Update

Förra veckan var det Kulturkalas här i Göteborg. Flera roliga grejer. Timbuktu, Melissa Horn och Gbg city jam - för att nämna några höjdpunkter. Mamma var här fre-sön. Massa mat, shopping och konserter etc. Hur trevligt som helst.

Var tyvärr tvungen att tacka nej till fina Sagas dop i lördags. Det krockade med Kulturkalas, mammas besök och Rosa steget. Möttes på kvällen av den glada nyheten att Anna och Nisse gifte sig i samband med dopet. ♥ Grattis underbara ni!

Nu är det countdown. På lördag beger jag och Malin oss till Barcelona för lite härlig värme och häng med Kajsa. Kommer bli så najs.

High lights

Det har varit många oförglömliga ögonblick under dessa dagar på Way out west. Några high lights är följande:
* Hela Florence and the mashine-spelningen. Sol, peppad publik och en härligt skön Florence som sprang runt i sin långklänning. Underbart.
* Laleh. Fantasktiska Laleh. Grym spelning som var för kort - jag ville ha mer. Gåshud och allsång.
* När Frida Hyvönen sjöng Dirty Dancing. Magi och gåshud.
* Feist. Hade ingen aning om vilka det var, men vi gick på spelningen, och det är vi glada att vi gjorde. Riktigt bra!
* Att ligga i gräset och lyssna på Ben Howard medan solen värmde. Måste varit ett av de bästa stunderna på WOW.
* First aid Kit. Bra spelning - allsång rakt igenom. Bra att de låtit trycka upp tygväskor och t-shirts till förmån för rädda barnen (svältkatastrofen i Afrika). Självklart köpte jag en tygväska som de även signerade. Bra sätt att skänka pengar på.
* Maten. Tro det eller ej, men festivalmat är mums. Churros, smålandsrullar, veggo-burgare, veggo-tortilla, pannkakor med choklad och banan, lakritsremmar...det var min meny på festivalen. WOW var helt vegitariskt i år.

WOW - so far

Idag är det tredje och sista dagen på Way out west. Åh vad jag är glad att jag bestämde mig för att gå trots att jag jobbade och missade allt som hände dagtid. Men kvällarna har varit värda det. Bilder, info kommer med all säkerhet läggas upp senare. Det ser ut som att det blir en solig dag idag - det tackar vi för! Fötterna gör fruktansvärt ont av allt 'stå' - men det ignoreras bäst det går.

Bäst hittills: Florence and the machine i torsdags! Fantastiskt!

La la love

Vilken dag de fick. När man kollat vädret senaste veckan så har dagens väder varierat väldigt. Ena dagen sades det att det skulle regna på lördagen, nästa dag sol, nästa regn osv. Idag är det lördag och det är sol. Tack för det.
Var på vigseln mellan M och S förut. Därefter skål på bryggan - i solen! Helt underbart. Tänk om det hade regnat - hade inte alls varit samma sak. Sedan gick jag och T därifrån - vi skulle ju inte på bröllopsmiddagen efter. Vi gästade bara vigseln.

Men nu ska jag tillbaka och se till att M och S får det bästa avslutet på sin dag. Är specialinbjuden på festen. Nu ska det dansas. Kom igen tjejer!