NIKE

Nu är armbandet bortklippt. Nu är det över. Jag svävar på små rosa moln och mungiporna sitter uppe vid öronen. The NIKE Blast var helt underbart! En närmare uppdatering kommer senare, just nu är jag för trött. Eller, egentligen inte så trött...men hjärnan är kvar i Stockholm tror jag.

Jag har fått tillbringa helgen med människor som har samma intressen som jag. Människor som inspirerar. Människor som är fantastiska på det de gör. Hela helgen har varit glädje, rörelser och musik. Med andra ord...helt underbar.

Denna låt är fantastisk. Koreografin som Tony Stone lärde ut till denna låt var brilljant. ♥ Vi lärde oss en koreografi som han gjort till So you think you can dance. Grymt. Och nu kan jag inte sluta lyssna på låten. Den går på repeat...


Redo

Då var den här. Helgen som jag har väntat på i 52 veckor. The NIKE Blast.
Har i princip packat klart. Fötterna har fått sig ett fotbad och en ordentlig skrubb för att klara av två dygn i dansskor. Bara lite fix kvar.
I morgon åker vi. Hela gänget! Ska träffa syskonen o M i morgon också. Och sedan blir det bara en himla massa dans.
Det kommer bli grymt.
Jag lovar att jag kommer bli lika salig som förra året. Vara i dans-himlen, sväva runt på små moln. Ha frbaskat skoj helt enkelt. Uppdatering kommer när jag är hemma igen.

Nu är jag redo!


Listan

Nämn något som gjorde dig glad igår: Sverige vann över Serbien i handbollen
Vad gjorde du kl 08 imorse: Tvättade
Vad gjorde du för 15 min sedan: Vek tvätt
Det sista du sa högt: Hej
Det senaste någon sa till dig: Hej
Vad har du druckit idag: Tea ("Himlagott")
Vad var det senaste du åt: Rostad smörgås med ost
Vad var det senaste du köpte: Hallonsylt
Vad är det för väder hos dig nu: Några plusgrader och sol :)
Godaste glassmaken: Vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske
Sover du tungt: På senaste tiden - JA!
Trivs du med ditt jobb: Yes I do. Det är de blonda indianerna och E:s förtjänst :D 
Favoritklädsel: Mysbrallor och hoodtröja
Favoritlåt just nu: Hello med Martin Solveig
Vad ser du om du tittar till höger: Vägg+fönster (om man tittar ut ser man: Centralen, Nordstan, Scandic, järnvägsspår, Göteborgshjulet m.m.
Vad gör dig glad just nu: På fredag är det The Nike Blast i Stockholm och jag längtar något vansinnigt
Vad ska du göra härnäst: Hämta kläder i torkrummet
Humör just nu: Lite småseg men helt OK
Favoritgodis: Djungelvrål och naturgodis
Kläder just nu: Svarta mysbrallor, turkos linne och svart cardigan
Hur många kuddar sover du med: 2
Morgon eller nattmänniska: Inget av det eller båda. Det varierar från dag till dag
Vad är viktigast för dig: Att må bra, att göra kul saker, att ha saker att se fram emot.
Är du kittlig: Yes I am.
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Spindlar (insekt?)
Längtar du mest efter just nu: Nästa helg

Grattis

I morgon fyller Benjamin 2 veckor. Titta så fin han är.


Imponerande att han fortfarande är vid liv :)


I'm in heaven

Om en vecka är det Stockholm som gäller.
Nedräkning.
Vet att det kommer att bli en grym helg.
Dans dans dans.

Denna vecka har jag tillbringat kvällarna på Dansforum. Öppet Hus.
Stepp - House - Popping - HipHop - Streetjazz - Modern - Streetjazz
I'm in heaven.

Ikväll ska jag testa det nya. Sh'Bam. Se om det är något att hänga i granen.


Dagens film

Annie!
Ny favorit.
Bra sång och dansnummer. Och Annie är för gó.


Happy Feet



För någon dag sedan kollade jag på Happy Feet. Riktigt bra film. Idag tog jag chansen. Chansen att få vara Mumble. Jag tog nämligen min första lektion i tap-dance (stepp) idag. Superkul och riktigt svårt. Jag blev inget proffs på 1h, men nu vet jag grunderna, jag förstår tekniken. Mumble är fortfarande min stora idol :D


Fireworks



K kollar efter Fireworks. Vi såg inte ett enda!


Förlåt

Jag vet att min uppdatering här har varit kass. Och jag vet att jag har lovat att lägga upp bilder från London. Förlåt Joss. Men saken är den att jag inte hunnit få K:s bilder ännu (de flesta är på hennes kamera) och min kamerasladd har ännu inte packats upp. Jag har 2 ouppackade kartonger efter flytten och antagligen ligger sladden i någon av dem. Men snart...jag lovar. 

