Dansoholist

Kajsa ringde igår. Hon och Kristin ska försöka fixa hotell under denna vecka. Kristins kompis kommer till London samma helg som jag och Anna...så nu försöker vi hitta 5 bädds rum på något hotell. Just för att få det så billigt som möjligt för oss. Dessutom är det så bra att Kristin och Kajsa har det jobb som de har...för då kan vi troligtvis få endel rabatt! Och det tackar man ju inte nej till.



Kommer ha eftermiddagslektioner framöver...vilket kommer innebära att jag kommer för sent till alla danslektioner framöver under åtminstone 6 veckor. Kan bli längre, men jag har inte fått schema längre än 6 veckor framåt. Det är lång tid det. Det blir mycket dans-tid jag går miste om. Ca 30-40 minuter varje gång, 2 eller 3 gånger i veckan. Detta innebär att jag kommer missa minst 7 timmar dans under denna period. Jag kommer få allvarliga abstinens. För är man dansoholist, så är man.

Jag kan sluta om jag vill
I början bara på fredagar
Jag minns när jag prövade första gången
Jag började väldigt tidigt
Har nog testat det mesta
Stannade inte ens för rött
För mig var det en social grej
Börja blanda grejer
Dans och bilkörning - ingen bra kombination
Började dansa ensam
Måste dansa för att våga supa


109475-4

För den som inte visste det, så är texten ovan hämtad från Bounce's förra föreställning Bounce Live. Den är så grymt bra - allt med Bounce är grymt bra. Bounce Live handlar om att de ska erkänna sitt beroende av dans, att de är dansoholister!



Nä, nu är det frukostdags och lite plugg..sen blir det stan en sväng. Ska köpa en tröja som jag kollat in...

LONDON

Kajsa, here we come!
Nu har vi gjort slag i saken...jag och Anna åker till London 27-30 oktober! Vi har ännu ingenstans att bo eller så, men flygbiljetterna är bokade!
Kajsa...vi kräver sightseeing, musikal, storstads-shopping, trevligt uteliv ;) mm. mm.  

109475-3

Det ska bli så roligt att åka! Jag längtar...

Förrästen, jag har köpt en väska idag. *skräll* Hade faktiskt inte köpt någon väska på nästan 2 månader...kändes att det började bli dags. =D Nu får jag väl hålla mig till London...kanske nästa väsk-köp bli där.

Val

Så var valet avgjort...
var och röstade på Sjölyckan, där för övrigt Anna jobbade. Sen bar det av till Skranta, för där skulle jag sitta och räkna röster...tog väl sisådär 4 timmar att räkna. Det är en sån uråldrig procedur...borde inte röstningen kunna gå till på något enklare sätt? Tycker jag iallafall. För att sitta och räkna alltig för hand, det tar tid. Dessutom om siffrorna inte stämmer...ja då är det bara att räkna om.

Nu ska jag snart till stan, och träffa Anna. Dags för en fika! Anna är förrästen hon till höger på kortet här nedanför. Ifall ni inte ser ordentligt, så kan jag meddela att kortet är ca 2,5 år gammalt, så det kan vara därför ni inte känner igen henne. =)

109475-2
Kajsa och Anna åker
parasailing i Lloret de Mar.
Själv så åker jag  båten -
tillräckligt otäckt det
tycker jag, ellerhur Malin!?
 



Run, Arrow, run

De flesta pilar är snabba, men jag är ett undantag. Jag sprang, på ojämn kullersten i "snobbskor". Och de som känner mig vet att jag knappt kan gå i "snobbskor". Men vad gör man väl inte?  

Varit på sittning ikväll på K6 i Karlstad. Mycket trevligt. Var hos Malin innan på förfest. - Jag, Sara, Emma, Børje, Johan, Johanna, Elin, Alexandra och så Malin så klart. Beställde 2 taxis (?) en vanlig bil, och en stor till 18.15. Jag, Emma, Sara och Elin tog den första bilen, den "vanliga" som kom punktligt...de andra stackarna fick vänta i mer än en halvtimme på deras taxi. Varför kan de aldrig komma när man beställt den??? Jag gillar när det är fast pris på taxi-turen. 100:- från Kronoparken till K6, det är inte illa...dessutom delat på 4.

Jag, Malin och Emma
Jag, Malin och Emma,
glada filurer på sittning.

Väl på plats kröntes nollorna till ettor. Mycket lyckad sittning måste jag säga. Det var fläskfilé med potatisgratäng (för de som tål, för min del blev det vanlig kokt potatis). Till efterrätt var det fryst äppelpaj (för min del utan vanlijsås, fick jordgubbar istället). Detta varvat med lekar för nollorna, förlåt ettorna =) - sånger och lite annat smått och gått. Körde "Singing in the rain" - och det var ju bara för kul med rörelserna å så...ujujuj...alla vid mitt bord stod på stolarna och körde den - vi var lätt "bästa bordet" hela tiden, oavsett vad det gällde!! Och inte allt för otippat så åkte givetvis alla vi 2or upp på bordet i Lambo. Men men, en annan drack ju coca cola, så det ar ju lungt för min del - dock inte för alla andra.   

