kebabpizza från Montana

LONDON baby...
nu är det snart dags, det vi väntat på så länge. hälsa på Kajsa i London!!
har inte träffat Kajsa sedan 16 Augusti...men på fredag är det dags! 11.15 landar jag och Anna på Luton flygplats. då ska vi ta oss till hotellet - Lords Hotell i Baywater. där väntar två madame tussauds biljetter på oss - och sen ska vi hitta till madame tussauds och flumma runt där ett tag (ska få en karta av Kajsa). efter madame tussauds ska vi möta upp Kajsa och Kristin (+ Kristins kompis?) och sedan blir det troligtvis Musikal (förhoppninsvis Chicago eller Footlose - å så skoj det ska bli). på lördan blir det sightseeing och shopping - vi ska se ALLT. kanske halloweenfest på kvällen. på söndan blir det massa shopping och marknader....på måndan får jag och Anna en lugn stund (eftersom Kajsa jobbar) innan det bär av till Stansted och flyget hem... 
blir super detta! ser fram emot det.

pratade med Kajsa nyss....ska shoppa lite åt henne innan vi åker dit. hon vill ha prinskorv, bearnaisesås och kebabpizza från Montana. ska dock inte ta med pizza (har en känsla av att den blir ganska äcklig) men kanske en bild på en?? - kanske blir något mer..får se. =)

Sara fyllde 21 i torsdags..samma dag som Bea fyllde 18. I morron fyller Johanna 16, Aliz 14 och Jessica 12....Grattis alla! =)

Fick biljetter av Sofie till Söt Likörs show i tisdags. Gick dit med Anna. =) Gästartister var Charlott Strandberg, Gunilla Backman och Sussie Eriksson. Och gissa om det var bra!?! 10 låtar ur Mamma Mia! - kunde texterna på varenda en. Det var som att uppleva Mamma Mia! igen....i en kortversion, utan den rätta scenografin och koreografin osv..men ändå! Flashbacks till Cirkus 30/12-05 =) I loved it.

Lisa Miskovsky splade i Örebro i torsdags - jag var inte där...=(
sen så var hon på Nöjes i Karlstad igår...jag var inte där =(
men den 11/11 kommer hon till Statt - jag KOMMER vara DÄR!!!

BEEF Noodels

Malin fyllde år igår! GRATTIS!

Var hos Malin i lördags...firade Johanna, men hon var inte där. Men vi hade roligt iallafall. Sen blev det Statt - och Patrik Isaksson.

I helgen blir det massa dans, träningar inför Trollkarlen från Oz. Sen ska jag klämma in middag å så hos Malin också. Nu ska vi fira att du fyllt år!



Det var så roligt igår!! BEEF Noodels hade föreställning för oss...hel grymt. Sen hade vi "Streetdanceare" woorkshop med killarna ur BEEF Noodles. Emil lärde oss Locking-delen ur deras show. Så grymt roligt var det! Riktigt skoj.

Nu är det bara 14 dagar kvar...
...innan jag och Anna åker till London för att hälsa på Kajsa. Helgen blir fullspäckad med skojigheter!!! - Det kommer gå i ett.

Chumbawamba

I fredags var jag hos Sara i Karlstad, skoj skoj! Jag, Sara, Marie, Emma och Malin hade tjejmiddag. Kollade på kort från det bröllop som Marie var på i USA. Oj oj oj. ;)
Åt lax, bakad potatis...å så ananas o vindruvor, o chips o godis ;) Lyssna på musik och snacka skit. Mycket trevlig kväll!



Josefin fyller 20 år idag! Ida fyllde 20 år i fredags!
Och igår var det party!

Det började med Bowling, Jag, Jossan, Ida, Johan och Simon. Första serien gick inte så bra...kom trea på 93p. Men sen...haha...andra serien vann jag på 140p. Men...i totalen vann Simon över mig med 5 ynka små poäng. Men men...kvällens högsta poäng var 140 och det var mina! Stolt.

Senare så blev det middag, på Restaurant Brilliant. God mat, bra sällskap, mindre bra servitör. "Hej Fasanstigen". 

Trevligt hos Simon...presentöppnande för Jossan och Ida
Simon och Johan zappade mellan olika fotbollsmatcher...hmm. Simon...jag har din strumpa, du har visst min ;) Tyckte du att min strumpa var så fin att du ville behålla den? - Vit med gröna stjärnor.

Jag och Ida hittade en gamal Absolute dance-skiva från 1997. Så det blev Daze och Chumbawamba ;) Flashbacks till Minirox

Det var inte bara i bowling jag segrade...vann "Deal or no deal" också. Vi chansade på ett varsitt nummer (väska) och den med högst belopp i vann. Jag vann 1 000 000:-, Ida kom 2a på 400 000:- tror jag...och stackars Jossan kom sist på 20:-  

Sen på kvällen bidde det statt ;) 

GRATTIS TJEJER, nu är ni också vuxna.