04.00 = Dans

Dans, dans, dans...finns det något roligare? - Tveksamt.
I helgen har det varit föreställningar som vanligt - Trollkarlen från Oz. Efter lördagsföreställningen åkte vi dansare till danssalen, käkade tacos, hade julklappsbyte, kollade på gamla dansföreställningar som blivit filmade (tokigt gamla, några som man hade förträngt) men det var kul. Sen så blev det lite Djungelboken och Moulin Rouge också. Vi dansade en massa till klockan blev sisådär 04.30 tror jag. Då la vi oss och kollade på The Breakup. Emma gick hem - och kom tillbaka (hon saknade oss så) så vid 05.00 nån gång började vi blåsa luftmadrass o grejer...=) efter 06.00 nån gång var filmen slut...å då nån gång somnade jag. Det blev inte mycket sömn på det där hårda golvet. Vaknade nån gång vid 09.00 när Nela gick upp...sen vart det frukost och Moulin Rouge (igen) och mera dans dans dans...
...sen bar det iväg till Mc Donalds en sväng innan det blev Kungsteatern och nästa föreställning av Trollkarlen från Oz....och det var inte vilken föreställning som helst...det blev en....annorlunda, kaotisk, konstig föreställning...en apa kom inte, katten svimmade och råttan ramlade av rampen...? Det blev...som sagt, annorlunda. Föreställningen fick en lite annan handling...men vi räddade det ganska bra tror jag. - Det var min sista Oz föreställning, känns konstigt. Men Peter sa att det kanske blir extraföreställningar i januari-februari för skolor o så...vore kul om det blev så!!

Men det var rikigt skoj på natten där när vi gjorde swingen och chicago =)
Nela, Emma, Anna, Anna, Malin, Bea, Jag, Mia, Johanna, Jenny, Karin, Elin, Cissi...

Dansade för politiker idag...skoj var det, vi hade nog roligare än de...för de såg inte så glada ut (men det brukar inte politiker göra) haha...lite småtabbar, men tror inte att det märktes. Nästa föreställning är på torsdag...på Bergslagsskolans avslutning. =)

Det är mycket nu...mycket i skolan..över jul & nyår, och då är inte jag hemma...Gran Canaria nästa!! Usch...vill inte plugga därborta, men är så illa tvungen (men ska försöka göra så mkt som möjligt innan). I morron ska vi till Örebro, direkt efter att jag kommit från Karlstad (skolan)...vi ska fira jul med Riggan, Matte, Josse och Marius. Det är ju Marius första jul.

Måste hinna med att träffa Anna, Malin och Jossan innan jag åker på fredag...
när jag kommer hem från Gran Canaria har Anna åkt till Thailand...så det blir 4 veckor ifrån varann...har vi nån gång varit ifrån varann så länge? hm?

Kajsa hinner jag inte träffa =( har hunnit åka när hon kommer hen från London...sen hinner hon åka tillbaka innan jag kommer hem. Hon ringde förut..men min telefon ringde inte (den är så dum...pucko-lur) och när jag ringde upp svarade hon inte...men men. Nytt försök i morron.

Har förrästen beställt två julklappar till mig själv. En ny digitalkamera och en ny mobiltelefon...

Snart jul...men vart är snön? och julstämningen? - Borta!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Begravningen i torsdags var jättefin...det som fattades, var DU!

Ljus

Någonstans där borta finns det ljus...
...ingen annan är som du!

Bara ett litet leende gör allt så mycket enklare...
...någonstans där borta finns det ljus.

Man frågar sig varför, men utan svar...
...men någonstans där borta finns det ljus.

Vart?

The wizard of Oz

Hade premiär på Trollkarlen från Oz i fredags. Gick faktiskt helt ok, fullsatt var det. Föreställningen i lördags gick sådär...inte lika många i publiken...men det var kul. Var flygande apa i båda de föreställningarna. Idag är det föreställning nr3 då ska jag vara lilleputt...vilket innebär att jag ska sjunga =P haha. Ska vara lilleputt nu torsdag-söndag. Nästa veckas föreställningar är jag apa igen...sen är inte jag med på fler föreställningar...
...bär av till Gran Canaria istället.

Allt slit börjar äntligen löna sig...har praktiskt taget bott på Kungsteatern de senaste veckorna innan premiären...varit där många timmar varje dag. Nu har vi varit lediga i tre dagar...känns lite märkligt att komma tillbaka då, men det ska bli kul!

Hade redovisning och inlämning på grupparbetet i tisdags, känns faktiskt bra! I morron är det en tenta som ska in...känns lite sisådär, är inte klar än...skriver om Interkulturell kommunikation. Julklappar har börjat handlas...men är långt ifrån klar...finns ju ingen tid! Sen så är det födelsedagspreenter till mamma och anna som ska inhandlas också...det blir nog bra.

På måndag är det julfest som gäller...ska bli roligt. Och nästa helg ska vi bosätta oss i danssalen..vilket påhitt...efter lördagsföreställningen ska vi till danssalen allihop...laga tacos, kolla på gamla dansuppvisningar m.m. ha allmänt roligt...sen på söndan när vi vaknar är det bara att knalla till Kungsteatern igen för nästa föreställning...;) ska bli grymt roligt.

Jenny - happy birthday

Jenny, idag är det din födelsedag. Men vi får inte fira den med dig...

Jag förstår inte att det är sant...det är 8 dagar sedan du lämnade oss, 8 långa dagar. 
Jag tittade på gamla vykort idag, vykort som jag fått av dig. Från när du bodde i Kanada, USA, Japan...och från alla dina resor runt om i världen. Det känns så konstigt. Vi saknar dig.

Jag drömmer om dig, och om alla dina Doraemon som du samlade på 
...jag vet att du ska få med dig en av Doraemon-figurerna (den stora som är en sparbössa). Blir du glad då? Det finns så många saker som jag förknippar med dig, saker som jag inte vill tänka på längre...det är svårt. Om mindre än två veckor är det begravning...vi ses då...

Allt är så konstig, allt är så svårt...men det kommer alltid att vara vi...vi kusiner


Idag är det primiär på Trollkarlen från Oz. Det kommer att vara jobbigt...men jag ska göra allt för dig! Och du Jenny...i föreställningen sjunger vi "Happy birthday dear Toto, happy birthday to you" men du vet att jag sjunger den till dig! "Happy birthday dear Jenny" - och jag tror att du är i sagans land ovan regnbågen...

Ovan regnbågen finns ett sagans land
Som jag minns från en liten sång jag har hört ibland
Ovan regnbågen, där är himlen blå
Varje dröm som du drömmer, den ska besannas då
Jag ville önska till en stjärna
Att jag vore bortom mörka skyar
Där sorger inte finns
Där skortensröken inte når
Där lyckan sig förnyar
Ovan regnbågen fåglar styr sin färd
Varför skulle ej jag en dag finna lyckans värld