Global month of caring

September har varit Global month of caring. Vi har jobbat med välgörenhet i alla länder där vi har kontor (över 35 länder) på något sätt. Vi har blandannat hjälpt BRIS på Bokmässan, vi har stått och delat ut smörgåsar och kaffe etc. på ett ställe dit många hemlösa kommer. På grund av att en viss Iphone 5 hade release igår så har inte jag hunnit hjälpa till med dessa välgörenhetsgrejer. Jag har tyvärr varit klistrad till dator och telefon den senaste tiden.
 
Men, vi samlar även ihop kläder/leksaker etc som vi ska skänka bort samt att vi har haft ett välgörenhetslotteri på jobbet där man får köpa lotter - där pengarna går till att vi ska köpa matkassar till hemlösa. Vi hade vinster som bidrog till att folk köpte fler lotter - och igår var det dragning. Jag köpte 2 lotter. Och hoppsan hejsan - båda mina nummer drogs. Så nu är jag en "HarryPotter-box" och en digitalkamera rikare. Och jag har gett mat till hemlösa. Bra grer :)
 

Only love

Det är blött, kallt och trist ute. Lyssnar på Ben Howard och lådsas att det är sommar igen. Lådsas att jag är på Way out west och ligger i gräset med Louise och Sara, solen skiner och vi äter pannkakor med choklad och banan. Det var tider det. Underbar spelning.


New York

New York - staden som alla har varit i, utom jag, Louise och Oskar. Men idag har jag och Louise bokat vår resa - så snart är det bara Oskar som inte har varit där! Jippie.
Alla tips om va man inte få missa mottages tacksamt!
 

Söndag

Ljus, filt, kuddar, té och So you think you can dance...vad mer kan man önska en kall höst-söndag?

Kulturell

Jag är ju kulturell så det förslår. Det är ju inte första gången jag skriver om att jag varit på någon konsert/musikal/dansföreställning etc. Men hey, I like it!

Igår var det streetsmart festival i Göteborg. Det vill säga, "lämna bilen hemma". Nu har inte jag någon bil - så det berörde mig väl inte jättemycket. Jag gillar att promenera, och jag gillar min cykel Urban. Det var cykelkorteger genom stan där massor med cyklister kom på led. Hela Grönsakstorget (i vanliga fall en parkering) gjordes om till festivalområde. Yeay för ett bilfritt Göteborg. Vi (jag och Sara) kollade på några konserter. Moneybrother, Maia Hirasawa och Ebbot (Soundtrack of our lives) sedan frös vi så mycket att vi skakade.

Efter en tur till Indiska, för att köpa nya ljuslyktor, gick vi hem. Jag har ett konditori/bageri på min gata som jag inte testat förut. Det har jag gjort nu - och det var inte sista gången jag var där. Te, kärleksmums och tända ljus, medan man lyssnar på regnet utanför.

Efter att jag tinat upp mötte jag Malin vid Storan. Det var nämligen Urban Connection. Helt fantastiskt bra! What came out of the Mothership & Public Emily och Anna Näsström, Twisted Feet och Anna Eileen Jeppesen mfl. Först var det show och sen var det battle. Det blev 3 grymma timmar med dans. Love it! Kvällen avslutades på Tintin. :)

Mycket kultur på en och samma dag. Så, idag känner jag att det blir till och tvätta, rensa källaren och plocka upp höstkläder. För jag får väl inse att det är dags att börja använda jacka...

Bröllopsfotografen

Nu ligger bilder uppe från Marias och Sebastians bröllop här. Jättefina bilder från hela dagen.

Beröm

Idag fick jag höra "Vad du är bra. Sträck på dig. Du är verkligen jätteduktig."
Det värmde. Tack.

weekend

Fredag: BodyBalance efter jobbet, sen AW på Cicero och sedan vidare för AW på Lounge. Mycket trevligt.
Lördag: Heldag på Liseberg. "Barnen" (23 och 29år) åkte massa karuseller, medan vi "vuxna" (23, 26 och 26år) mest spelade och åt och solade...Härlig dag! Men, jag vann inte 5-kampen :(
Söndag: Städat och tvättat. Nu: Stan och sedan dans och Grit (hjäälp!!)
 
Btw. Fixade nytt pass i torsdags. Ser ut som någon neddrogad brottsling - troligt att jag kommer komma in i nåt land med den bilden....

Hands up

 
 
Jag, Malin och Kajsa. Vem är vem?
Everyone is a colour and all clours are beautiful...

BCN

Har haft några fantastiska dagar i Barcelona hos Kajsa. Strand, bad, shopping, terassmiddagar, frukost i solen, paella, tapas, mojitos och en power nap på Placa Catalunya vid midnatt. Tack K för att jag och Malin fick lägga beslag på ditt rum ett par dagar. ♥
 
 
Fler bilder och uppdateringar från Barcelona-trippen kommer!