också förslker vara med - speciellt på 2:47) 

På tal om dans och coola grejer.
Den 12e juli (om 3 dagar) är det ett år sedan jag och K var på Trafalgar square i London. Och vad gjordes där om inte dansades. Finns inte så bra klipp på youtube, och jag vet inte hur man lägger upp enga filmer. Men...såhär såg det ut när världsrekordet slogs i largest choreographed group dance. Hihi...och jag har ett fint diplom om att det kom med i Guiness. :)

Så kul när man känner igen många av dem som är med i filmen :) Ingen avancerad dans direkt, men det är ju det som är så kul. Att ALLA kunde vara med. Synd bara att filmklippet inte är så bra. Man ser inte alls hur många det faktiskt är som dansar. Galet många. Kommer inte ihåg hur många det var...men många var det.

Foppatofflans vara eller icke vara

På midsommar var jag i Foppatofflans land - en svensk camping. Jag gillar inte Foppatofflor, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Förra veckan var jag i Frankrike - också det ett Foppatofflaland. Dock finns de de fransoser som använder Foppatofflorna till annat än att stoppa fötterna i. Varför inte stoppa blommorna i?


Snyggt? Nej - inte speciellt. Men bra mycket bättre än att ha dem på fötterna. Och som tur var är ju tofflan stilfullt offwhite - ingen flashig grön, orange eller chockrosa. Det sägs ju att de ska vara väldigt sköna..ja kanske det. Men jag håller mig till vad jag alltid sagt: Foppatofflor i storlekar upp till strl30 - visst, det kan vara gulligt och då kan de till och med få vara rosa, turkosa, gröna eller vad som. Men ett par oranga Foppatofflor med ditsatta blommor eller andra figurer i storlek 41 - hur charmigt är det?

Vad kan man mer andvända Foppatofflan till?


            
            


Will you be there


Älskar den här låten. Tyckte dock att det var lite creapy igår på Michael Jacksons memorial att kistan stod det framme och sen att han själv pratade i låten. Men men...låten är fin och Jennifer Hudson sjöng den riktigt bra.

Blodbad

Jag håller på att tvätta skorna - det blev ett mindre blodbad i dem när jag och Joss var ute och gick. Jag VET - man ska inte ta längre promenader i nya skor...men det gick ju så bra när jag hade dem igår. Suck. Nu har jag 4 plåster och 6 blåsor (som jag hittat hittills) - tacka vet jag flipflops!

Countdown

Finalen slår andan ur en...

Ja det är så rubriken är på Aftonbladet idag - för Madonnas show. Den 8e augusti befinner jag, K och antagligen X antal personer oss på Ullevi.

För er som undrar så blev detta resultatet på det 'ryck' som jag skrev om för en tid sedan. Och jag längtar!

Shopping i Frankrike

Kan ju berätta att jag INTE köpt någon klocka i år. Jag har INTE heller köpt någon väska. INTE heller har det följt med något armband hem till Sverige i år.

Oj, tänker ni då. Vad har hänt. Men...jag kan ju lugna er med att det blev ett par skor denna gång också. :) Man kan ju inte köpa allt varje år. Hehe. Men skor är faktiskt hur kul som helst att köpa utomlands. Älskar mina vita Roxy-skor från Portugal (med rosa och gröna blommor på) och jag älskar mina svarta Lacoste-skor från Spanien. Och nu...mina gröna Buggy-skor från Frankrike.

Viva la France

Inga 35-40 grader här inte. Suck. Jag vill tillbaka till Frankrike. Har bara varit hemma någon timme men samtidigt känns det som det var länge sedan jag var där. Svårt att tänka sig att jag i morse (ca 5.30) satt ute i mörkret i den då 28 gradiga värmen och åt frukost. Det känns så avlägset. Men jo..det är inte mer än ca 12,5h sedan.

Men det har varit bra väder här hemma har jag hört. Tur för er...men jag hade ju hoppas på att iallafall vara lite brunare än alla andra när jag kom hem. Men men. Jag tror ändå att jag haft det lite bättre, lite skönare, lite varmare...för jag har svårt att tro att natt-temperaturen aldrig kommit under 25 grader här :)