Hejdå 2011

Årets sista dag började på bästa tänkbara sätt. BodyBalance med nyårstema. Bort med det gamla, in med det nya. Stela muskler ska bort och in med smidigheten. Dagen till ära var det en team-klass med Carro och Johan. Carro hade klänning på sig, och Johan hade skjorta och silps (stackarn).



Sedan blev det en sväng på stan i det strålande vädret. Det var jätteskönt ute, ett par plusgrader och sol. Strax efter 14 passade jag på att hälsa Grattis till mamma och Gott nytt år såklart. Mamma fyller ju år i morgon - vilket är idag för henne eftersom de är i Sydney. Så där är det redan 2012. Men här har vi ännu ett par timmar kvar. Nu ska naglarna målas.

Gott nytt år!

I love ya tomorrow

Seg segare segast. Segare än knäck. Benen var som trästubbar på dansen idag. Extra jobbigt blev det - men kul som vanligt. I morgon är det jobb igen. Denna julhelg gick verkligen megasnabbt. Men bra har den varit, trots att det inte varit nån snö och att H&M inte var med.

Idag åkte Mam&Pap tilll Australien. A + familj åkte till Gran Canaria idag. Och E åkte till New York. Igår åkte M till Australien också. I åker snart till Island och på fredag åker H till Thailand. Nästa vecka åker I och J till Gran Canaria också. Om jag är avundssjuk? Ja - så in i bomben!

Kvällen har tillbringats i soffan, men filmen Annie på TV.

the sun'll come out tomorrow
so you gotta hang until tomorrow
come what may
tomorrow tomorrow i love ya tomorrow
your always a day away

Jul på Liseberg



Haft en riktigt mysig kväll på Liseberg. Snön lyser med sin frånvaro, men ikväll har faktiskt lite julkänsla infunnit sig. Självklart har jag ätit Churros med choklad, varma mandlar och gräddkola. E vann 4kg choklad. Det var en väldigt trevlig kväll och inte helt otippat blev det lite shoppat också.




När fjärde ljuset brinner...


Hade en supermysig förmiddag med A och N. Hotellfrukost, bubbelbad och bastu. Fick det hina hjärtat och den vita lilla lyktan av dem. Kram på er! Så nu, lite adventsmys med tända ljus innan det är dags för dans och sen jul på Liseberg.

Hoffmaestro

Skulle egentligen haft besök i helgen - men det blev inte så. Men jag tror nog att det blir en bra helg ändå. Tittade på julkalendern (faktiskt ganska bra) i morse innan jag tog en promenad till SATS. Först körde jag 1,5h teknikklass på BodyBalance. Vi gick igenom teknik till nya releasen, 55an. Och sen körde vi 55an såklart. Jag älskar den! Det är sällan som det blir kärlek vid första ögonkastet när det gäller nya Balance-releaser. De brukar behöva växa allt eftersom. Men här sa det bara klick. Som pricken över i är det med en The Script-låt igen :) Efter Balancen var det Jazz som gällde. Jag är sällan så glad som när jag får dansa Jazz. Då är jag hemma. Jag älskar det! Without you.
Nu på eftermiddagen har jag handlat lite julklappar och tittat lite på Hoffmaestro som spelade på Gustav Adolfs torg. P3 sänder ju Musikhjälpen därifrån och just när jag gick förbi var det Hoffmaestro som var besök och spelade live. Rätt kul hur de sitter där i glasburen och sänder radio. Nu har jag kommit hem och kollar på Musikhjälpen på TV. Tänk om jag va på TV när jag var där nyss :) Imorgon vankas hotellfrukost och relax med A som är i stan. Sedan dans och efter det en tur till Liseberg. Har inte varit där än denna jul. Men nu är det dags! Whoopa! Nu ska jag slå in julklappar och rimma lite :) o ha telefondate med Joss.

Innan jag kände dig


Min fina Melissa Horn-påse med text ur "Innan jag kände dig"

När 3e ljuset brinner...



Nu är jag tillbaka i Göteborg efter en helg i storstan. Svansjön var fantastiskt bra!
Nu är tredje ljuset tänt. Till det pepparkakor och julte.

När 2a ljuset brinner...


...eller 8e ljuset. Precis kommit tillbaka till Göteborg efter en helg hemma med familj, släkt, julbord och Melissa Horn-konsert. Glad 2a advent!