Det var bättre förr

Tänk att det redan är december. Eller ja, det är ju inte förrän i morgon. Tycker ändå att november bara swischat förbi - tur det, för det är en så grå och tråkig månad. Nu är det alltså december och jag hoppas att det betyder SNÖ! Jag vill ha riktig snö (lycka till när jag bor i Göteborg). Julen börjar närma sig och i morgon måste man titta på julklandern 7.15. Dock vet jag inte riktigt om jag kommer gilla den - Superhjältarna. 91 (Sunes Jul), 94 (Håll huvudet kallt), 95 (Jul i Kapernaum), 96 (Mysteriet på Greveholm), 97 (Pelle Svanslös) - det var tider det! Det var bättre förr ;)

Finally!

I morgon ska jag äntligen se den. Bröllopsfotografen. Jag har hört att den ska vara väldigt bra. Och jag gillar ju Smala Sussie - så detta ska nog falla mig i smaken också. Ska bli härligt med lite värmländska här nere i Gbg. Känna sig som hemma. En håla i Värmland.

Dä känns rätt gôtt foktist!

Dans dans dans


Skönt att dansa idag.
Roligt som vanligt. Det blir dans i morgon och på tisdag också :)
I like dancing.


När första ljuset brinner...


Idag är det första ljuset tänt. Och då tycker vi synd om de andra tre ljusen som bara får stå där och se på. De får inte vara med och leka. Men hur kul kan det vara att leka själv? Nästa vecka blir det bättre.

Mys.


Dresscode: Mysbyxa

Just nu går Mamma Mia the movie på Canal +. Jag har inte den kanalen. Så jag får titta på DVD:n istället :) Tänkte kolla på Sing A Long versionen - men då verkar inte textningen fungera. Kan iofs texterna på låtarna iallafall. Dresscode för kvällen är mysbyxor och tofflor (eller som Jennie kallade det: Chipskostym). :) Nu ska bara ljusen tändas och chilinötterna hämtas.   

Pyntat och klart


There's only one winner

Idol kan ju bara vinnas av en person. Och eftersom Mariette åkte ut igår (den självklara vinnaren) så får jag väl börja heja på någon ny.

Idolerna har anlänt till Gbg och kl:18 idag uppträdde de i Nordstan. Jag var där - och nu är jag döv. Det är galet va tjejer kan skrika (speciellt när de får en TV-kamera i ansiktet). Jag tyckte iallafall att det var kul att se. Men det finns bara en som får vinna. The one and only...Erik såklart. Killen kan sjunga. Ser fram emot torsdagens genrep i Scandinavium.

För första gången

För första gången blev jag riktigt besviken på utgången av Idol. För första gången brydde jag mig på riktigt. För första gången röstade jag!

För andra gången lägger jag ut detta klipp. Och för hundrade gången får jag gåshud.


Reason to cry


Kvällens låt blir Reason to cry med Takida.
Kanske inte helt otippat att det blev en låt med dem.
Jag stod längst fram idag.
De spelar nu i Lisebergshallen...med de körde en liten preview på Jack&Jones.


Hoppas hoppas!

Har sett tidigare i veckan att Westlife ska signera skivor i Nordstan nästa fredag - men jag jobbar i Kungsbacka då, så jag missar det. Nu har det ju kommt fram att de ska uppträda på Idol när det är här i Scandinavium. Så nu håller jag tummar och tår att de kommer vara med på repet på torsdan också...för då är ju jag där. Inte för att jag är något stort Westlife-fan...men de är ju trots allt WESTLIFE.

Saltmannen

Det är superkul när folk hör fel på låttexter. Det är sån humor som jag har. Jag har boken "Är det saltmannen?" som är en samling med bara felhörda låttexter. Kolla på http://www.saltmannen.se för att se exempel, eller sök på saltmannen på youtube så kommer det upp låtar. Hur roligt som helst! Här nedan är ett exempel från hemsidan/boken.

