Avtryck

Om man inte lämnar avtryck, är man helt ensam då? 

Var i Örebro idag...först gick jag o A en sväng på stan...skulle inte köpa något, men det blev en tröja och en klänning (REA på MQ). Sen traskade vi hem till kusin Jo. Lekte lite med tåg (med lilla M) och så, innan vi gick till teatern för att kolla på systern och föreställningen Avtryck.

Gillade föreställningen - mycket modern dans. Fick en enorm danslust! Och gissa om vi lämnade avtryck. - Speciellt jag o lilla M. Så vi är nog inte ensamma...

Nu är det Trollkarlen från Oz på TV. Vaddå minnen? Nu är det mer än ett halvår sen - men minns det som igår!

Ja ni, alla trogna läsare (syftar på Joss) nästa gång jag skriver här är jag förhoppningsvis brun som en pepparkaka - för nu är det inte långt kvar tills jag åker!
image26- Men, lämna ett avtryck vettja, så jag vet att ni finns!

Blixtar och dunder...

Idag har vi varit ute o jobbat igen. Det gick bra...men det tog tid, som vanilgt ;) idag var sträckan ca 35 mil. 
Och shit vilket väder, blixtar, dunder, regn och hagel gjorde inte direkt att resan gick snabbare. 
Vi såg ut som dränkta små katter där vi sprang i regnet. Länge sen jag var så blöt.

Joss, tänk om polisen hade stoppat oss. Vilken surprise de skulle fått.

...magiska under!

Who's in?

Jobbade hela dagen igår, och då menade jag verkligen HELA! Men det var inte så jobbigt som det låter, men jag var trött efteråt. Höll på med alla förberedelser typ 8.45 - 10.00 o då åkte jag o hämtade upp Jossan och sen...
...dröjde det till ca 20.30 innan jag var hemma igen. Och då var det dags att dokumentera alltihop...var väl klar runt 23.30-tiden (OBS! med ett avbrott mellan 21 och 22 när det va Project Runway på TV) ujujuj. Vilken dag.

Idag har jag hittills varit på hallonjakt, gungat, lekt kittel-lekar, lekt titt-ut, dansat lite...m.m. m.m. Inte själv dock, utan med en 1åring. Så skoj.

Sen lite senare blir det mera dans....så skoj det ska bli! Who's in? På tal om dans...äntligen är 'So you think you can dance' tilbaka!! - och inte bara det. Ikväll är det Bounce: 'The Score' på TV...och hur bra är inte den. Sett den massa gånger, en gång live och många på TV...och ikväll blir det igen! Går inte att missa! Men det slutar inte där - det är även Chicago ikväll...!

nu rullar det

Vad är det som rullar kan man tro...? - Ganska mycket.
Bil, apelsin, studsboll, köttbulle...m.m. Men framför allt så har jag fått rullning på jobbet - idag drog det igång. Nervöst, men kul. och imorron fortsätter det!


live earth

I Lördags var det Live Earth...kollade på det lite då och då på TV, kul att kolla på faktiskt. Inte ofta som man ser/hör japanska band sådär, och många 'stora artister' som var med. Kajsa var ju på plats - 'som vanligt när något händer' - i London. Jag o Kajsa har något av en tradition att skicka sms till varandra - för att göra den andra avundssjuk. Det har varit musikaler, melodifestivaler, konserter m.m. och denna gång var inte annorlunda. Nog såg Kajsa till att jag visste att hon var på plats i Wembley i lördags. Med kommentarer som "mäkigare kan det inte bli" och "det är skitcoolt"...så kan man ju inte låta bli att bli lite avundssjuk...grr.    


design

Jag har hittat Design-funktionen på bloggen - och ujuj vad roligt det är att leka med färg o form. Är inte så duktig på det, men lite snappade jag upp om html-kodning på webbproduktions kursen i våras. Har nog ändrat utseendet 10-15 ggr de senaste dagarna. Men vad ska man göra när det regnar ute och man har en stund över?

Var o tränade Body Balance nyss - känns skönt att kunna börja träna lite smått. Revbenet känns inte helt bra än, fortfarande ont, och jag kan inte göra alla rörelser och övningar. Men, träna benen kan jag göra...mycket skönare än att sitta hemma =) Äntligen på väg att bli bra! Det var på tiden...! Det var sista veckan i april som jag blev sjuk...och nu är det...två veckor in i juli. Så länge har jag aldrig varit sjuk förut. Sjukt länge...

