R.I.P

Wishing on the same star, looking at the same moon...
...Jenny, du ska bara veta hur vi sörjer dig. Jag kan inte tro att det är sant...att du...varför just du...?
Vad hände? Varför blev det såhär? Varför finns du inte längre hos oss?

Jag fick veta i tisdags (förrgår) att du blivit dålig i söndags, men igår fick vi glada nyheter. Du var vaken, du kunde andas själv utan respirator, du kunde prata. Jenny...du skulle bli frisk ju! Men vad hände? Varför...hände det som hände? Du lämnade oss idag...

Jag och Jenny på Gröna Lund.
Den årliga femkampen som vi alltid såg fram emot! Banka grodor i huvudet, fånga pingpongbollar, kasta bollar i soptunnor...
Varje sommar var vi hos dig, gick på stan, på Gröna Lund, åkte ut i skärgården...en gång var vi på allsång på skansen. Tänker på din mamma och pappa, på Josse - din kära syster, Matte, lilla Marius och din pojkvän. Jenny...jag kan inte tro att det är sant. Varför någon så ung? Varför du? ...det här är orättvist... det gick så fort, vart gick det fel? Kära kära du...du kommer alltid finnas hos mig...

Allt var så bra...men så plötsligt en dag...vem kunde ana? Inte du, inte jag...inte någon. Du var aldrig sjuk...

Du fyller år nästa vecka, den 1 december...då har vi premiär på Trollkarlen från Oz på Kungsteatern. Det kommer att kännas konstigt... Men jag ska dansa, sjunga...jag ska göra allt för dig!

Tänker på dig varenda minut, varenda sekund...älskade kusin!  Vill ge dig en kram och säga att allt kommer bli bra. Går det? Jag vill... Vad ska vi göra för att få dig tillbaka till oss? Vi saknar dig vännen!!! 

R.I.P Jenny                                    ....... många kramar från din kusin Lill-Pelikanen

London

Hemma igen efter fyra härliga dagar i London. Tiden gick så fort, vi hann med så mycket fast ändå ingenting på något sätt. Så mycket mer man ville göra men som det inte fanns tid för. 


I fredags kom jag och Anna till Luton. Vi irrade runt som två galna turister ett par timmar innan vi hittade fram till Lords Hoell i Bayswater i London. Vore det inte för Västeråsaren och Finländaren så kanske vi skulle irra runt fortfarande. Väl framme mötte vi Malin, Kristins kompis. Senare på kvällen när Kristin och Kajsa slutat jobba så blev det musikal. We will rock you! Superbra var den. Sedan blev det en sväng till Picadilly Cirkus, och sedan var det visst natt. 

Jag och Anna på Picadilly Cirkus

På lördagsmorgonen blev det Madam Tussauds. Kul kul. Sedan fick Kajsa guida mig och Anna runt i London för att se allt man måste se när man är där. Big Ben, London eye, Wesminster, Buckingham palace, Tower Bridge...you name it. Blev en sväng hem till Kajsa också får att kolla in hur hon bor. Sen så hann vi med lite shopping på Oxford street (blev en scarf och thé) och ett besök i Chinatown. På väg hem blev det lite shopping på Queensway också (mera thé och bodyscrub) På kvällen blev det middag på Bella Italia. 

Malin och Kristin på tunnelbanan

Söndag = Shopping. Det blev ett par timmar på Spitafield market (köpte fem tavlor, en väska och ett par örhängen) vid Liverpool street, en sväng till Covent garden (hur mysigt som helst, köpte en tröja där) och sedan spenderades resten av dagen/kvällen i Camden. Underbart ställe. Blev ganska mycket fattigare, men desto rikare på saker (köpte bland annat ett skärp och ytterligare en väska). De hade goda muffins på Nero och goda pizzor på Chicco. Efter några timmars shopping i Camden gick vi på bio. Marie Antoinet, kanske inte den bästa film jag sett...haha. Men jag somnade iallafall inte. 

Kajsa och jag shoppar i Camden

På måndagen när Kajsa och Kristin jobbade tog jag, Malin och Anna en skön promenad i solen i Hyde park. Sedan bar det av till Stansted och flyget hem. Medan solen sken i London öste regnet ner här hemma...  

Jag och Anna i Hyde park

K, K, M, C and A in the UK