Teddybjörnen Fredriksson

Artist: Lasse Berghagen

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan

Övriga kommentarer:
Min bror satt och skrålade detta i bilen en gång när han var 10, och tyckte vi var korkade som inte hade hört “rätt”.

Ålder när felet upptäcktes: 10

Namn: Agnes

Det finns hur många felsjungningar som helst. Jag gillar även den där en person i 40-årsåldern önskade låten "Hoppa under granen" på en personalfest. Ingen förstod vilken låt personen menade men då denne börjat sjunga på den förstod man att det var Ebba Gröns "Åttahundra grader" som önskades. "Hoppa under granen, du kan lita på mig, du kan lita på mig..."

Och jag minns när vi läste i någon tidning om någon som hört fel på Patrik Isakssons låt - "Man ska aldrig förråda dem, som lever i våningsäng" (inpå din själ) Hahaha.

Jag funderade och kom på en låt som jag sjöng fel på när jag var liten. Jag tyckte det var jättekonstigt att Mauro Scocco sjöng "Jag stod där i bastun, medan åren drog förbi" - Men jag förstod inte heller vad han annars skulle sjunga - det lät ju så. Nu sjunger han ju egentligen "Jag stod där en bra stund, medan molnen drog förbi" men men. Inte lätt när man är liten, och det låter faktiskt som att han stod i bastun - lyssna själv på ca 2.56. 


Dagens 'I like'

När: 26/11 14.00
Var: Jack&Jones Nordstan
Vad: Takida


Åh, vad det var bra :)


Tisdagskväll på SoHo

Gårdagskvällen spenderades på SoHo. Det var SoHo Woman. I like. Blev ditbjuden av Maria. Tog med mig Malin. Där träffade jag Maria och även Tanja, Lilian, Sara och Caroline (dvs. alla mina gbg-dansare). Hur kul som helst.

Thaibuffé, Vin, Modevining + Klädförsäljning av TivoliMarstrand, Lifestyle-coaching (+ annan coaching), Chokladprovning, Vinprovning, Hårstylingtips...och så vidare.

Jag och Malin var bland de första som kom dit - och vi VAR de sista som gick därifrån :) Vi är bra på att prata. Jag behövde lite 'M-time'. Alltid trevligt.

Tänk så bra tisdagskvällar kan vara :)  

Somewhere over the rainbow?


Är du där?


23 november


Helgen

Åkte hem i fredags. Längtade efter att sätta mig på tåget, äta mitt godis och läsa min bok och bara koppla av efter en dag med jobb och dans. Jag tänkte att det kankse skulle vara mycket folk på tåget en fredag kl:16 och eftersom jag hade mycket tid på mig var jag där i god tid. 30 min innan - men jag fick ändå ingen sittplats. Så jag och många fler fick stå. De som stod vid mig var så snälla så jag fick första sittplatsen som blev ledig (i Allingsås) eftersom jag skulle åka längst. Så jag behövde bara stå i lite mer än en halvtimme + halvtimmen innan tåget gick. Några timmar senare var jag hemma.

Hemma väntade mat och idol! :) Tur att Mariette klarade sig - ett steg närmre. Det gäller bara att hon klarar sig nästa vecka också...för sen är det top3 och då ska jag se repet i Scandinavium. O jag vill se henne. Så är det bara. O så får vi väl hoppas att Bagge blir frisk också. Ellerhur Mimmi!?

Igår tillbringade jag hela dagen i Valsverket. Kollade alla dansshower och musikframträdanden och så var jag kvar ett tag på 'discot' på kvällen. Givetvis gjorde vi det obligatoriska besöket på Ralf's och köpte med massa pizza som vi åt. Det var så fantastiskt roligt att träffa alla dansare och drillare. Saknar er massor! Men det var jobbigt att se alla shower, utan att själv få vara med. Men men. Så är det.

Är hemma idag också, blir bl a Bio med lillasyster ikväll. Ska se Så Olika. I morgonbitti tar jag bussen till Laxå, där väntar F - o sen blir det tåget till Gbg. Trevligt med sällskap på tåget. Sen - jobb, core, dans och måndagsmys :) En ny vecka är här...

