the best...

Trött som en tok, men vad gör det när det är roliga saker som gör att jag är trött?

Dansföreställning i lördags, snowroller. Det har varit mycket inför den showen, och nu är den över. Hade tre skolföreställningar med den showen i måndags också. Gick faktisktöver förväntan de allra flesta gångerna. Lördagen gick väl sämst, men det gjorde inte så mycket. =D Det var skoj ändå. Riggan, Josse, Matte o Marius var där o kolla, vilket gjorde det hela ännu roligare.

Shoppade med Mia i Karlstad i Söndags. Blev en klänning, två tröjor, tre fotoramar och ett par skor. =D

Igår var vi i Örebro och dansade på Radison Sas Hotel - gick väl som det gick. Gjorde det bästa vi kunde på den lilla ytan. Och skojsigt var det, som vanligt när det gäller dans - och betalt fick vi också. Så det blir väl en repris från i julas i guess =)

Nu ska jag iväg o träna drill. Genrep i morron och show på lördag. Sen så är det ju valborg på måndag som vi ska träna inför också...! Hmm...och på lördag ska jag dansa på stan. Sen tror jag inte att det är någon uppvisning på länge...inte förrän i slutet på maj när det är Rising stars.

Är inne på näst sista veckan på praktiken också...sen är det back to school som gäller. O sen....SOMMAR! Har inget sommarjobb än...får väl se hur det går men den saken, än så länge verkar det som sagt inte så lovande. Tyvärr.


mycket nu...

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist. Är inte lika bra på att uppdatera bloggen som Jossan (missmountain). Där fylls det på med jämna mellanrum. Själv så har jag varken haft tid eller ork. Som sagt mycket har hänt...

...bland annat Informatörsdagen, som jag var med och anordande...
...och krysningen till Helsingfors med Malin o de andra =)...
...allt annat vanligt, plugg, dans, täning m.m...
...köpt den efterlängtade vårjackan....
...varit på RENT i Karlstad...
...redovisning av projektet i skolan, skönt!...
...dansat på stan...
...färgat håret...
...börjat praktiken på SVT i Karlstad...gått 1 vecka, 4 kvar...
med mera, med mera...

Shoppat en del...3 tröjor på 3 dagar...+ att jag fick träningsbyxor + tröja av föräldrarna idag när de kom hemfrån Barcelona. Så...4 tröjor och 1 par byxor på 3 dagar. Och i morron ska jag till Vingåkers factory outlet - risk för att det blir mer då...=D Stannar där påväg till Norrköping..ska till mormor. Sen ska jag leka med Kajsa i morron också är det tänkt =) Måste ju ses innan hon åker tillbaka till London på måndag...planera nästa Londonresa kanske ;) Har inte träffat Kajsa sen morgonen 30/10-06 när vi sa hejdå på Lords Hotel i London när hon skulle iväg och jobba. Det är länge sen det!