Inspirera mera

Sidan är under konstruktion. Blev så himla sugen att göra något nytt - men jag vet inte vad än. Vi får se vad som händer. Ge mig inspiration.

Just nu inspirerar solen utanför fönstret. Träningskläderna i väskan. Musiken i mina lurar. Men vad blir det för design av det?

Vad är det jag letar efter?


Flash mob

Idag är det Michael Jackson's födelsedag. Det ska vi fira. 14.00 Järntorget. Be there!


Ni skulle se mig nu

Lördagkväll och jag är trött efter en mycket tuff vecka. Iklädd lång lila WARP-hoddie, grå NIKE-mysbrallor, håret i en slarvig "lilla-My knut" och så 'klackeskor' på det. Köpte ett par skor idag. Tanken är att de ska användas på ett stundande bröllop, och jag måste ju testa hur dansvänliga de är. Så här dansar jag runt i min vackra outfit till programmet 'Dansfeber'. Mysig lördagskväll. Efter dansen blir det soffan, en påse godis och 'Bröllopsfotografen'.


Som i en film

Det finns dåligt väder och det finns dåliga kläder. Dåligt väder är just vad det varit igår och idag. Spöregn och klass1-varning på vindstyrkan. Det har varit hemskt väder.

I filmer regnar det alltid när det är något hemskt / tråkigt / sorgligt som händer. Så är det i verkligheten också. Det är därför det har regnat idag... 


P-tillstånd erfordras


Denna skylt står i vattnet vid Gårda. Förstår att P-tillstånd erfordras :) frågan är bara är det bilar eller båtar det gäller!? :) haha. Skulle varit skoj att se när någon bar dit skylten.


Rainbow

Det är galet vad det regnat och blåst idag. Klass1-varning. Idiotregn. Det är dagen idag. Blöta och förbannade. Det är jag och I. Bussjäkeln åkte när vi hade plöjt genom snåren, klätrat upp för den leriga backen samtidigt som vi brottades med paraplyerna. Busschaffisen såg oss och stängde dörrarna mitt framför näsan. Jag klappade till på bussen, men nä. Swooch. Det var några fina svordommar som hoppade ur munnen. Vi sprang till en annan hållplats och lyckades komma med en annan buss. Den åkte en helt annan väg än vad jag ville, men. Idag gjorde man allt för att slippa stå utomhus. När vi satt där på bussen och klagade över hur blöta vi var, hur busschaffisen på andra bussen var elak etc. etc. såg vi den snyggaste regnbågen ever. Den var helt fantastisk. Jämn, stor och skarp. Åt ena hållet var det nästan blå himmel och sol, åt andra hållet var det kolsvart. Man såg inte husen bara några meter bort. Sjukt. Men trots att jag kom med fel buss så lyckades jag hinna vill träningen. Step. Det var superkul. Nu ligger jag i soffan, lyssnar på blåst och regn, kollar på Fångarna på fortet och käkar avokadeomacka. Rätt mysigt tycker jag nu. Men det tyckte jag inte då.

Nostalgi


Distansförhållande

Musikaltittande på distans. Det är det jag gör just nu. Jag och K brukade ha musikalkvällar (rättare sagt: musikaldagar) då vi plöjde musikalfilmer. Detta var när vi båda bodde i Karlskoga. Det är lite svårare nu. Nu får vi ha musikalkvällar på distans.

Ikväll kollar vi på RENT. Vi tryckte precis på PLAY. Jag i Göteborg, och K i London. Det är roligare att titta på film tillsammans med någon. Även om vi tyvärr inte sitter i samma soffa.

No day but today....

Den säger allt


Denna låt säger allt. Men vad händer nu?


Makes people talk

Om jag inte minns fel, så är det så reklamen säger.

Makes people talk.
Jo, tjena säger jag. Isåfall hade min röst kommit tillbaka för länge sedan.

Men så är inte fallet.
Jag kan få fram ljud nu iallafall. Och vissa stunder låter det riktigt OK. Folk hör och förstår vad jag säger. Men det är ju inte bra. Men bättre. Fasen vilket handikapp det är att inte kunna prata.
 


