Imponerad

Jag är lite lätt imponerad...hon kan allt. Pink!
 

Grand battement

Äntligen har jazzen kommit tillbaka. Åh vad jag älskar det. Pas de bourrée, Développer, Pirouette, Port de bras, Grand plié, Jeté, Relevé, Grand battement, Rond de jambe... Jag blir ju glad bara av orden. Dagens koreografi var till denna låt. Kommer bli kul att utveckla dansen och lära sig mer. Låten är en av mina favoriter, så detta kommer ju inte kunna bli annat ön fantastiskt.
 

Snuggle up

Kollar på Trinny&Susannah stylar. Vore sjukt roligt att få tips på hur man "ska" klä sig, vad man passar i etc. Vet inte hur mycket jag skulle bry mig i slutändan, men det vore ändå kul. Trinny&Susannah skulle nog inte ha så mycket positiva kommentarer om min klädsel just nu iallafall. Rosa-randig Snuggle up (onepiece) och rosa raggsockar med glitter. Inte så snyggt - men fantastiskt skönt. Annars är jag så "egen" som jeans och Converse :)

The blast!

Gissa om jag längtar!? Först längtar jag till 12/12 - så spännande att se vad det finns för klasser att välja på iår. Sen längtar jag såklart tills det är dags. Det är något speciellt att få träna bland andra träningsglada i Globen för grymma koreografer i 2 hela dagar. För mig blir det såklart mest dans! :)
 
 

Vem är jag?

Tidigare i veckan var fastighetsskötaren inne i min lgh pga jag klagat på lukter från grannarna (se inlägg nedan) samt att det är otroligt kallt. Jag började då tänka. Som fastighetsskötare så är man ju inne i många lägenheter, men jag förmodar att det är ganska få tillfällen då de träffar personen som bor där. (De kommer ju dagtid.) Undrar vad han fick för bild av mig när han var inne i min lgh!? Om jag var han så skulle iallafall jag fundera på vem som bor i lägenheten. När han var inne hos mig såg det väl ungefär ut som vanligt...
*Ganska städat
*Disken stod i diskstället - förutom ett glas som stod i diskhon och en vattenflaska på diskbänken
*På köksbordet låg ett program för Hemland? (en dansföreställning som jag var o kollade på i Söndags). Det låg även senaste numret av tidningen Topp&Hälsa samt en rabattkupong på Stadium.
*Innanför dörren stod 10 par skor (sneakers och träningsskor i olika modeller och färger)
*I badrummet stod yogamattan och träningskläder hängde över tvättkorgen.
*I soffan låg 5 kuddar och 3 filtar, på sängen 3 kuddar och 1 filt.
*I köket 12 ljus
*I rummet 9 ljus
*Totalt 4 danstavlor, 3 "dans-statyer", ett par balettskor
 
Troligtvis fick han rätt bild av mig. En väldigt frusen person som gillar att dansa och träna. That's me.

Hej kära granne

Funderar på att gå runt och knacka dörr, eller kanske att sätta upp en lapp i hissen. (Fast jag kommer så klart aldrig att göra det.) På lappen skulle det stå:
"Hej kära granne - du som lagar väldigt mycket mat med vitlök i.
SLUTA MED DET! - Det stinker i mitt badrum (och lägenhet)."
  
Ni som känner mig vet att jag inte gillar massa lukter (starka, äckliga och irriterande sådana) Vitlök är en av lukterna som jag verkligen inte gillar...och nu har det luktat vitlök i min lägenhet i 4 dagar - och badrummet är hemskt. Håller andan där inne. Och man känner sig inte så speciellt fräsch när man står i duschen och enda lukten man känner är vitlök...usch!! Jag kan ju lika gärna tvåla in mig med en vitlök. Får huvudvärk av denna lukt, eller...är det kanske så att jag får huvudvärk av syrebrist eftersom jag omedvetet håller andan?

Mycket nytta och lite nöje

Det känns inte som att jag har gjort någonting idag mer än att ligga i soffan. Men när man tänker efter så har jag ju faktiskt gjort en hel del. Mycket nyttigt, och lite nöje.
 
Dagen började med BodyBalance och klassen gästades av massa brandmän, inte för att det brann...utan för att de skulle träna. Vi var alla beredda på en eventuell utryckning, men det blev ingen. De tre stora brandbilarna som stod parkerade utanför SATS var ett intresse för många barnfamiljer när vi kom ut. Kul och väldigt skön och behövande pass.
 
Sedan dess har jag diskat, tvättat (vikt o hängt och allt såntdär som hör till), städat, vattnat blommor, fixat "uteblommorna", bytt sängkläder, gjort matlådor, vart ute med sopor, källsorterat, gått ner med jeansjackor/skinnjackor till källaren, handlat mat...
Mellan varven har jag hamnat i soffan för att kolla på alpint (damernas slalom) och sen har det blivit några avsnitt av Dance Moms också på TV3Play.
 
Nu ska dagen avslutas i soffan framför veckans bästa program...Så mycket bättre. O ikväll blir det Miss Li-låtar. Det ser jag fram emot! 
Bäst so far är utan tvekan Miss Lis och Majas tolkningar av Pughs låtar. Bäst är de när man ser dem framföra låtarna, men de finns inte på youtube än (utan Spotify behövs för att lyssna) Ser fram emot Majas dag också. Hon har så många bra låtar. Underbart bra program detta...mycket bra!
 
 
Imorgon blir det dans med bästa K - det var länge sedan. Och efter det ska jag, Sara och HannaO till Operan för att kolla på Hemland? - ska bli så kul och kolla på dans och va lite kulturell :)