beach 2011

Idag har 2 personer - oberoende av varandra - sagt att jag blivit smal i ansiktet. Notera att jag träffar dessa människor varje vecka. Men, så blir det väl när man drar på sig en matförgiftning över helgen. Inte vidare skoj, men en snabb väg till beach 2011. (Inte att rekommendera, och jag ska sluta - genast.)

Men jag har haft en grym helg i Stockholm...fram till lördagkväll. Jag hann med att göra stan. Fikat med kusin. Varit på Balettakademien. Mys. Gjort stan med mamma. Kollat på Stockholm marathon. Varit på Dansens Hus. :) Sen blev det mindre kul, och de 4,5h på tåget från Stockholm till Göteborg var vidriga. Men nu mår jag bättre. Matlusten och energin är väl inte helt tillbaka. Men, det blir bättre.

Nu ska det bara jobbas 2 dagar till, sen kommer syster o då åker vi till London!

Pink lady

Äntligen har jag fått tummen ur.

De där regnkläderna som jag har behövt sedan dag 1 i Göteborg (för nästan 3,5år sedan) köptes igår. Det blev ett Didrickson-regnställ med mörkgrå byxor och rosa jacka.
De där svart/rosa/vita Reebok easytone-skorna som jag har sneglat på i flera månader är numera mina. Igår hade de ta 3 betala för 2 på Stadium. Så jag fick med en rosa/grå NIKE-bag på köpet. Det kallar jag bra köp!

Idag har jag haft skorna på mig mest hela dagen, till tvättstugan, till Coop, till SATS. Väskan invigdes till träningen på SATS och regnkläderna invigdes påväg hem. Skyfall!

I helgen fick jag hit Urban också (min cykel) och vi premiäråkte till och från gymmet. Han är snabb min Urban. Dock har jag ingen som helst koll på Göteborgs cykelbanor. Men det kommer väl :) Göteborg kryllar ju av gågator och enkelriktade gator. Men som sagt, jag lär mig väl. I morgon ska jag cykla till jobbet och det är bara rakt och det är cykelbana hela vägen. Tror jag.

Champion


Eurovision song contest

Ikväll blir det Eurovision-mys med Isabel. Skönt att Sverige fick va med iår. Men jag tror inte att vi har någon chans. Sorry, men jag tror inte det. Tror det kommer bli svårt för Saade att gå ut efter Irland, hade blivit bättre om han fick starta efter en ballad. Jag håller iallafall på Finland, Schweiz och Azerbadijan.






Jag kan flyga, jag är inte rädd

Det känns som det kommer att bli en bra helg. Ser fram emot den. Massor.
Men i morgon är det torsdag. Det innebär jobb, yoga, jazz och deltävlig2 i Eurovision Song Contest. Sen är det fredag och då är det jobb och sen Liseberg med Malin. Moneybrother på scen. Efter det beger vi oss troligtvis till Chez Amis för lite mat och mys. Lördag börjar med BodyBalance. Sen ska jag på spinning för första gången i mitt liv. Hjälp. Då kan man fråga sig vad det är för konstig idé jag har fått. Jag tror deffinitivt inte att spinning är något för mig. Verkar sjukt tråkigt. Men, vad gör man inte för sina vänner? Isabelle ska provköra ett spinningpass på Life där hon hoppas på att få bli instruktör. Hon ska då hålla ett provpass där hon ska bli observerad. Och ja, man ställer väl upp :) Lördagen kommer att avslutas i Isabels soffa med massa chips, godis, pizza och Eurovision Song Contest. Mys. Söndag blir nog lugn. Har tvätt-tid. Sen blir det nog en sväng på stan och sen dans och core. Söndagen avslutas säkert i soffan som vanligt :)

Just det, jag har ju inte sagt att jag jobbar min sista dag på fredag. I två dagar ska jag vara arbetslös - och det känns rätt gött faktiskt!! :D Wihoo. Nya utmaningar på måndag. Eller ja. Jag ska 'gå bredvid' i två veckor - sen är jag out there. All by my self. Jag kan flyga, jag är inte rädd.

Niiice jewellery

 
Jag gillar mitt nya armband från Niiice Jewellery. Do you?


Odla fräknar

Idag har jag legat på taket och odlat fräknar mest hela dagen.
Sen åkte jag till IKEA och åt korv och köpte ett bord.
Nu har jag målat tånaglarna chockrosa.

Intressant update :)


Like a candle in the wind

Jag har nog alltid älskat ljus. När jag var liten hade jag ca30 ljus framme i mitt rum. Och de fick absolut inte tändas. I alla möjliga färger och former var de. Sen hade jag mängder med ljus i lådor också, sånna som helt enkelt inte fick plats framme. Många ljus var snygga, många var fula (tyckte jag väl inte då - men nu tycker jag det).
Jag kan inte med att slänga dem. Men nu kan jag med att tända dem. De flesta iallafall. Många av mina gamla ljus har nu brunnit upp (ner?). Men några är kvar. Just nu eldar jag ett fult glittrigt geléljus. Hur tänkte jag när jag skaffade det? Jag älskar doftljus, men detta luktar plast.



