Inte som alla andra

H:s pojkvän J är inte som alla andra. Han kan sjunga alla länder... Det låter konstigt, men det är sant. Killen kan. Kanske är det godnattsången för lilla A. Gissa om hon kommer bli duktig på geografi. Kan ju tillägga att J liksom H är musikalartist. Om ni mot förmodan skulle tro något annat.
 

Swing

Nu kör jag Copy-Paste på L:s facebookstatus: "Att man kan bli så lycklig av att dansa "swing" Tack för en underbar dansklass K" Det var helt fantastiskt skoj idag. Mungiporna satt uppe vid öronen hela tiden. Stegen, musiken, glädjen - Swing är fantastiskt skoj. 20-tal. Det var bara fjädern i håret och den knälånga fransklänningen som fattades. Underbart. Startade dagen med brunch på Egg&Milk. Fortsatte med lite shopping och sedan Swing. Bra söndag!

Sjung bara sjung

Ganska ofta sjunger jag med i låtarna när jag tränar. På Balancen, men framförallt när jag dansar. Det går liksom lite lättare då. Väldigt ofta sjunger även tränarna med. Vad gör det när man har o göra med proffs? Ja inte gör det mig något. Sjung bara sjung. Litet smakprov nedan på den röst jag får lyssna på på söndags-dansen.
 
 

Botaniska

Jag har bott i Göteborg i 4,5år men jag har inte varit i Botaniska trädgården förrän idag. Bättre sent än aldrig. Hur fint som helst. Förstå då hur det är på våren/sommaren när allt blommar. Måste vara helt fantastiskt. Vitsippedalen och Japangården (hette den så?) måste vara underbart på våren. Det blir absolut fler besök!

När solen lyser

När solen lyser in genom fönstret blir det disco i köket.

...

När man är ute och går i Göteborg är detta en mycket vanlig syn:
 
Detta är en lite mindre vanlig syn:

Höstpromenad

 

Underbart

Vilken underbart kul idé. Hahaha!
 
 
 
 

Kulturell...igen

I lördags hade P sin sista dansklass på SATS. Så tråkigt att hon ska sluta. Men det blev 75min grym House med live DJ. Fantastiskt kul, otroligt jobbigt - men tyvärr ett lite tråkigt slut. Det blev väldigt omtyckt av alla - tror vi var ungefär 70-80pers. Bra gjort PC.

Med stumma vader efter House-klassen körde jag dans för K igår. Så kul! Och H kom in och hälsade på under passet. Tokigt vilken energi vi fick. Det är något speciellt med den människan. Sedan blev det dags för AWO (After workout) på Spice med MTCRL.

Den 21e ska KLR och jag på Flying Bach. Fatta vad häftigt! Men innan dess - ska jag till Sthlm. Den 20e är det I ♥ Musicals i Globen. Ojoj, nu är jag sådär kulturell igen.

Kanske, kanske är det något mer spännande på G...! Jag har läst meddelandet flera gånger, och blir lika glad, förväntansfull, nyfiken varje gång.Wiii.