Kontrast

Göteborg - Karlskoga. Det är stor skillnad. En väldig kontrast.
I Göteborg går man inte in på ett café/lunchställe och känner mer än hälften som sitter där. Man ser inte 4 gamla lärare, två gamla danskompisar, sin mamma, en gammal gyminstruktör, en gammal klasskopmis, ett tiotal som man känner igen, och ett tiotal som man känner tillräckligt väl för att hälsa på. Man känner inte igen personalen, och man får inte blickar som "är du hemma och hälsar på". Det är inte så ofta man stöter på stans kändisar i Gbg när man går in på ett café, men det gör man i Karlskoga. Vart skulle kändisarna annars hålla hus? De måste ju också få fika - på stans café. Så är det här, och det är ganska mysigt. Iallafall ibland. När man är hemma och hälsar på. I Göteborg är man okänd av allt och alla. Ganska skönt, iallafall ibland. Jag gillar att jag kan få både och.

Ny favorit


Det är såhär jag luktar - Aloe Vera & Maracuja


Broken door


Jag väntade. De kom. De sjöng. Jag fick gåshud. Alla sjöng. Jag njöt. Jag gick hem.

 


Tystnadsplikt

Fredag 13e igår. Var det någon som hade otur??
Själv så tappade jag en himla massa saker igår. Konstant tappade jag saker från det att jag kom innanför dörren. Telefon, nycklar, mat...allt. Allt åkte i golvet. Hål i händerna? Och inte nog med det, jag tappade rösten också. Mindre kul. Den är fortfarande inte tillbaka. Så nu är jag tyst. Har tjattrat massor på jobbet hela dagen, men nu är jag tyst. Tystnadsplikt.
Snälla röst, kom tillbaka. Det är så frustrerande.
Febern är borta. Likaså det halsonda. Jag känner mig i princip helt frisk. Om det inte vore för min obefintliga röst. Hoppas på att det kan bli dans imorgon iallafall.
Och nu mår jag illa också. Förätit mig på godis för att jag tyckte synd om mig själv. Sen är jag arg också. Jag har fått reda på att jag är för gammal. Illa. Jag är för gammal för att kolla på dans. Hur illa är inte det? Arg är vad jag är. Jag som hade sett fram emot det. Men nä. Nope. Nix. To old. Nu är det ännu mer synd om mig.


Fredag 13e

Långa jobbdagar + feber = jobbigt. Men, så har veckan varit. Det har blivit väldigt få besök på Kulturkalaset. Tyvärr. Har hittills bara sett GöteborgsOperans balett, José Gonzales, Cookies 'n' beans, Timo Räisänen och Teddybears. Ska snart till Torslanda för lite jobb. Samma sak i morgon. På söndag är jag dock ledig. :) Hoppas på att vara frisk då, för jag SKA dansa! Oh yeah!

Fredag den 13e idag. =/ Oops.

Sitter och kikar på höstens schema på SATS. Det blir nog bra ändå. Jag menar, jag kan inte gå på min favvoklass pga hinner inte från jobbet, vilket är extremt tråkigt. Men jag har fått flera positiva överrasknngar av nya schemat också. Det är bra! Glad nyhet nr1: SATS ska börja med Zumba! Glad nyhet nr2: S har fått en egen dansklass på Kungsgatan! Glad nyhet nr3: det finns numera en eller flera dansklasser per dag att välja bland. Glad nyhet nr4: fler danspass och fler bodybalancepass på Valhalla. Glad nyhet nr5: H har fått egen dansklass på Valhalla. Glad nyhet nr6: SATS ska börja med Piloxing. Det finns flera glada nyheter, men orkar inte rabbla dem :) Min önskan skulle dock vara att Ms dansklass började 18 istället för 17.30 så jag kan vara med. Men, man kan väl inte få allt =/

Resumé

En kort resumé på den fantastiska helgen följer här.

Fredag: Porsche. Regn. Spa. After beach. SNSB. Champagne. Tylöhus. Sol. Pianobar. C-M. Jim. Greta 95.  Solnedgång. "Gesslegången". Sara 26. Mys. Don't stop believin'. Slaskare. Dans. Leifs Lounge. Dans. Sång. Dans. Grymt bra DJ. Efterfest. Dans. Dans. Dans. Oh yeah.

