Plötsligt händer det

Hostan är borta. Thank God. Tack Malin.
Något annat som är borta är Tereze. Min ungerska skåning har flyttat från Göteborg till Santa Monica, California. Don't forget me. Vad skulle man göra utan Skype, Facebook och WhatsApp?

Idag har jag:
Tvättat (Duktigt!)
Ätit fruktsallad
Solat rygg
Hängt tvätt (Duktigt!)
Läst
Solat mage
Ätit lunch
Solat rygg
Läst
Pratat med syster
Solat mage
Skypat med Tereze
Ätit mumsmums
Kollat på So you think you can dance

Mycket ansträngande dag :)
Men det var jag värd efter 2 hektiska veckor då jag varit själv på min avdelning på kontoret (= somna innan 20.00 på kvällarna) 1 vecka kvar och sen får jag också semester!! Nu börjar jag räkna ned.

Update: Klockan är 22.53 och det är fortfarande varmt ute. 25 grader just nu. Sitter ute i shorts och linne. Tacka vet jag laptop och trådlöst internet. :)

It's amazing

Det är så skönt att köra BodyBalance. Det ska man alltid köra oavsett om man har träningsvärk eller ont nånstans. Det är som ett botemedel. Det är grym träning och det känns riktigt mycket där och då. Benen var ganska skakiga idag. Benstyrkan på BodyBalance-releasen 53 är inte att leka med. Tack och lov kan man sjunga med i denna fantastiska låt. Men efteråt. Att gå/cykla hem i BodyBalance-koma och resten av dagen är räddad.



I morgon blir det troligtvis ett besök till Texas Longhorn. Karlskogingar är i stan. :)
Innan dess...jobb, jobb, jobb.

Come as you are, leave as a star


Om...

Just nu på Slottskogsvallen: Roxette
Jag är inte där.
Om...det varit lite bättre väder och om...jag hade varit lite piggare så hade jag tagit mig dit och suttit utanför för att lyssna. Men så är inte fallet. Sitter i soffan, äter pannkakor och kollar på Dance your ass off istället. Helt okej det också faktiskt. Men det hade varit skoj...


Vad hände?

Det som var en så fin dag. Tills för några minuter sedan låg jag upp på taket och solade. Jag hade det fantastiskt skönt i solen. Bestämde mig för att gå ut och gå - men det kan jag ju glömma nu. Gick ned för trapporna och in i lägenheten. In i badrummet för att lämna handduken som jag hade med uppe på taket. Plötsligt hör jag hur det börjar låta märkligt. Tittar ut och förtår att det har börjat blåsa kraftigt. Mörka moln täcker himlen. Och på bara några sekunder vräker det ned. Man ser knappt ut överhuvudtaget. För första gången iår (i Göteborg) hör jag muller på avstånd. Det kommer nog börja åska. Det blir nog innemys idag. Soffa och SYTYCD. Eller? Nu verkar det vara sol igen. Vad hände?

Började denna lördag med sovmorgon. Underbart skönt att inte behöva gå upp kl6. Gick till gymmet och körde BodyPump. Det var riktigt skönt. Faktiskt. Har inte pumpat på över ett år. Med tanke på den grymma träningsvärk jag haft i ben och rumpa i veckan efter BodyBalance och Piloxin så trodde jag att jag var en idiot som bokat in mig på Pump. Men som vanligt - jag är glad att jag gjorde det. På flera muskelgrupper hade jag nog för lite vikter. Känns skönt att kunna öka tills nästa gång. Och denna gång ska det inte dröja ett år tills nästa gång.

Efter Pumpen gick jag hem och åt brunch i solen. Sen en sväng på stan innan jag hamnade uppe på taket :)

Break up

Igår firade vi 6veckor tillsammans - hostan och jag. Men jag vill göra slut. Jag orkar inte mer. Träningsvärk i magen har jag haft, men jag förstår inte...borde ju haft värsta magrutorna vid det här laget. Men nu får det vara nog. I'm breaking up with you!

Denna vecka har jag somnat innan 20.00 två dagar. De andra dagarna vid 21. Trött? Nä då, inte alls. Jag är bara ensam på min avdelning på jobbet + att mina säljare är borta. Dvs. allt hamnar på mig. Men bara i 2 veckor till. Sen ska jag också ha semester. Efterlängtat!!

Nu är det bara dagar kvar tills min Pal lämnar landet. I'm gonna miss you.


Besök

Idag ska jag ta vara på varenda solstråle. Det var varit regnigt ett par dagar och efter idag ska det ösregna i 1-2veckor. Så det lär dröja innan den där stora gula kommer på besök igen.  Men nu - nu ska jag njuta.

Ikväll kommer Mam!

Bästa med smartphone. Man kan ligga ute i solen och ändå hålla sig uppdaterad vad som händer (slippa kolla på TV). Det är nog så det blir 13.00 när det är Söderling-Berdych i Swedish Open och 17.30 när det är bronsmatchen mellan Sverige och Frankrike i VM.


Vart jag mig i världen vänder...