Sweet dreams



Imorgon bär det hemåt - men först jobb och dans.
Det är fredag - igen - veckan har gått fort! I like!
God natt. Sweet dreams.


Onsdagsmys

Vad härligt det är att inte jobba på kvällen. Är inte bortskämd med att ha lediga kvällar. Fram till augusti hade jag aldrig lediga kvällar, då jobbade jag till 21 jämt. Men nu är det lite ändring på det. Jobbar kväll 2-3 dagar i veckan. Så skönt att kunna träna, äta o kolla på TV (utan att behöva titta på något inspelat). I like.

Om jag hade jobbat idag hade jag kommit hem typ nu. O då ska man laga mat, äta, kolla mail, duscha, kolla facebook :), läsa bloggar, kanske plugga, fixa för morgondagen m.m. Nu har jag redan gjort allt det där + att jag har dansat. Så nu är jag trött. Så skönt att vara trött redan nu. Annars är jag så uppe i varv o det blir sent i säng. Ska ta o lägga mig redan nu. OBS! Tro inte att jag har glömt bort So you think you can dance! Det har jag INTE. Det ska jag såklart se iklädd pyjamas och täcke :) Det är mitt onsdagsmys!

På vägen härifrån till centralen (en gata - vet inte hur lång den är, men tar 5 min att gå) ligger det inte mindre än 17 trasiga paraplyn. Då har jag bara räknat de som ligger på marken och de vars handtag sticker upp ur papperskorgar. Jag antar att det ligger fler små paraplyn i papperskorgarna, och som inte syns. Om man säger så - Göteborg har inte visat sig från sin bästa sida idag. Ösregn och tokig blåst. Att vara inne just nu och höra regnet smattra utanför bidrar i och för sig lite till mysstämningen här inne! (Dock är det inte lika mysigt om det fortfarande regnar i morgonbitti.)

På med simdynan

Det var riktigt härligt med Yoga i morse. Ska försöka få in en vana med att gå på morgon-yoga lite oftare. Ska iallafall testa ett par gånger. Och SÅ jobbigt var det inte att gå upp. Det var ju bara att dra på sig mysbyxorna o traska till gymmet - osminkad och trasslig i håret. Superskönt. Yoga. En lång varm dusch o ett besök i bastun. Sen var jag klar...och klockan var 8.15

Nu ska jag iväg och simma. Men lär behöva simdyna - köttbullarna i magen kommer göra att jag sjunker som en sten. Tur att F är med så hon kan fiska upp mig om jag sjunker. :) Blubb och plask!

Love story


You'll be the prince and I'll be the princess, it's a love story...

Det var riktigt skoj på dansen idag. Kändes som korreografin satt sen igår. Nu dröjer det ända till måndag innan det blir dans för Maria igen - se vad man minns då. Ska dansa för Niklas på onsdag och för Eleine på fredag tänkte jag. Men som sagt, i morgon blir det Yoga och simning.

Dans = Love


Måndagsmys

Har 'måndagsmys' med Malte (Mimmis vovve). Vi äter nybakade scones och dricker te (iaf gör jag det, Malte är bara intresserad av sconesen). Vi kollar på 'mamma till en mördare' - inte ett mysprogram kanske, men väldigt intressant. Snart ska vi ut och kissa (inte jag, men Malte - jag ska bara följa med och hålla kopplet) och sen ska vi sova. I morgon ska jag upp med tuppen! Klockan 6.45 ska jag nämligen befinna mig på SATS Kungsgatan. Time to Yoga. Sen blir det jobb. Efter en kort dag på jobbet blir det SATS Valhalla och lite simning tillsammans med F. Efter det - jobb igen. Sen är det kväll och dags för 'tisdagsmys'.  

I'm looking forward to it

Att ha saker att se fram emot är superviktigt. Iallafall för mig. Jag vet att jag har sagt det förut, men det tåls att upprepas. För så är det. Både kortsiktigt och långsiktigt.