Min lördag har jag tillbringat på ett relativt tråkigt sätt. I morse skippade jag BodyBalancen, kände att jag behövde sova. La mig i soffan och kollade på Evita. Efter det har jag flyttstädat i gamla lägenheten. Urtrist! Frostat frys, städat kyl, putsat fönster...och i morgon fortsätter det. Nu ska jag bege mig till Hisingen för att få ett trevligt slut på denna dag med mina blonda indianer.  



Huset fullt


Jag blev överlycklig när jag satt på TVn förut och fick syn på att de visade Huset Fullt.
Nostalgi.
Kanske bästa serien någonsin!


LoveFilm

Som Buzzador får man testa massa olika produkter/tjänster. Just nu testar jag LoveFilm. Man skapar en sida där man markerar vilka filmer man är intresserad av. Sedan skickas 1-2 filmer åt gången. Hur bra som helst. Är man medlem i LoveFilm får man 4 filmer i månaden för en kostnad av 99:- Filmerna skickas hem, och när man har sett dem är det bara att lägga dem på lådan. 

Förra veckan kollade jag på Benjamin Buttons otroliga liv och Stomp out loud. Igår kom Happy Feet på posten och nyss fick jag ett mail om att Evita är påväg till mig. 

Riktigt bra grej detta! Absolut någonting för alla filmälskare därute.


Inventering

Jag har:
en säng
en soffa
tre små bord
ett matbord
fyra stolar
sex kuddar
fyra gardinlängder (2x2)
en taklampa
en bordslampa
två spotlights
en TV
en micro
en dammsugare
två bokhyllor

...det är mer än jag hade igår. Då hade jag en luftmadrass.

Dock saknar jag mattor. En har jag bestämt, men den är slut på IKEA just nu. Men...jakten på den runda mattan fortsätter. Tips någon?

Flytt pågår


I'm leaving

I natt lamnar jag London. For den har gangen. Men denna gang ar det inte lika sjalvklart att jag kommer tillbaka snart. K flyttar ju snart harifran. Men, det innebar ju att jag istallet far aka till Barcelona och halsa pa henne. Det blir najs!

Det blir till att ta bussen harifran i natt, runt 02.45 for att sedan byta till Terravision 03.50 vid Victoria. Nasta stopp: Stansted. Flyget ska lyfta 6.55. Allt detta in London-time. Vet inte riktigt nar jag landar, men skulle tippa pa runt 10 Swedish-time. Om jag kommer vara trott i morgon? JA! Men jag har sagt att jag inte kommer till jobbet. Jag ska ta dagen till att flytta sa mycket grejer som mojligt till nya lagenheten och borja packa upp. Forsoka fa saker pa plats. Har dock inga mobler. An. De kommer pa lordag. Orkar jag ska jag ga och dansa pa kvallen. Det blir en skum vecka detta eftersom man ar ledig pa torsdag.

Men i morgon ska jag sova forsta natten i nya lagenheten. Pa luftmadrass. Och by the way: i nya lagenheten har jag bra tackning, sa nu kan ni ringa mig aven nar jag ar hemma.

Kanske orkar jag med att publicera nagra Londonbilder.

Flyttgubbe

2010-ars sista traningspass blev nar jag och M skulle flytta min bokhylla fran gamla lagenheten till nya. Inte sa langt, men anda. 2 tjejer och en bokhylla pa promenad i Goteborg.

2011-ars forsta traningspass blev idag nar vi skulle flytta K:s byra. Det var ett par kvarter. 3 tjejer, 1 kille och en byra + byralador pa promenad i London.

Forstar inte varfor folk kollade sa konstigt pa oss. Kan ju saga som sa: Goteborgare ar hjalpsamma medan Londonbor ar rent ut sagt hansynslosa.

I'm going to be a flyttgubbe.

London update

Nyarsmaten var grymt god. Vi var pa den vietnamesiska restaurangen Saigon Saigon. Vi var dar med K:s kollegor och deras pojkvanner/flickvanner/vanner/syskon. Svenskar, tyskar, italienare, fransman och spanjorer. Mycket trevligt och som sagt, riktigt god mat. I sang kom vi runt 5.30. Gardagen blev slapp med en walk till Westfield och samt besok i en affar pa Kings Street. Och visst blev det lite shopping. Kan dock inte handla sa mycket eftersom jag inte har nagot incheckat bagage. Sa den dar chokladen (lyxig drickchoklad) och den dar jackan blev det inget med. Kvallen blev tidig. Lite musikaltittande och sedan vantade sangen. Efter narmare 12 timmars somn ar jag nu pa G igen. K ar pa ackupunktur och jag tankte ta en dusch och sedan bege mig ut. Hoppas jag inte gar vilse. Ska mota K sen och bege oss till Chiswick for att luncha med nagra av *nyaarsfolket*. Trevligt trevligt.