Polis, polis potatisgris

Nu fick jag svaret. Svaret på varför det stod massa polisbilar här utanför igår. Jag tänkte bara "konstigt att det står polisbilar här - det måste ju gå snabbare för poliserna att springa hit än att ta bilen" (polishuset ligger ett kvarter bort). Men sen funderade jag inte närmre på anledningen till att bilarna stod där de stod.
Nu fick jag ju som sagt veta. Anledningen var att mitt ICA blev rånat igår. Bara 13 dagar efter förra rånet på samma ICA.

Jar of hearts


The greatest thing you'll ever learn...

Jag har inte haft en ledig dag på flera veckor. Förrän idag. Så det gällde att ta vara på den. No stress. Inga måsten. Jag har bara gjort vad som falllit mig in.

Sovmorgon. BodyBalance. Brunch. Stan. Shopping. Klippa håret. Handla mat. Mozzarella pizza. Färga håret. Dansfeber. Och så lite telefonsamtal och msn med familj o vänner.
Nu blir det: Soffmys. Tända ljus. Moulin Rouge.

This story is about truth, beauty, freedom; but above all things, this story is about love.

Lön. Jag gillar lön.


Mys

Jag har nog aldrig välkomnat en helg så mycket som jag gör med denna. Eller, ja - en dag till ska vi klara av innan vi får njuta. Det känns välbehövligt med en helg nu. Förra helgen var jobbig men kul, med långa dagar och extremt lite sömn. Jag hade inte tid att vila upp mig om man säger så.

Idag hamnade jag i soffan. Ingen träning idag. Så, nu ska jag kolla på Idol. Första hela avsnittet this year. Ska bli najs. Mysbyxorna är på. Ljusen ska tändas och tevattnet kokas.

Listan

Dags för en liten lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Dansen
Vad gjorde du kl 08 imorse: Jobbade (påbörjade en iPhone-utbildning)
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på TV
Det sista du sa högt: Tänk om det går till sådär
Det senaste någon sa till dig: Haha, vad kul
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: Kycklinggryta och ris
Vad var det senaste du köpte: Laktosfri Crème fraiche
Vad är det för väder hos dig nu: Det är bäcksvart, så ser inte. Men jag tror inte att det regnar.
Godaste glassmaken: Vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske
Sover du tungt: Oftast inte, men det händer om jag är riktigt trött.
Trivs du med ditt jobb: Jadå. Fortfarande väldigt nytt.
Favoritklädsel: Mysbrallor och hoodtröja
Favoritlåt just nu: Svårt. Angel med Broken door ligger högt upp på listan.
Vad ser du om du tittar till höger: Mimmi
Vad gör dig glad just nu: Massa små saker. Att jag har saker att se fram emot.
Vad ska du göra härnäst: Sova
Humör just nu: Trött i kroppen, trött (sovit lite lite den senaste tiden), mätt. Rätt bra med andra ord.
Favoritgodis: Djungelvrål och naturgodis (torkad frukt)
Kläder just nu: Rosarutiga pyjamasbrallor och svart NIKE-hoodie
Vinterplaner: Oj, jag vet inte. Hoppas på en Londontripp :)
Hur många kuddar sover du med: 2
Morgon eller nattmänniska: Inget av det
Vad är viktigast för dig: Att må bra, att göra kul saker, att ha saker att se fram emot.
Är du kittlig: Yes I am.
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Spindlar (insekt?)
Längtar du mest efter just nu: Helgen

Jag har hittat en grop

Om du försöker hitta hem men istället hittar en grop, kan du försöka att leta efter en grop. Då skulle du med all säkerhet inte hitta en grop, vilket skulle vara bra, för då kanske du hitter någonting du inte letar efter, vilket skulle kunna vara precis det du letar efter.

[Nalle Puh]

Breakeven

Nu har Body balance 50 gjort entré. Hejdå 49an, tack för denna tid. Alltid lite sorgligt att säga hejdå till ett superbra pass, men realese 50 är bra den också. Tror det kommer bli kalasbra. Dessutom är det med en THe Script-låt i denna release. Det gillar vi. Breakeven.