Varje dag ser jag till att ha något att se fram emot. Oftast är det träningen. De dagar jag inte hinner träna pga jobb försöker jag hitta något annat - något bra TV-program, en film, något gott att äta etc. Det gör mig glad. Sen finns ju de långsiktiga sakerna också.

*Åker hem nästa helg för att va med i Valsverket - dans dans dans!!
*Advent - julpynt
*Genrepet för Idol i Scandinavium
*Familjen på besök i Gbg
*Anna O kommer till Gbg
*Åka hem och fira jul, träffa vänner (Anna S och Joss), släkt och familj
*Åka till Kajsa i London över nyår
*Fylla år :)
*NIKE Convention i Sthlm - 2 dagar med dans och skojigheter
*Gran Canaria
osv.

Det är lite sånna grejer som får en att må lite bättre. Jobba lite hårdare. Just nu sitter jag och lyssnar på Madonna och försöker återuppleva Ullevi 8/8. Och så ser jag fram emot dansen som börjar om en timme! :)

Inspiration

Jag har blivit inspirerad :) Nä, men plötslig fick jag en idé om hur min kommande header ska se ut här på bloggen. Men först måste jag och min kamera ut och gå och sen måste jag sitta och pilla i photoshop...sen...kanske...kommer resultatet här!

Update

Julklapp nr:3 fixad
Jag är så bra på att shoppa! :)


Bilder från stan


4-Gott

Gått runt på stan och myst (?) mysit (?) idag. Eller möse't som en säger hemmö. Det var riktigt mycket folk ute idag. Oddsen att träffa på någon man känner i denna stad är ganska liten (till skillnad mot hemma) men idag lyckades jag springa på E i Nordstan och F lite senare på Kungsgatan. Fick inte gjort det jag skulle göra på stan - får bli senare i veckan. Men jag köpte en julklapp. Julklapp nr 2.

Lugnet sitter i. Föll in i någon typ av Body Balance-koma igår efter BB. Var helt lugn och avslappnad. Kvällen blev en lugn sådan med Idol hemma i soffan med Mi. Sov länge. Gick på Body Balance igen i morse och lät lugnet vara kvar. Så trots att det var massor med folk på stan idag gick jag i min egna lilla bubbla och brydde mig inte om alla som sprang åt alla håll. O det känns i hela kroppen (på flera olika sätt) att jag kört Yoga eller Body Balance 4 dagar i rad nu. Man blir lugnare. (+ lite träningsvärk) Detta lugna träningssätt har jag ju såklart varvat med lite dans...! Jag är inte människa utan min träning. Imorgon är det dans och core som gäller. Men innan dess blir det ytterligare en lugn hemmakväll. Med fotbad.

Gick förbi 4-Gott påväg hem. Och då vet ju alla vad det betyder. Jo, att jag kommer ha ont i magen ikväll. För det blir ju så automatiskt, att man köper liiite för mycket godis när man är på 4-Gott. By the way, hur uttalas 4-Gott? Jag har hört så många olika alternativ. Fyr-gott. Four-gott. Forgott. Fyra-gott. Jag tycker själv att Four-gott låter bäst. Men, sen så finns ju 4-Frukt också. Man kan ju inte säga Four-frukt? Eller?

Här är den!!


Detta är bra! Bra låt och så Mariette och Calle på det.
(Tyvärr är det massa snack innan)

Håller fortfarande fast vid det jag sagt hela tiden.


Someone new

Mariette och Calle
"Someone new"

Det var absolut det bästa framträdandet i kvällens idol. No doubt about it. Kanske bästa någonsin. Mariette är alltid bra och Calle verkar äntligen ha fattat att han ska sjunga lugnare låtar. Tyvärr har inte "Someone new" kommt ut på youtube än. Men så fort den gjort det, så hamnar den här på bloggen. Var så säker.

Tills dess så lyssnar vi vidare på I don't believe you. Jag blir aldrig trött på denna låt.


