Möhippa

En jobbdag och sedan 2 dagar ledigt - mamma kommer på besök. Hoppas på fint väder så vi kan åka ut i skärgårn. Men innan jobbdagen så är det ju 2 dagar ledigt :) Det är ju bara lördag idag.

AW igår. Började på Clarion Post med kollegorna (som vi aldrig hitta?!) - eller ja. Jag, Emelie och Isabel höll ju ihop. Vi dissade Post efter ett tag - lite för flashigt och framför allt lite för dyrt. Vi gick nån annanstans - glömt vad stället hette. Det fullkomligt hällregnade - och mitt paraply va trasigt. E åkte hem sen, men jag och I gick (plaskade) till Charlies Änglar och satt där ute under markistaket. Väldigt mysigt när det vräker ned - det var ju ändå varmt. Därefter gick vi till Lounge - där H och hans vänner va. Efter inte allt för lång tid gick H hem, och sen droppade vännerna av en efter en - och tillsist var det jag och I kvar (o massa annat folk såklart). Himla trevlig kväll. Kom väl hem kring 2 och somna på fläcken.

Vid 7-tiden idag fick jag ett sms av C om att jag skulle komma till Kungsport kl10. Said and done. Det var ett stopp för Marias möhippa. Så det blev dans på Kungsportsplatsen i morse. M va så fin i sina rosa rullskridskor (som hon fick ta av sig när vi dansade) gula baddräkt, rosa bh, rosa tights, strumpband, ordensband, slöja, krona och svartkrullig peruk. Ja och så armbågsskydd och knäskydd såklart. Hur fin som helst. Hoppas på en fortsatt fin möhippa idag. Hon blev lite chockad när jag och T kom till Kungsport och brast ut i dans. :)

Nu blir det frukost i solen och sen en heldag med Malin på stan :)

Midsommar 2012

Midsommar firades i Skärhamn på Tjörn. Där skulle man bo.





Jag vet att det bara är bilder på små röda fiskebodar, vatten och båtar. Men jag tycker att små röda fiskebodar, vatten och båtar är fint. Så det så. Vet inte om det syns, men kyrkornet har ögon, näsa och mun. Tyvärr var ju midsommar ganska regnigt, som vanligt. Men varmt! Och midsommardagen var disig, men vi slapp regn. Så vi hängde kvar på Tjörn nästan hela dagen. Mycket trevligt.

Senare idag väntar en snabbvisit av Kajsa! Wohoo. 2 dater på typ en vecka - inte illa :)

Magic

Jag kom hem vid 1 i natt och termometern visade 26,7 grader. Det var en magisk kväll igår. MTV World Stage på Götaplatsen.

Direkt efter jobbet åkte jag, Helena, Hence och Louise till Avenyn, satte oss en stund i solen på Joe Farellis, och sedan gick vi till Texas Long Horn för mat. Därefter var klockan 19.30 och vi begav oss till Götaplatsen tillsammans med 10 000 andra. Vid 20 gick Tove Styrke på scen. Därefter följde Loreen. Synd med lite halvsvajigt ljud för henne på första låtarna. Men på Euphoria...Loreen kan sjunga, och vilken allsång!! Kvällens första goosebumps. Efter Loreen var det dags för B.O.B.



Jag blev löjligt glad B.O.B. han bad oss titta upp i himlen och lådsas att vi såg stjärnor på den ljusa blå natthimlen. Då visste jag att jag skulle få höra "Airplanes". Riktigt bra var det och det blev goosebumps på nytt. Efter B.O.B. när klockan var närmre 22.45 kom Nelly Furtado upp på scen. Och då var det goosebumps från början till slut. Fantastiskt bra! Hon körde några av sina nya låtar också. Riktigt bra! Den 24 augusti sänds konserten på MTV. Trots att B.O.B. inte körde "Magic" så var det magiskt igår.

I love you



Jag har blåmärken på både armar och ben. Sånt som händer när man är på BodaBorg. Det var sjukt kul. Har haft en superbra helg hemma. Och som bonus blev det en trevlig kväll med K o co. Visste inte ens att K skulle vara hemma. Vilka är oddsen att vi skulle vara hemma samtidigt?! Sen så blev det såklart en ClubToast med A på SomHemma. Fotboll, familjehäng och så BodaBorg. Helgen avslutades med massa väntan på försenade tåg. Men det har jag förträngt. Bra minnen från helgen! I love you.