Dock var jag tvungen att gå tidigt (som vanligt) för att komma hem. Tänkte ut exakt när jag var tvungen att gå för att hinna till bussen...kom iväg ganska rimligt, men alltid lika svårt att gå ifrån. Men på torget (som man måste gå över) var ju alla valstugor och de kom springande från höger och vänster (vitsigt..??) haha. Fick bl a. en ros av Socialdemokraterna...! Det var ju i och för sig trevligt...men det gjorde ju att jag hindrades i min färd till bussen. Så, jag var tvungen att SPRINGA en bit. Sen gick jag lite. Sen sprang jag lite till. osv. Ville ju inte att någon skulle se mig springande i mina "snobbskor"..haha, trodde jag. Såg väl ut som en... jag vet inte vad... men kul måste det ha sett ut. Men men...kom i alla fall fram till bussen precis när den skulle åka. Lättad kunde jag sjunka ner i sätet och ta fram min Mp3. =) Och Malin!! Du glömde väl inte att dansa lite åt mig på Nöjes!?!?

Nu är jag iallafall hemma igen...

Såg nu att jag hade fått ett mail från Kajsa. Saknar dig tjejen. 1 månad har du varit borta nu...det är länge det. Jag ska kolla över min kalender och höra mig lite för...vill så gärna komma och hälsa på dig i London. Skulle ju vara hur kul som helst. Ska höra med Karlsson också om hon vill med =) Vill vill vill. Måste bara se till att jag inte har så mycket i skolan nån gång, sen måste jag trolla fram lite pengar...Sen kommer jag vettu, på studs.

Oj oj oj .... vad nu?? Det smälls raketer ute...

Ta en kaka

Har jag gått och blivit träningsfreak? - Nej, bara denna vecka.
Prova på vecka på Colluseum, klart att jag går dit och gratistränar så mycket som möjligt. 4 pass har det blivit hittills, förutom de 5 jag har på kulturskolan varje vecka. Tänkte först köra 2 pass på söndag också...men ska jobba då istället. Ska sitta i Skrantaskolans matsal på söndagkväll och räkna valröster.

Nu försöker jag dikta ihop något vackert som jag ska prata om på tidag i skolan. Ska vara en demonstration av någonting på ca 4 minuter. Jag vet att det inte är lång tid, men jag har verkligen fobi för att prata inför folk - så det känns som en evighet.

I morgon blir det en sväng till Karlstad, sittning. Dock blir det till att åka hem tidigt även denna gång...22.15 - lite synd. Men det går ingen senare buss. =(

Hur botar man avundssjuka?
Hur botar man sorg?
Hur botar man stress?
Hur botar man nervositet?

-  Inte vet jag, men nu ska jag ta mig en kaka...

Ikväll är det final på "So you think you can dance", men jag tror att jag vet vem som vinner. Iallafall om man ska lita på Karin. Hon såg någonstans, för flera veckor sedan, att det var Benji. Vilket är mycket möjligt. Dock har jaghoppats på Travis ända från audition...men men.

Förrästen...jag tror att jag fått reda på vilka som läser min blogg...Ida & Jossan. Kanske någon mer??
Jag skriver för er tjejer! Förrästen...snart kommer the big day. Eller...girls night out..eller vad ska vi kalla den?

Dresscode: Kostym

Det var kul i Karlstad idag...faktiskt. Kul övningar gjorde vi, men vi fick en desto tråkigare uppgift till tisdag. Är inget bra på att prata inför folk. Gillar det inte för fem öre (??) fem tusen (!!).

Riktigt uselt väder var det i Karlstad också, mulet och kallt - frusit hela dagen. Bussen var som en tidsmaskin, för när jag klev av här hemma 1h och 5minuter senare, så var det klarblå himel och jättevarmt - bara hem och ta på sig shorts. 

Det är nu det börjas...allas födelsedagar. =D 
Malin fyller idag! Grattis!! Sedan är det Johanna, Ida, Jossan, Johanna, Malin....osv osv.

Ikväll är det streetdance, hinner bara vara med på början, sen är det Tattoot, sen tillbaka till kulturskolan, hinner vara med på slutet på moderna. Det blir körigt, men för hoppningsvis kul!

På lördag är det finsittningen som gäller - nollorna ska bli ettor. Frågan är vad man ska ha på sig. Dresscode; Kostym. Detta innebär då "kort klänning" för tejer. Vilken korta klänning ska jag ta då? Den jag inte äger??

Vem är jag?

Vem är jag?
Är jag en av er?
Nu är jag nog det, för jag har också skaffat en Blogg.
Vad ska man med en Blogg till?
Berätta saker för sina vänner?
Det gör man väl ändå, eller?
Berätta saker för de man inte känner?
Varför?

Det är ganska roligt att läsa andras bloggar.
Men vem läser min?
Det vet man inte förrän man skaffat sig en,
och det är precis vad jag just gjort.