Fredag den 13e (igen)

(uppdatering på förra inlägget)
- läs det inlägget om det är något ni inte förstår

*Det är lampor och ljus i hela Göteborg
*Julstämningen har regnat bort
*Våran tunnel blev jättefin
(vit, ljus, hel och ren - inte grå, mörk, smutsig och ful som förut)
Nu kan man gå där utan att vara rädd för att någon ska gömma sig i mörkret.
*Befinner mig i Body Balance-koma (jag ska stanna här hela kvällen)
*TV-kanalerna är tillbaka, det blir Idol ikväll
(första gången jag ska se Idol på dess sändningstid)
*Adventsljusstaken är SÅÅÅ fin
(nu har den fått ljus i sig också - bara väntar på 1a advent)  
*Imorgon ska jag gå runt på stan och bara vara - få lite julkänsla
*Nu ÄR det helg

Fredag den 13e

*Solig och fin morgon
*Skön halvdag på jobbet
*Jul på Liseberg öppnar
*Dans på lunchen
*Det snöar i Göteborg
*Min advetsljusstake har kommit
*Gubbarna på Kungsgatan spelade julmusik
*Ska snart på Body Balance
*Det regnar i Göteborg
*Hantverksnissarna fixar till i våran tunnel - blir bra!
(Ja, vi har en egen tunnel)
*Ikväll är det Idol
*Vi får inte in några kanaler på TVn!?
*Jag har köpt pepparkakor
*Nu är det helg

London - here I come


Nu är biljetter bokade!
Nyår i London hos K :)


Fredagsmys på en onsdag

Ikväll är det äntligen dags för So you think you can dance! Väntan är över :) I USA är de redan på top16 tror jag. Men jag har lyckats hålla mig undan. Endel saker vet man ju redan...man fick ju se ganska mycket klipp från audition redan under förra säsongen. Men mer än det man fick se där vet jag inte. Kul ska det bli iallafall. Ska nog traska till affären nu för att köpa något gott till ikväll. Onsdagar med SYTYCD = mitt 'fredagsmys'.

I don't believe you

Jag sa ju att detta skulle bli en bra vecka - det håller jag fast vid. Men den skulle bli ÄNNU bättre om jag var i Globen ikväll. Det skulle vara grymt att se PINK! Veckan skulle också bli bättre om jag skulle på Hoffmaestro i morgon på Brewhouse eller Anna Ternheim ikväll, i morgon eller på torsdag på Pustervik. Men nu är inte fallet så. Så istället för att vara i Globen och se PINK ikväll så lyssnar vi på henne här, blundar och lådsas (denna låt är fantastiskt bra):


7 dagar framåt

Det känns som att det kan bli en ganska bra vecka.

Har jobbat hela dagen idag, först till 17 (typ) och sedan 18-21. Men det händer små grejer som livar upp det hela lite. Som att brandlarmet går och brandbil o brandmän kommer i ilande fart med blåljus. Lite spänning på jobbet sådär. Sen så fick jag beröm på jobbet - och det är ju aldrig fel. Känns rätt gôtt faktiskt. (ska läsas på värmländska á la Smala Sussie) Så jag var glad resten av jobb-passet. Att avsluta jobbet med lite snack med Malin är alltid trevlig och sen ett telesamtal med Elin (det var inte igår). Dagen var gjord.

Morgondagen väntas med jobb och dans. Tänkte testa ett nytt danspass på SATS Landala. Passet är ju inte nytt - men det är nytt för mig. Har inte ens varit på det gymmet förut. Men det ska bli skoj.

Onsdagen...F fyller år (Grattis i förskott) - så blir det jobb både dag och kväll, men tänkte klämma in ett yoga-pass på lunchen och sen på kvällen blir det...(trumvirvel)...So you think you can dance!! Som jag längtat.

Torsdag...jobb igen antagligen. Och sen på kvällen blir det Nike Dynamic Yoga.

