WOW 2013

Way out west 2012 var riktigt bra. Fantastiskt väder och många bra uppträdanden (Florence and the machine, Ben Howard, First aid kit, Laleh, Feist, Blur, Refused, Frida Hyvönen, Ane Brun...bara för att nämna några).
Jag och L har planer på att gå 2013 också. I förra veckan började de så smått släppa band som skulle komma, och i fredags - som en födelsedagspresent - kom besked om att Of monsters and men kommer. O då kommer vi också! Grymt!
 

Dag 6 - 7 - 8 - Gott och blandat

Min träningsvecka har fortsatt. I torsdags gjorde jag mitt premiärbesök på Torpavallen. L och R följde med. Först ytterligare ett ABSolution, denna gång för bästa Kerstin. Tufft och jobbigt - första gången jag körde ABS utan att ha kört ett pass innan. Efter ABS blev det Yogalates. Skönt att få sträcka ut!
 
I går följde L med på BodyBalance med Maria som instruktör. Mycket skönt och välbehövligt. Och riktigt tufft för min stackars mage :) Därefter åkte vi till Linné för att möta upp Anneli. Det blev en mysig födelsedagsmiddag på Mykonos. R dök upp också, och vi var fulltaliga :) Tack för grattulationerna!
 
I morse körde jag och L Trigger Point. Det är djup bindvävsmassage som man ger sig själv genom att använda en "trigger-rulle" och en "trigger-boll". Det gör sjukt ont på vissa ställen. Rekommenderat är att man ska köra minst en gång i veckan för att lösa upp knutar, förebygga skador etc. Helt enkelt för att bli smidigare och må bättre. Jag ska försöka börja köra lite mer regelbundet.
 
 
Efter Trigger Point blev det frukost på Condeco för att sedan gå tillbaka till SATS Kompassen och delta i dagens danskonvent. Det skulle varit 5 instruktörer, men tyvärr fick Maria förhinder och Hanna blev sjuk. Men Karolina, Kerstin och Stina löste det fint och vi var 70 överlyckliga dansare som svettades och hade det superkul tillsammans. Jag bara älskar dans! Efter dansen mötte jag P, som hade mycket rolig info att komma med. Hoppas att hennes planer går i lås. Taggad, spänd, förväntansfull.

Dag 5 - Dans

Dagens träningsuppdatering är inte så intressant. Inget nytt. Det blev min vanliga Dans - och varken R eller L följde med. Men i morgon blir det andra bullar - då ska vi ta oss till nybyggda SATS Torpavallen. Blir spännande.

Dag 4 - Grit Strength

Igår blev det först Jazzdans - som jag inte fick med Rebecca på ;) utan hon kom senare. Vi körde då Grit Strength för Anna (som kommer hemifrån Kga). Riktigt tufft och svetten sved i ögonen. Annas motto för dagen var "förtjäna din vila". Jisses vad jag förtjänar vila. Men det får faktiskt vänta lite. Nu blir det dock lite lugnare pass framöver när Louise ska komma med till SATS.


Dag 3 - ABS mm.

Har varit så trött och skakig senaste dagarna så har inte orkat uppdatera träningsveckan här :)
Dag 3 bestod av först mina vanliga måndags-pass Aerobic och fantastiska Streetdance. Sedan kom Rebecca och så körde vi ABSolution (se video i förra inlägget) för Johanna. Galet jobbigt. Och Johannas motto för dagen - "Go strong or go home". Man kan väl säga som så, vi gick inte hem. Vi körde gärnet! Hej magrutor!?

Dag 2 - ABS

Idag fick jag inte med mig R och L till SATS. Jag hade inte väntat mig annat. Det är mycket som ska till om de skulle ta ett danspass :) Det blev dans med bästa H - och som vanligt var jag helt slut efteråt. Men sen har hon en väldigt bra övertalninsförmåga den där tjejen. Och helt plötsligt var jag kvar på ett pass till. Inte vilket pass som helst, utan ABSolution! Ajaj, mina axlar va helt slut efter gårdagens ViPR - men jag tror på att träna bort träningsvärken. I morgon blir det ABSolution igen, men då ska Rebecca med också. Undrar vad mina axlar och mage tycker om det. Det återstår att se.


Dag 1 - ViPR

Rebecca och Louise fick varsin gratis träningsvecka på SATS av mig. Så nu blir det hårdträning ett par dagar framöver. För jag ska givetvis med på alla pass som de vill gå på. Sen så ska jag på några av mina vanliga pass också (inte alla såklart..det hinns ju inte). Idag rivstartade jag och Rebecca med ViPR. Mör i kroppen, lite lätt skakig, men ack så nöjd och glad. Hej galna träningsvecka, hej galna träningsvärk. Nu kör vi!
 

Fingerfärg

Hon kan få komma hem till mig. Bild från Design iLike.

Min vision - min dröm

Jag har så länge jag minns velat ha ett fönster som man kan sitta i. Vet inte varför, egentligen. Det bara är så. Det är något speciellt med att sitta och titta ut. Det brukar jag göra nu också - jag sitter och tittar ut på bangården och tågen utanför. Men jag sitter på golvet mellan TVn och sängen. Inte alls som min vision. Utsikten är ganska fin, men inte riktigt som min vision.
Jag har en bild, en vision, av hur det skulle vara - hur jag skulle sitta där och läsa. Det skulle se ut såhär:
 
 (bild från Design iLike)
 
 

Gott nytt år

Nyåret firades hemma hos mig med Malin och Louise. Middag, spel och allmänt trevligt. Tolvslaget firades självfallet uppe på taket där vi hade utsikt över stan åt alla håll. Det regnade ganska ordentligt och det var mulet. Men det small och och fina fyrverkerier flög i luften. Galet svårt att få till några bilder, men jag försökte iallafall. En granne sköt iväg några fyrverkerier, så vi fick dem rakt ovanför oss - de gick lite bättre att fota.Tidigare på dagen var jag och Louise (plus ett par tusen till) vid Operan och kollade på GPs stora fyrverkeri (de två nedersta bilderna). Tyvärr var det så mulet, dimmigt och regnigt att man endast såg en tiondel av allt. Men man hörde smällarna - så det skulle säkert varit supersnyggt. Stackars dem som planerat det där fyrverkeriet och så såg man knappt något. Där var det mycket pengar som gick upp i rök.