Chokladmuffins

Jag har en kollega som kan baka. Det gillar vi!
Jag och I gillade dessa i choklad bäst, R föredrog hallonmuffinsen.
Tänk vad uppskattad gest en vanlig måndag.


Danstest


Vad kan du om dans?
Testa här :)


Hollywood

Join the latest Hollywood celebrity fitness craze sweeping the nation! PILOXING!

Idag har jag testat Piloxing för första gången. Det var superkul. Och visste jag inte innan att jag har en rumpa, så vet jag det garanterat nu. Piloxing är så JAG. Och jag kommer ha sån grym träningsvärk i morgon. I like. Bra funktionell träning med inslag av pilates, dans och box. Underbart. Helt klart min nya "måndagsklass".

Titta på klippet. Visst blir man sugen!
Hoppas så att jag får köra nästa måndag också. Står som 15e reserv.



The rose






Min blick fastnade på en ljusrosa ros...







My cup of tea


This is my cup of tea.
Det här är fyndet. Iallafall ena halvan.
Innehåll: Grönt mangothé


You can shake the mountains

Har det undgått någon att jag älskar Lifehouse? Hur kan man inte gilla dessa amerikanska gossar? Och Jason Wade sjunger ju som en gud :)


♥ Dans

♥ DANS
Vad mer kan jag säga?

Jag ville inte sluta dansa idag. Jag hade så mycket energi. Svetten rann men jag ville bara fortsätta. Mungiporna satt uppe vid öronen. Det kändes så lätt idag. Alltså, inte lätt i bemärkelsen enkelt - utan lätt i kroppen. Underbar känsla. Han inte dansat för M på flera veckor och på något sätt känns det som att det var flera veckor sedan jag dansade överhuvudtaget. Men, så är det inte. Synd att jag inte kan gå för henne på tisdagar längre. Och nu kommer jag ju missa många söndagar framöver. Så varje söndag som jag kan gå hoppas jag att det kommer vara lika magiskt som idag. För det är just vad det var idag. Magskt. Grym koreografi också! :)

Idag var första söndagen på höstschemat. Det var därför M var tillbaka. Det medförde också att det var första Core-passet på många veckor. I like. Att höstschemat har dragit igång innebär även att det nu är Beach 2011 som gäller. :)


Fyndat

Vad: Thékopp
Antal: 2
Färg: Vit/guld
Mönster: Blommor
Pris: 10:- styck

Det är vad jag kalla fynd!


Zumba

SATS har börjat med Zumba. Jag testade det idag, för första gången. Ca 100pers i samma sal. Det var kul, det var det. Kan inte säga annat, det är ju dans :) Bra musik, jag gillar latin. Men det var ju ingen utmaning alls, väldigt simpelt. Jag blev inte alls svettig eller trött. Lite synd. Men, å andra sidan är det ju en klass som vänder sig till alla. Alla kan träna Zumba. Givetvis kommer jag att gå fler gånger, men inte om jag är sugen på att verkligen träna. Det är verkligen en humörhöjare - så det finns egentligen aldrig någon anledning att inte Zumba. Man blir glad av latinorytmer och man blir glad av att röra på sig, att dansa. Som sagt, Zumba kan man köra oavsett humör. Ja, om man inte vill svettas då. Men, det tänkte jag göra på dansen i morgon istället.


Standing where you left me


♥ Höst

Är det det här som är höstväder? Då älskar jag hösten. Blå himmel. Strålande sol. 17 grader. Så har det varit hela veckan och jag älskar det!

Det nya telefonklottret

Gem is the shit. Iallafall om du frågar oss. Kalle, Isabel, Isabella, Rasmus och jag har en förkärlek för dessa små ting. I måndags när vi kom till våra skrivbord hade vi fått varsin burk med gem. I min burk var det nästan enbart rosa. Men det gör inget, de är snyggast. Undrar hur många gånger de har åkt i och ur burken medan man pratat i telefon. Undrar hur många mönster jag lagt.
Gem är det nya telefonklottret.