På fredag blir det jobb på förmiddagen, dans på lunchen och sen (som vanligt) body balance! Wii! Kanske att Malin hakar på denna vecka! :) Sen så ska julen flytta in i Nordstan på fredag också. Men Åhléns har redan börjat har jag sett...men, det kanske är stora julgranen som kommer?! Lite mysigt faktiskt.

Lördag = Body balance och inget mer.

Söndag = Dans och core (Såklart!!)

Låter väl inte så fel detta. Tror det blir en bra vecka. Blir nog en tur på stan under helgen - lite julstämning. Sen så skulle jag vilja gå på bio också. Någon?! Vill se Så olika och Bröllopsfotografen.

Flash Mob Dance

Gillar denna Flash Mob. Jag gillar Flash Mob's överhuvudtaget - men denna är sjukt stor.

Today's gonna be a good day...


Man ska hålla på traditionerna

Nu är det snart dags :) Efter en slö söndagsförmiddag händer det som alltid händer. Tradition. Klockan 16 varje söndag (som jag är i Göteborg) infinner jag mig på SATS Kungsgatan. För då är det en timmes dans med Maria som gäller! Den vill jag inte missa. Och idag får jag sällskap av F också. Det gillas! Efter dansen blir det en halvtimmes core. Sen är man trött. Då väntas en powerwalk hem (med bra musik i öronen). Sen en dusch. Mat. Top Model. Ensam mamma söker (final ikväll). Och sen kanske te och en film (tända ljus) innan det är dags att sova. Det är mina söndagar det. Och jag gillar dem.

Söndagsförmiddagarna är ganska slappa. Nyhetsmorgon. En promenad. Lite bloggande. Mysig musik (idag har det varit Lifehouse hela dagen). Och ja...sen är klockan vad den är nu och min söndagseftermiddag är här :) Dags att leta fram danskläder, dansskor, vattenflaska...och allt annat man behöver, och paraply (det regnar...ovanligt?!).


Det är de små sakerna som gör det

När jag var på Prickig katt i fredags och shoppade mina teburkar så märkte jag att små detaljer gör väldigt mycket. Bl a så fick jag lite "fredags konfetti" i min påse.
  
Jag tyckte det var jättegulligt. Bara en sån liten grej som små färgade papperslappar som blivit över. Förövrigt är tjejerna där jättetrevliga - det blir liksom en myskänsla över hela butiken. Like it alot. Det finns massa fina tavlor där av Malin Leijonberg. Om jag hade pengar... (de kostar ett par tusen). Men skulle gärna ha ett par stycken :)

När jag hade betalat mina burkar och var påväg ut så kom en ny låt på - närmare bestämt Ramalama med Rosin Murphy. Och jag blev kvar. Kunde inte gå förrän låten var slut. Inne i mitt huvud dansade jag för fullt. Tror nog att jag svajade lite och att armarna fick ett par ryck då och då. Men, det var bara jag och den snälla tjejen i kassan som var där. Hon får väl tro att jag är lite knäpp :) Men den låten kommer alltid vara speciell. The last dance with the girls (och dessutom en dans som jag korreograferat).

Vem du än är, var dig själv.

Letandet är över

Nu har jag slutat letat. Bestämt mig, och beställt. Jag hittade den, iallafall så gott som, perfekta avdentsljusstaken till ett okej pris. Det blev denna, i nysilver från shoppingbutiken.se 
Den uppfyller mina kriterier. Hoppas bara att den är lika söt i verkligheten som på bild.


90-tal nostalgi

Det var inget bra på TV ikväll, så det blev en Youtube-kväll med lite klipp från gamla barnprogram. Det var så bra grejer när jag var liten. Ebba & Didrik, Den vita stenen, Dårfinkar och Dönickar m.m.