Snart är vi ute på fältet Joss...workin' - lite nervöst, men jag ser fram emot det! =) på tisdag....

Hur galet är det inte?

Det är minst sagt, GALET!

Satt o kollade lite på Platsbanken förut som jag gjort så många gånger förr...
...hittade ett skoj extraknäck. Tänkte "vad tusan" och skickade in CV. Sen tog det...10-15 minuter (?) och så ringde en tjej och erbjöd mig att börja jobba på Remakable. Börjar på tisdag - och det första uppdraget ska jag jobba med i två veckor. Sen kan det hända att det blir mer under sommaren-hösten. Jag blev med detta teamleader och får sätta ihop mitt eget team - bestående av en kompis. Joss - du är den utvalda! Kommer att bli så skoj - på tisdag drar första uppdraget igång!

Så galet kul - kan inte tro det. Det gick så fort. Satt ute i solen med datorn och tänkte - det kanske inte blir så mkt jobb i sommar...med tanke på att jag bara är behovsanställd och bara blir inringd vid typ sjukdom. Och sen, pang, boom, krasch - så har jag världens bästa extraknäck!

Lycka!


...som en fågel

Nu när Stenmarck varit på statt behöver jag inte öva på hans låtar längre. - Nu blir det Nelly Furtado istället. Om 22 dagar så sitter vi där på Pavilhão Atlântico i Albufeira (Portugal) o lyssnar/kollar på Nelly. Inte så fel inte. Bara 16 dagar tills vi åker till solen. Fast idag har det varit riktigt varmt o skönt - iallafall i Örebro! Kommer få seriösa ryck när vi är på Nelly...kommer vilja dansa till de flesta låtarna =) Nela envisades ju med Nelly-låtar där ett tag. Men inte mig emot!! 

I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is, I don't know where my home is
  



Tuvan...

Wooam!

Emma har så söta kattungar...men hon borde faktiskt hitta på några namn till dem. - Jag tycker inte att de kan fortsätta att kallas för Den svarta och Den grå, även fast de namnen säger ganska mycket om dem. Annars vore det ganska roligt att börja kalla den svarta katten för Den grå och de grå för Den svarta. Eller - vad sägs om att hitta på helt nya namn?!

Sara ringde nyss - jag ska få vara provkanin för vår eventuellt nya danslärare. De måste kolla så hon håller måtten =) Det ska bli så roligt att se vem det är och hur hon är i stil och undervisning osv. Men nu är det ännu mer påtagligt att vi inte kommer att ha Nela i höst. Det är tråkigt tycker jag - men är mer än glad för hennes skull att hon kom in på danshögskolan i Sthlm. Det var väl ganska väntat - så bra som hon är!

Vi - the flying monkies - kommer alltid att vara Nelas tokar...Wooam!

Jag vet...Emma, en av katterna borde heta Wooam!

Framtidsplaner

Grattis Joss till lägenheten - gissa om jag kommer att hälsa på dig =)
Det kan du lita på! Gbg.

Och vem vet, kanske blir det Gbg för mig också (i vår, i så fall)...funderar på att läsa sista terminen där - får väl se.

Hade en trevlig kväll med Emma igår...smidde planer. Vi funderar på att skicka in några filmförslag till Disney...bl a Hitta Nemo 2. Den ska handla om en liten fisk som bor i ett akvarium, och rätt som det var hamnar den lilla fisken i avloppet och färdas ut i havet. Filmen kommer handla om fiskens (Nemos) kamp tillbaka till akvariet. Låter det inte spännande? Hitta Nemo reverse.

Vi funderar även på en Törnrosa 2. - Det fanns fler spinrockar på slottet...och ja, 100 års ytterligare sömn.
Vad sägs om dvärgen och de 7 snövitarna? Eller ja, egentligen är det bara en snövit, men hon lider av schizofreni.

Något som blir någon hit tro?

lilla Ragnar

Ja, du Jossan, vad säger man? Han e galen...han e galen...eller kanske hon är galen!

Skoj var det på Statt ikväll iallafall...Stenmarck var så bra - och vem kunde tro att den lilla undulaten hette Ragnar!?!

Tänk att han sjöng den låten - kvällen var räddad! Har övat på Stenmarck-låtar hela veckan, och alla satt. Kunde inte bli bättre - jo, om det var lite varmare kanske...vart riktigt kallt. Fryser! Men nu ska jag krypa ner i den varma sängen!

Tack o Gonatt!