wellness mässa

Skrev ju igår att jag troligtvis skulle vara länge på Wellness mässan idag...och ja...jag var nog där längst av alla. Förutom utställarna förståss. Jag utnyttjade min fribiljett som jag fick av M till fullo. Kom dit vid 12.30 och gick inte därifrån förrän de stängde klockan 18.00. Inga problem att vara där så länge..hann inte med allt iallafall. Massagestolar, massagekuddar, handpeeling, solterapi, bmi och fettprocent mätning och håranalys var några av de grejer jag testade. Sen så drack jag hälsodrinkar, proteindrinkar, åt proteinbars, åt massa olika chokladsorter, nötter, äppelchips med och utan kanel, torkade frukter (honung, mango, ananas, papaya, jordgubbar, fikon m.m.), äpplen i mängder, drack grönt te m.m. Det fanns att göra med andra ord. Wellness i allra högsta grad, jag trivdes som firren.

Thai Smile

Idag var jag uppe i ett lyxigt rum i Gothia Towers. Det är inte jag som bor där...med M gör. Var där på en snabb visit innan vi gick till Thai Smile och köpte med oss lite mat. Sen gick vi hem och åt i mitt lilla krypin (som M inte sett förut). Mycket trevligt och mycket gott. Mycket var ordet - nu har jag matlådor till 2 luncher. Tackar tackar! 

Tog en promenad och följde M 'hem' - riktigt skönt ute. I morgon ska jag hälsa på M när hon jobbar...på Wellness mässan (på Svenska Mässan). Gissa vem som har fribiljett =) Har hört talas om riktigt sköna massagestolar etc. som man får prova. Tur att jag inte har några föreläsningar i morgon, jag lär vara på mässan ett bra tag.  

Bananfodral

För ett tag sedan köpte jag ett bananfodral. Jag har inte testat om det fyller sin funktion än, men idag köpte jag bananer iallafall. Jag har varit skeptisk till det, men det är sant - alla bananer passade i fodralet. Coolt. I morgon ska den få visa vad den går för.

Beautysleep

Efter två regniga dagar kom solen. Det var väl en himlans tur det - hade ju varit tråkigt att åka tillbaka till Sverige precis lika blek som när man åkte. Men nu blev det två soliga dagar innan hemfärd trots allt. Tur det.
Hemfärden var lång. Försenat plan, mellanlandning pga att personalen skulle bytas ut för att de hade jobbat för länge...ujujuj. Det blev väl en 4,5 timme försenat...så de få timmar jag skulle få sova blev ännu färre. Sov i Sthlm i natt...hos brorsan och M. Kom väl till honom efter 01.00 någon gång, och sov gjorde jag nog vid 02.30 (efter lite kvällsmat och ompackning)...04.30 ringde alarmet...upp och hoppa. Taxin kom vid 05.20 och 06.00 satt jag på tåget. 08.54 var jag framme i Gbg. Tåg spårvagnen till Joss lgh (som jag är barnvakt åt) och dumpade mina FYRA väskor. Klockan 10.00 satt jag på lektion. Nu är klockan 22.34 och jag är trött. Har inte sovit något på eftermiddan heller. Ingen beautysleep här inte. I morron ska jag på en sommar- /extrajobbsmässa med H innan lektionen. Har skrivit ett CV nu...så får väl se hur det går, om man får tillfälle att råka lämna sitt CV någonstans. M är här i Gbg...ska träffa henne i morron. Så ska jag gå på mässan (som M stället ut på) också...kanske på fredag. Trevligt att träffa M - blev ju lite som hastigast i natt =) haha.

I morgon är det 'Maria-dagen'. Det skulle gå fortare att skriva de som inte har namnsdag än de som har det...
Grattis till alla + mig själv =) ... i morron får jag äntligen öppna kuvertet av mamma som det står "får öppnas på Maria-dagen" på.

Nepp....dags för beautysleep.

Hemfärd

Nu ska vi se...
...är allt med?

Kommer jag säkert inte märka förrän det är för sent...ska försöka att inte glömma biljetterna denna gång iallafall...det blev lite omständigt sist. Men denna gång hinner jag verkligen inte åka hem mellan skolan och centralen. Väskorna ska inackorderas i J:s lgh under dagen - så slipper jag släpa runt på dem iallafall. Tusen tack för det!



Har ni märkt att ett tema har börjat infinna sig i mina inlägg???

Sol

Idag såg jag solen, på en klarblå himmel.
Solen var ute, jag var inne....
...men jag såg den, genom fönstret.

Dags för...

Hmm, vad ser mina ögon just nu?

  • Massa lampor som lyser i mörkret utanör fönstret 
  • En clementin som vill bli uppäten
  • En bok som vill bli öppnad (och läst också för den delen)
  • Lilla Jens som sitter och tittar på mig
  • En säng som vill ha sällskap
  • En klocka som är på tok för mycket
  • En mugg och en tallrik som vill bli diskade
  • En fullklottrad kalender
  • En resväska som ska bli packad
  • En TV som vill ha sällskap

Dags för...först disk, sen säng + bok. Fast boken är inte den roligaste, men det är ett 'måste' inför grupparbetet i morron. Clementinen får vänta till i morgon, likaså packningen.