Detta klipp är så bra!
"Preciiiiiiis"
"Jag är Betula och du är TV-kamera, uppfattat?"
"Tillåt mig smååå le"
"Ska du bara stå där och gapa? Det ser inte klok ut"


Dock tycker jag låten är lite märklig.
"Ta och svälj ett lakan, och lägg...ägg"


På jakt

Jag är på jakt efter en adventsljusstake. Inte en såndär på el med massa ljus i som man har i fönstret, nä - en såndär med 4 levande ljus. Såndär som man kan ha mossa i. Men jag vill absolut inte ha nån med mossa i. Jag vill ha en snygg. Stylish. Jag vet typ hur jag vill att den ska se ut. Men den finns inte. Ingenstans. Den ska vara enkel. Gärna vit eller silver. Gärna så ljusen är i fyrkant. Den ska vara "JAG".  
Någon som har tips? Jag ska googla...jag SKA hitta den.

Nya jackan


I'm lovin' it


Varje tjejs dröm

Ikväll var jag och Malin i Örgryte - på Tivoli Marstrand. Hade blivit ditbjuden av Maria - TackTack!
De köper in kläder från Paris och man får ordna tjejkvällar hos dem (som denna vi var på idag) eller hyra dem till firmafester etc.

- Mingel
- Kolla på kläder
- Prova hur mycket man vill
- Mingla lite till
- Prova lite till
- Och lite till
- Och lite till...
- ...och sedan kankse det blir köp?!

 

Det blev ett köp för mig. En kavaj/jacka (vet inte riktigt vad jag ska kalla den). Men den är så JAG (Malin sa det till mig direkt). Hade lite beslutssvårigheter om det skulle bli en grå eller lila. En omröstning ordnades och alla tjejer (10st?!) sa alla LILA! Det blev den lila. Den är grå/lila rutig, kort, med rosett bak, sned knäppning - SÅ SNYGG. Och som sagt..det är inte många som har den här. Skoj skoj. Malin slog på stort och köpte 2 par supersnygga jeans och en finfin tunika. Visst - det var ganska dyrt, men det är inte varje dag man är där och det är som sagt unika plagg. Det fanns så mycket snyggt. Jag trivdes som firren! (vilket jag iofs tror att vilken tjej som helst skulle göra)

Försökte ta kort på jackan, men det blev inte så bra. Men här har ni den iallafall. Svårt att se exakt hur den ser ut, men jag fick inte till någon bra bild när jag hade den på mig. Men det kanske kommer...


Happy feet

Nu kommer jag avslöja varför jag är så glad, som jag skrev här, och här.   

Jag har nu anmält mig till Nike Convention 2010, vilket jag i och för sig avslöjade i förra inlägget. Men jag är så glad, det ska bli så roligt. Förstå att jag är i 7e himlen. Såhär beskrivs conventet.

Under två heldagar inspireras du av det senaste från dans- och träningsvärlden med den svenska och internationella instruktörseliten.
- Två dagar
- 76 klasser
- Aerobics, Step, Dans, LesMills, Yoga/Mind, Spinning, Pilates, Muskel, Kampsport
- Intressanta föreläsningar
- Dansshow och modevisning
- Exklusiv Nike-shop med senaste vårkollektionen
- Ledande instruktörer från träningsvärlden och Nike Instructor Team.

Tyvärr så är det bara 10 pass man får gå på (jag vill gå på alla...nästan) Vissa missar vi pga vi måste hinna till tåget etc. lite synd (Bl a HipHop med Alvaro Aguilera från Bounce och Yoga med Blossom Taiton Lindquist). Men ujujuj vilka dagar det kommer bli. Får se om man kommer in på något mer pass om man har ledig tid. Jag ser fram emot alla pass givetvis...men det finns ett som jag ser fram emot liiiite mer än de andra. Jag kommer dansa för Rennie Mirro och Karl Dyall!!!! Helt sjukt. Det är nog de två som är anledningen till att jag började dansa jazz. Mamma tog med mig för att kolla på musikalen A Chorous Line när jag var liten. Och ja..jag blev fast. Har sen sett dem i bl a Singin' in the Rain - och det är just en del ur den musikalen som jag ska få lära mig. Jag längtar!!!