Heja Sverige!



Försöker sitta still i soffan och kolla på fotboll. Men jag är lite för rastlös för att sitta still. Och lägger jag mig ner finns det risk för att jag somnar - jag är ju trött egentligen. Jobba, träna, duscha, äta - då blir man trött. Men jag ska försöka se denna match - Sverige spelar ju. Det är dock lite förvirrande med två gul/blå lag. Sverige-Ukraina. Heja Sverige! Heja Degerfors!

Timbuktu

Vilken märklig vecka. Denna vecka har jag knappt gjort något som jag brukar. Men den har varit grym. 2 dagar jobb, 1 dag ledig och sen 2 dagar jobb. Bara det är ju ovanligt, men ganska skönt!

Efter jobbet i måndags åkte vi till Slottsskogen där det var dags för Blodomloppet. Jag tror vi blev ca 90 personer från jobbet som gick/sprang 5 eller 10 km och därefter hade picnic i gräset. Mysigt, men det blev ganska kallt framåt kvällen. I tisdags efter jobbet vad det dags för sommarfest med jobbet. Vi åkte till Seaside på Björkö. Mingel, middag, dans. Ville man gå ut och ta luft fick man dock se upp så man inte blåste i havet. Men det var uppehåll och det blev en bra kväll. Jag tillhörde inte dem som sov till 16.30 dagen därpå :P På onsdagen var det ju nationaldag - och den firade jag med underbara Anna som var på besök i Göteborg. Anna fyller förresten år idag. Grattis vännen!! Det blev en heldag på Liseberg med Anna och lilla fina Saga, och Philip med kompis. När de sedan åkte hemåt Karlstad mötte jag upp Louise på Liseberg och vi avslutade nationaldagen framför stora scen och Timbuktu! Mycket bra nationaldag måste jag säga. Torsdag och fredag har väl varit två hyffsat vanliga dagar trots allt, men nu är jag rätt sliten så det blir soffhäng och TV-tittande ikväll.

Mys

För engångsskull är det bättre väder i Göteborg än i Stockholm. Visst, det har inte varit någon sommarvärme senaste dagarna. Men det har varit sol och runt 16 grader iallafall (inga 4 grader och regn som stackars marathonlöparna i Stockholm fick stå ut med igår). Hoppas att det fortsätter att vara uppehåll kommande dagar. I morgon är det Blodomloppet i Slottsskogen. Vi är rumt 85-90 pers från jobbet som ska gå/springa. På tisdag är det sommarfest på Björkö med jobbet. Och på onsdag kommer Anna och Saga till stan. Mys!

Jag kommer sakna dig

Man skulle kunna tro att hon ska flytta långt bort och att vi aldrig mer kommer ses. Så är ju inte riktigt fallet. Men attans vad jag kommer sakna onsdags-piloxingen och söndags-dansen. Hanna ska ju bara ta det lite lugnt, föda barn, vara mamma - men hon kommer tillbaka. Fram tills bebis kommer kommer vi ju ses på gymmet ändå (hon kommer inte kunna hålla sig borta) trots att hon inte ska hålla sina klasser. Vi fick inte vara för sentmentala idag, då skulle hon börja gråta. Men tårarna var inte långt borta hos nån av oss. Hennes "jag kommer sakna er" gjorde ju inte saken bättre... Det var ingen som ville gå därifrån. Men det kunde iallafall inte bli ett bättre avslut. Euphoria!

Det här är vår låt - min, Saras, Rogers, Hannas och Hannas. Jag kommer alltid att tänka på vår "small group" i vintras när jag hör denna. Magi.


Windows



Jag älskar mitt "panorama-fönster". Speciellt nu, när jag ligger i soffan och kikar ut på en klarblå himmel. Men nån gång - nån gång ska jag ha ett fönster med bred fönsterbräda, där man kan sitta o läsa, eller bara sitta och titta. Jag vet inte varför jag snöat in på detta, men jag har alltid gillat att sitta i fönster. På gymnasiet hade jag och Joss ett fönster där vi satt varje rast. Det kan jag sakna ibland.