Grattis A

Det rullar på..mycket att göra hela tiden. Men snart ska jag ta lite ledigt. Eller ja..ledigt o ledigt. Ska till Gran Canaria på tisdag - 1 vecka. Ska bli skönt, men måste plugga där - skicka in hemtenta osv. Missar några föreläsningar...kommer få komplettera, men det är det värt. Får ju vara i solen ett par dagar. Det ser ja fram emot.
Så det bär av hemmåt redan på fredag. Ska dansa lördag och söndag...som jag har längtat. O så blir det kalas på lördag också...ska köpa present till den lilla grabben i morron tänkte jag.

A: Jag vet att jag skrev o grattade dig nyss, men jag gör det här också. Vilken underbar nyhet vännen! Å, så roligt med en liten bebis! Tusen grattiskramar!

J: Kom tillbaka! Jag saknar dig här. Din lgh finns kvar. Vilken tur va? Ska titta till den innan jag åker hem på fredag. Så får vi hoppas att den står kvar när jag kommer tillbaka också.

Överraskad

Ja, gissa om jag blev överraskad.
Det var ju ingenting jag väntade mig direkt.
Jag som hade tagit mod till mig för att göra det själv.
Och 'Poff' så var jag inte ensam.
Superkul! Verkligen!
Det blev så mycket roligare än jag föräväntade mig,
även om jag visste att det skulle bli roligt.
Jag menar, alltid roligare att vara två.
Och det var ju inte igår direkt.
Men nu blir det i övermorgon.
Visst tar det lite tid. Men sådär någon gång ibland...
...deffinitvit värt besväret!

Tomt

109475-62

What?

Vad har hänt Sverige?
Rösta på det som är bra istället för att göra som UK.

Iofs ganska svagt startfält enligt min mening...men visst fanns de de som förtjänade bättre placering samt sämre...
Fel fel fel är vad det är.
Men nu längtar jag till nästa lördag...inte bara på grund av Melodifestivalen =D utan av flera anledningar!

Snart

Snart är det dags...MELODIFESTIVALEN 2008

Till Jossan

Här går det undan vill jag lova. Tyvärr gjorde sig inte ljusbrickan sig så bra på bild. Fick inte till det riktigt. Så du får allt ta och vänta till i morgon för att se hur det blev. Och då får du se det LIVE! Däremot ville stövlarna mer än gärna vara med på bild. Fast de har du ju redan sett. Men till alla andra - här är de. Och innan ni påpekar det så vill jag säga: Ja, de är köpta på barnavdelningen.
 109475-60
Visst är de fina. Och jag säger som jag alltid sagt. 'Det är insidan som räknas.'

jag är 4-gott

Kom precis in. Har varit hos Joss och haft det trevligt.
Mumsat godis från 4-gott samtidigt som vi kollade på 'du är vad du äter'

Och gissa vad - det regnar. Och jag hade INTE mina nya gummistövlar på mig.

Singin' in the rain

Singin' in the rain, är väl inte riktigt vad jag gör...men jag lyssnar på musik och jag har gummistövlar på mig och ibland sjunger jag med till musiken. Det har regnat här i Göteborg varje dag sedan jag flyttade hit. Så igår beslöt jag mig för att köpa ett par gummistövlar. Tänkte att det behövs väl om man ska bo här. Och alla som känner mig vet jag helst inte tar på mig ett par gummistövlar - har nog alltid haft något emot sånna. Men, nu har jag ett par och gissa vad...i dag skiner solen. Alla människor står med näsan i vädret, vantar och halsduk åkte av. Och ja...här sitter jag med mina gummistövlar...


ögon som ser

Var på Storan igår, Footloose. Så underbart bra!
Men vad finns att klaga på när Peter Johansson har huvudrollen. Kan inte bli annat än suveränt. Tänker tillbaka till Dominion Theater och We Will Rock You.

Alla vill vi va´ footloose!

Jag och Mia gick till Storan. Så nu vet jag det, att det tar ca 20 minuter att gå från mig till Avenyn.
Det är ju inte så fel alls det. Speciellt inte när det blir vår.

Men nu är jag hemma i Kga. Tentaplugg, och så lite träning förståss. Åker tillbaka på onsdag. Skönt att vara hemma ett tag nu och få DANSA!

Hur står man still?





Och vad som än sker, finns ögon som ser...

H&M-påse

Vill bara säga: H&M - byt tillbaka till era gamla påsar. Jag har skärsår i fingrarna från påsen jag fick när jag handlade igår. H&M - vad tänker ni på?
Just nu har jag 5 tydliga skärsår, det var fler igår. Men jag menar...det var inte mer än 1-1,5 timme jag bar påsen...hade iofs ont och klagade redan efter 5 min. Nästa gång ska jag ta med en egen påse ifall jag ska handla något. Så det så.