Som sagt, lite fattigare - men det är SÅ värt det. Det kommer bli så roligt! 30-31/1-2010


Fattigare men ändå rikare

Idag har jag gjort av med pengar. Ojojoj.
Parce que je le vaux bien!

Jepp, jag har bestämt mig för att jag är värd det. Så det så.
Så, vad är det jag har gjort av med pengar på?

1. På lunchen idag så gick jag till Prickig katt och investerade i 3st teburkar (som jag skrev om igår).
2. Första julklappen inhandlad (ingen ingående beskrivning här inte). :)
3. Köpte en vårjacka/vinterkavaj från Tivoli Marstrand nu ikväll (läs mer här).
4. Jag har bokat/betalat för Nike Convent 2010 (läs mer här).

Så, nu är jag betydligt fattigare än jag var när jag vaknade i morse. Men samtigit är jag rikare på saker och betydligt gladare!

Prickig katt

Lite sugen på dessa teburkar från Prickig katt. Visst är de söta!? Det finns jättemycket gulliga saker på Prickig katt. Funderar på att gå dit i morgon på lunchen.


I'm happy!!


Jag är SÅ glad att jag sa JA. Men jag har inte anmält mig ännu, ska prata med M i morgon och sedan ska jag anmäla mig och betala. Men idag har jag kollat på schema och info - och jag säger bara det. YIPPIE!!! Hoppas att det finns platser kvar på allt jag vill göra. Får se. Hoppas hoppas hoppas!

Det kommer bli ett minne för livet!

Jag lägger ut mer info när jag har anmält mig. När allt är klappat och klart.
Då ska ni få veta varför jag är så glad.


I miss you



Jag kan inte få nog av Lifehouse. Älskar alla deras låtar.
Behagligare röst än Jason Wade's får man leta efter. Och gitarr på det. Kan det bli bättre?


Jag kommer inte hem ikväll...

Nu slutade ju inte matchen (IFK-AIK om någon undrade) som jag hade velat kanske. Men. Som jag anade i mitt tidigare inlägg så blev det galet. Jag höll på att inte komma hem. Det var avspärrningar och det var poliser precis överallt. Men det var ju tur att jag inte hade bråttom. Men min walk från gymmet tar oftast ca 20 min - idag tog den 1h - det blev långa omvägar. Men jag hade nog inte velat komma igenom avspärrningarna. Jag hade nog kunnat bli halvt ihjälslagen.

Det var grymt kul att dansa idag - även om jag inte känner mig helt 100 än och blev trött väldigt fort. Men jag har ju inte dansat på 1,5 vecka. Jag får ju dansabstinens.

Sen vill jag bara tillägga att: This is it skulle ha blivit en riktigt grym konsert.


Nu smäller det

Nu är det dags. IFK-AIK på Gamla Ullevi. Jag är inget stort fotbollsfan direkt, men man kan ju inte låta bli. Gbg kokar, det är helt sjukt. Med bara typ 2 kvarter till Gamla Ullevi känns det som att det är mitt hus som polishelikoptrarna kretsar över. Folk har vallfärdats hela dagen. På varje restaurang/pub är det knökfullt. Följde lillasyster till tåget för en timma sedan. Shit - vilket pådrag. Tänk att flera hundra poliser ska behöva kallas in för att Stockholmare kommer till stan. :) Det är poliser överallt här i kvarteren. Matchen sänds på Canal +, jag har inte den kanalen. Så jag tänkte hålla mig undan istället. Det blir dans och core :) Sen lär jag ju märka hur matchen blev. Hjälp! Oavsett vilket lag som vinner så kommer det bli galet. Jag kanske får be om poliseskort för att komma hem.

På centralen informerade de om att Sockholmståget var försenat pga vagnfel. Undrar hur många irriterade AIK-fans som satt på det tåget. Jag är glad att jag inte åkte med det tåget. Men Mimmi åkte faktiskt med Stockholmståget innan...Crazy.

Nu har 7 minuter av matchen gått...0-0 än så länge.