Denna låt försvinner inte ur min hjärna. It's stuck.
Kajsa - det är ditt fel :)

I fredags dansade (hoppade) vi oss svittiga i våra gummistövlar till denna.


PIP 2011

Kom tillbaka till Göteborg runt 15-tiden. Har sedan dess legat i bikini på taket och lyssnat på matchen från Gamla Ullevi (IFK-Syrianska) samt sovit. Jag har tagit igen mig efter 4 dagar med Putte i Parken. Resumé av PIP:

Onsdag 12.00 Jag åker till området för att lösa in min biljett och få mitt armband. Det är lång kö. Framme vid grindarna ligger folk i sovsäckar. Flera timmar innan grindarna öppnas. De flesta tjejer är konstigt nog rödhåriga. Eller det kanske inte är så konstigt...

14.00 En midsommarnattsdröm spelas i Gropen. Riktigt bra! Såklart blev det bättre av att jag känner många som är med - men iallafall. Har ni möjlighet, se den! 19.00 Jag och Joss möts för att åka till Lina. Vid 20.30 är vi inne på PIP. Ser lite av Monster Magnet som spelade i Dalen. Väldigt få i publiken, och inte riktigt min grej. Vi gick upp till öltältet istället. Rival Sons spelade på Baby Joy. Rätt bra. Paramore entrar Stage of Joy klockan 22 och det är ganska många i publiken. Enligt Kuriren, 8000 personer. För er som inte förstått...sångaren i Paramore är givetvis anledningen till alla rödhåriga ivriga tjejer vid insläppet. Det ryckte i benen och man kan inte annat än gilla Paramore. Riktigt coolt att de är i lilla Karlskoga. 23.30 var det dags för Daniel Adams Ray på Baby Joy. Lite seg spelning. Måste vara svårt att vara efter Paramore. Men, Gubben i Lådan satt där den skulle. (Jag missade ju den på Were the action is) Sen hade klockan blivit 00.30 och det var dags för Ke$ha. Även det riktigt häftigt att hon är i Karlskoga. Även om hennes sånginsats kanske inte var den bästa så var det en sjuk show. Och danssugen blev man. Vi stod längst fram i öltältsområdet - så vi trängdes inte framme vid scen. En bra första dag på PIP tycker jag. Vädret var bra.

Dresscode för PIP 2011 (framtagen av Kajsa - bestående av observationer): Jeansshorts, converse, rufsigt hår, löst-sittande linne där BH visas samt spritpennetatueringar.

Dag 1 - jag fick 1,5 poäng genom jeansshorts (1) och fake-converse (0,5).  

Torsdag 17.45 åker jag hemifrån för att möta Joss. Framme 17.50. 17.51 kommer regnet. Vi tillbringar 10 minuter i bilen, så åskskuren hinner sluta. 18.00 började Tove Styrke på Baby Joy. Vi kom ett par minuter över. Det var inte jättemycket att hänga i granen får man väl säga. Det började regna igen och öltältet blev vår räddning. Dock hade de missat lite med städningen tror jag. Det regnade så mycket och det var så trångt och hög ljudvolym i öltältet att White light moment knappt hördes. 19.00 gick Miss Li upp på Stage of Joy. Jag gillar hennes musik. Mysig på något sätt. Men...tyvärr blev det inte jättemysigt i regnet. Om jag bara hade varit förberedd för regn så hade det ju varit lugnt. Men, nu var jag ju tyvärr inte det. Vi kollade på Miss Li från öltältet. Det slutade regna. 20.00 gick till Dalen och kollade på The Wombats. Hade ingen aning om vilka det var, men Isabel sa att de var bra, och det var de! Jag och Joss tänkte gå till campingen för att möta upp Lina m fl. Tänkte var ordet. Halvvägs började det regna så in i bomben att valet var ganska lätt. Vi gick till bilen och åkte hem istället. Då kändes det helt rätt. Nu i efterhand kan man väl tycka att det var lite synd. Peter, Björn & John, Looptroop Rockers, Far East Movement och Bob Hund blev lidande. Men det var riktigt mysigt att komma hem, sitta på verandan och lyssna på regnet och på artisterna på avstånd. Ja, Karlskoga är inte stort - så musiken hörs ända hem.  

Dag 2 - jag fick 1 poäng genom löst sittande linne utan att visa BH (0,5 poäng) och fake-converse (0,5 poäng).