Lördag: Frukostbuffé. Strand. Hav. Sol. Bad. Mys. Svensexa. SATS. After beach. Solgården. Haaks. Allsång. Terassen. Tylörocken. Solnedgång. Sara 26. Haaks + Du&Jag. Fyrverkerier. Dans. Pianobar. Sång. Dans. Oh yeah. Leifs Lounge. Techno. Mindre bra DJ. Värme.

Söndag: Frukostbuffé. Bananer. Slappande. Packa. Regn. Oh yeah. Porsche.

Ja, jag har haft det underbart. Tack gode gud för det underbara vädret på lördagen. Lite trött nu, men inte så farligt faktiskt. Nu blir det en hård vecka. Långa jobb-dagar som kommer avslutas på Kulturkalaset.

Tylösand

"Jag sticker ifrån stan och drar västerut
Dit dan är kort men natten aldrig tar slut
Åååå och dom går, och jag går
och dom ler, och jag ler
och dom dansar, och jag dansar
och dom tar, och dom ger
Det flyter upp på land, nere i Tylösand

Här är vinden varm och vågorna slår
Man ser bara flickor var man än står "

[Tylösand - Gyllene Tider]


Helgens låt


Tack!

Tack för en underbar helg!
Sara
Maria
Sebastian
Jesper
Lucas
Suzy
Stina
Anna
Linn
Linda
Malin
Johanna


iPhone4


See you

Morgondagen blir lång. Väldgt lång. Men, belöningen kommer på fredag. Tylösand. See you Sunday.

SYTYCD

Först Alex och nu Ashley. De två bästa dansarna är ute ur SYTYCD. Dock inte för att America röstar fel - det är pga skador. Nu säger jag inte att America röstar bra, för det gör de inte. Billy och Robert är alltid i botten - men de är ju så bra. Finns dem som ska åka ut betydligt tidigare. Ok, så mina 2 favoriter är ute. Vem ska jag nu ha som favorit?

Resumé

PIP dag 1
Klädsel:
Jeans, linne & gympaskor
Bäst: The Ark
Sämst: Skinny Puppy

PIP dag 2
Klädsel:
Regnbyxor, regnjacka, gummiboots och raggsockar
Bäst: Teddybears
Sämst: Vädret

PIP dag 3
Klädsel:
Höga gummistövlar, raggsockar, tights, shorts och regnjacka
Bäst: Takida
Sämst: VÄDRET!! (har aldrig varit så blöt)

PIP dag 4
Klädsel:
Jeans, gummistövlar och hoodtröja
Bäst: Melissa Horn
Sämst: N*E*R*D ställde in sin spelning


Top 5 PIP 2010
1. Melissa Horn
2. The Ark
3. The Hives
4. Teddybears
5. Takida



Sista kvällen med Putte

Nu är PIP över för iår. Bandet ska klippas bort från handleden. 4 dagar har tillbringats, mer eller mindre, i parken. Det blev en tårdrypande sista dag på PIP. Nu rann inte tårarna pga att det var sista dagen, tårarna rann för att Melissa Horn stod på scen. Fy tusan vad hon är bra. Goosbumps. Jag sjöng med i varenda låt. Jag kunde varenda ord. Och jag var inte ensam om att kunna det. Allsången till Melissa Horn kommer vara mitt största minne från PIP 2010. Det är något som är säkert. Det var inte många ögon som var torra kan jag lova, men till skillnad från vissa andra döljde jag det ganska bra med mina solglasögon. För tro det eller ej, sista dagen på PIP bjöd mestadels på SOL. Det var helt underbart. Det var nästan så att jag kunde tänka mig att gå hem efter Melissa. Jag hade fått det jag ville ha. Men nej. Såklart att jag inte gjorde det. Det blev Petter i dalen. Jag har ingen koll på honom, men det var helt OK ändå. Så klart. Jo just, innan jag började gråta till Melissa Horn så kollade jag på Bad Poetry Band, inte så vidare värst. Efter Petter drog vi hem till en kollega till C ett tag. E och jag åkte tillbaka till parken lagom till att se Danko Jones. Helt OK får jag väl säga. De gjorde lite narr av N*E*R*D som ställde in sin spelning. Men sedan kom den stora avslutningen och resten av gänget anlände igen. Det kunde nog inte bli en bättre avslutning. The Hives var grymma. Vi skuttade runt och sjöng som små tokar. Hur bra som helst. Nu är jag glad.


Tack och god natt.