Mix and match

Nela är för gó. Hon finns där och ställer upp även när vi gör dåligt ifrån oss...-förlåt-
Restaurantshowen i torsdags gick bra...men igår, när det verkligen gällde - då gick det dåligt. Kändes inte bra alls. I torsdags fick vi dansare rosor av Nela, med personligt kort, super snällt. Och igår, fick vi Toffifee =D
Ikväll ska inte jag var med och dansa...så jag o Nela ska dit o kolla istället. Hoppas det går bra för er som ska vara med. Jag o Nela kommer vara där och filma...båda två! Nela har filmat alla shower...jag vill INTE se gårdagens. Usch.

Det tog tid att få ur all spray ur håret...ojojoj. Men frisyrerna vi hade i går va snygga o sminket också. Glitter, glitter, glitter, spray, spray, spray....det låg som en tjock dimma i logen och det sved i ögonen o halsen. Jag tror inte att det är så nyttigt med så mycket hårspray. Sminket var snygg igår också....synn bara att vi inte satte danserna så snyggt. Men men.....

Nelas flying monkies - Jag, Malin, Anna, Anna, Bea, Emma, Mia, Johanna och Cissi



Ibland går tiden väligt fort. Det var nyss det var evigheter till Informatörsdagen. Men på torsdag är det dags. Den 22 mars har varit så långt borta, men nu är det mindre än en vecka kvar. Ujujuj. Men det är bara att ni tar o dyker upp på Scalateatern i Karlstad på torsdag...så ska ni få se på vårt mästerverk.
Vi har ordnat föreläsare som Eva Stål, Martin Borgs, Caisa Jansson, Ebba von Sydow, Bob Hansson, Erik Rynefors, Kristoffer Björkman.

Dagen är här, den som Jag, Linn, Malin, Emma och Sara jobbat så länge inför.



På fredag åker jag och Malinkryssning till Helsingfors. Back on Sunday. Åker med styrelsen som jag och Malin numera är med i. RUM (Riksförbundet Unga Musikanter). Så det är inte bara för skoj skull vi åker...ska jobba också. Kick off. Malin är vice ordförande och jag är sekreterare. =) Hahaha. 

Har sett schemat inför helgen. Ser ut att bli mycket mat...inte gör det mig något. Sen så får vi ju en dag i Hesingfors också...kul kul. Aldrig varit i Finland. Har lovat Mia att jag ska klämma en finne när jag är där....får väl se om jag vågar. Haha. 



Har köpt ett par jeans, vita. Har också köpt en cardigan, en grå. Dessutom har jag införskaffat mig en skjorta, en rutig i gul/rosa/svart.

Men vart finns vårjackan som jag vill ha!?!?! - inte i denna lilla stad iallafall. 



Min miss mountain har skaffat blogg också....gå in och kolla: [email protected] 


 

Drill RM

Motgångar? - Svar: Ja
Men vad gör det när man ändå har tokigt roligt?



Våran tripp till Linköping avslutades med en tredje plats för Johanna och Aliz i duett senior och en fjärde plats för mig, Anna, Johanna och Malin i team senior.

Helgens stora PLUS: Hannah
Helgens stora MINUS: Klädkontrolls tanten