Jag tänkte säga att jag inte alls har många ljus framme nu. Men nu när jag räknade så blev det 14st. 4 av dem är dock värmeljus och de är inte framme jämt. Det ligger fortfarande ganska många ljus i mina lådor. Några är även kvar i Karlskoga.
Jag är nog lite knäpp när det gäller ljus. Vissa är framme för prydnad och så byter jag ut dem till något fulare när jag ska tända ljus (om jag är ensam) - det är då jag eldar mina "ful-ljus". För ni trodde väl inte att mitt glittriga geléljus står framme jämt? :) Skulle inte tro det. Vanligtvis är endast mina vita ljus framme, samt de ljusgröna i köket. Men de vita ljusen är bara prydnad tills dess att ful-ljusen är uppeldade.


Vatten

I Karlskoga är vattnet jättegott. Jag börjar vänja mig med vattnet här i Göteborg. Det är inte speciellt gott - men man vänjer sig som sagt. Men vattnet i Frölunda är rent av äckligt. Att det kan vara sådan skillnad. När jag ska träna BodyBalance på lördagsmornar i Frölunda brukar jag fylla på min vattenflaska hemma bara för att vattnet ska vara godare. Men i morse glömde jag. Så då får man stå ut. Men jag tycker synd om alla där som tror att vatten smakar så. Vatten kan vara det godaste som finns. Men inte här. Och absolut inte där. Det är skillnad på vatten och vatten.









Vill ha

Jag borde skaffa nya walkingskor. Eller nya och nya. Jag har inga. Mina gympadojjor som jag använder när jag är ute på mina promenader börjar trasa sönder. De har ingen bra stötdämpning heller. Funderar faktiskt på ett par Easytone. Är det någon som har testat sånna?


Hur går man?

Ett steg fram...och noll tillbaka?
Jag hoppas på det.
Har firat med dans och body balance - nu blir det lite frukt/nötkaka :P
Det blir mer firande längre fram.


Gbg by night


Min utsikt från fönstret just nu. Det har smällts fyrverkerier hela kvällen, flera gånger om. Why?

 


Fashion

Måndagsmys.
Jag har mys varje dag - om nån hade missad det :D Trött och glad efter ett fantastiskt danspass. Mätt efter oboy och ostsmörgås. Nöjd efter att ha fixat matlåda till i morgon.

Nu kollar jag på Trinny & Susannah. Det skulle vara skoj och träffa dem. Undrar vad de skulle säga om mig. Vad passar jag i? Om de såg mig nu skulle de nog kalla mig för disaster. *Mörkröda gamla mjukisbrallor (köpta i Paris när jag var 15) *Rosa/svart NIKE bikini-top *Lillasysters grå hoodtröja
Det är en disaster. Som tur var är det inte såhär jag går runt till vardags.

Sommarfint

Idag gjorde jag min ljusbricka lite sommarfin. Nya vita ljus och ny potpurri. Passade bra i köket. Och så luktar det fräscht :D

Mitt förra mission var att skaffa en skohylla. Det tog mig ca 4 månader innan jag hittade the one. Innan dess var mitt mission att skaffa en dator. Det tog väl ungefär 4 månader det också. Mitt nuvarande mission är att skaffa utemöbler till min hörna på loftgången. Jag hoppas att det inte kommer ta 4 månader...














Klockan åtta hos mig


Kvällsmys. Nu ska jag kolla på brorsan på TV.


IKEA

Dagens inköp på IKEA.
Dörrmatta. 5 vita blockljus. Te-sil. Potpurri (med äppeldoft). 8-pack vita galgar. Rosa blomform för iskuber. 2-pack grå/svarta böjbara skärbrädor.


Glad valborg

Började dagen med lite träning på SATS Frölunda. Efter det hamnade jag på taket. Taket har blivit mitt favoritställe under soliga dagar. Det blev ett par timmar i solen varpå jag sen såg resultatet av att ha somnat på mage med ena anisktshalvan mot solen. Otroligt snygg röd bränna på vänstra sidan ansiktet. Mot kvällen gick jag till Valand och kollade lite Chalmers cortége innan jag mötte M och S. Vi tog oss till Slottskogen (precis som ett par tusen till) och mötte upp S vänner och deras vänner. Himla mysigt. Vi hittade dessutom en Valborgsmässoeld. Jag som inte trott de har sånna i Gbg - M är ju Gbgare och har inte sett en eld på Valborg sen hon var 6år, så jag trodde helt enkelt att de inte existerade. Varmt och mysigt var det vid elden som tändes klockan 21. Det hade börjat bli kallt, så brasan var behövlig ;) Runt 22-22.30 frös vi så mycket så vi stod inte ut att va kvar. Vi gick till Linné och satte oss på Istället istället. Trevlig kväll måste jag säga. Och jag är glad att jag fick se en eld iallafall :D
(M fotar Valborgsmässoelden)


Men det där med sång och vårtal som man kör med i Kga - det vette tusan vart man hittar. Här var det nån Afro-liknande ceremoni när elden tändes och under hela kvällen var det Live-band som spelade lite reagge/house/rock. Riktigt najs. Och jag saknade inte vårtalen ett dugg!