Fredag 17.00 möter upp Joss o Co vid Dalen för att titta på Rasmus Seebach. Kan inte så många låtar, men det blev allsång på Engel och Natteravn. Denna dag var jag förberedd på regn. Och det börja dugga ett par gånger under Seebach. Men det sluta lika snabbt som det böjrade. Sen kom solen och jag gick till Baby Joy 18.00 för att kolla på Sator. Klockan 19 började det komma folk till Stage of Joy. Det var dags för Veronica Maggio och jag mötte upp Anna. Det blev en mys-spelning med mycket allsång. Efter Maggio mötte jag Kajsa o Co och gick med dem till Teresa. Såg lite på Dead by April när vi gick förbi Dalen. Hade det trevligt hos Teresa och övade på texter inför kvällen. Vi var ju tvugna att kunna något från Svenska Björnstammen när vi skulle på dem senare på kvällen. Vi lärde oss en refräng som vi körde om och om och om och om igen...och om igen. Vid 22 gick vi tillbaka till PIP och kollade lite på Manic Street Preachers innan det 22.30 blev dags för Svenska Björnstammen på PIPadilly. "Vart jag mig i världen vänder..." Vi hoppade runt där i våra gummistövlar. Sedan tog vi igen oss i öltältet innan det var dags. Man hörde då en blandning mellan Slagsmålsklubben från Dalen och Graveyard från Baby Joy. Sen var det dags. Dags för huvudnumret. 00.30 stod vi längst fram vid Stage of Joy och The Ark. Det är något magiskt med dessa herrar alltså. Precis som förra året stod vi där framme. Samma gäng. Och det var magiskt! Det var upphåll och riktigt skönt väder hela kvällen.

Dag 3 - jag fick 0,5 poäng genom löst sittande linne utan att visa BH.

Lördag 17.00 gick till Dalen för att kolla på Mohombi i strålande sol. Mötte Teresa där. Gick hem till Teresa och mötte upp resten. Vi gick tillbaka till PIP och Stage of Joy vid 19.30 för att kolla på slutet på Kaizers Orchestra. Förstod inte ett ord, men Linnéa sa att de va bra (hon fattar ju norska). Vi gick till Dalen 20.00 för att dansa loss till Movits! Gissa om Dalen gungade. Vad bra de var! Nya favoriter. 21.00 gick de andra till Teresa, men inte jag. Jag gick till Baby Joy och letade upp Anna. Durango riot spelade. Riktigt bra och riktigt kul att se dem som vanligt. Vid 22.00 kom de andra tillbaka och vi kollade på Adam Tensta på Stage of Joy. Därefter, 23.30, var det Maskinen i Dalen. Gissa om det var knökfullt. Man fick akta sig lite för att inte bli trampad på - men det blev jag iallafall. Inte riktigt min typ av musik, men...jag dansade, så jag blev ju ingen våldtäktsman iallafall. 00.30 var det dags för sista akten på PIP 2011. Håkan Hellström på Stage of Joy. Kollade på 2-3 låtar, sen gick vi och satte oss i öltältet och lyssnade/kollade. Inte riktigt min grej där heller. Det mest intressanta var ju bilderna som visades i bakgrunden. De var såklart från Göteborg.

Dag 4 - jag fick 0,5 poäng genom fake-converse.

Allt som allt. Bra år på PIP. Bättre väder än förra året, men artisterna var nog snäppet vassare förra året ändå. (Ark var ju med då också och just när de spelade var det uppehåll, varmt och solnedgång.) Sen var det dåligt av mig att inte vara förberedd på regn dag 2, men solen sken ju faktiskt när jag åkte hemifrån.

Putte is here

Jag ska snart iväg och lösa in min biljett och få det heliga armbandet för de kommande 4 dagarna. PIP är här! Just nu sitter jag och laddar inför kvällen. Dagens MÅSTE är självklart Paramore och Ke$ha. Innan PIP blir det teater. En midsommarnattsdröm.

Gårdagen bestod också av teater. Alfons Åberg. Igår blev det en heldag i Örebro. Start vid 10.30 och hemkomst vid 23. Hur trevligt som helst.

Det är många bra artister på PIP (Putte i Parken) iår. Dagens måsten är som sagt Paramore och Ke$ha. Daniel Adams Ray får väl ett besök också, och kanske Nationalteatern och Monster Magnet. I morgon blir det iallafall Tove Stryke, Miss Li och The Wombats. Kanske Peter, Björn och John och Bob hund också?! Fredag kommer bland annat bestå av Rasmus Seebach, Veronica Maggio, Manic street preachers och The Ark. Och så sista dagen då, lördag. Då blir det nog Mohombi, Kaizers orchestra, Movits, Durango Riot, Adam Tensta, Masiknen och Håkan Hellström.

På besök i skogen

En veckas semester. Åkte hem till Karlskoga igårkväll med TågAb - jag kom fram som jag skulle. Fick sällskap på tåget också av S. Trevligt! 10 dagar ska spenderas här hemma. Skönt.

Åkte till Karlstad idag för att träffa A. Alltid lika underbart! Vi ses så sällan numera, men det märks knappt de gånger vi väl ses. Det är vänner det. Tack för idag fina du. Bamsekram & lycka till :)

Imorgon ska K firas. Träffar henne för sällan också, men det är samma sak där - det är bara att ta vid där vi var sist vi sågs. Men jag ska ta mig till Barcelona inom snart framtid och hälsa på också. Vore så skoj att komma dit.

Det är många som jag träffar för sällan. Svårt när man bor på så olika ställen. På tisdag blir det iallafall Örebro med bästa Joss och sen träffa Kusin och småpojkarna! Sen blir det Putte i Parken såklart (ons-lö) och massa mer folk att träffa.

Ska njuta av att vara ledig.