Nöjd

Registrerade som vanligt min träning på Funbeat.se idag. Kikade i min kalender där och insåg att jag har tränat 100 dagar av årets hittils 151. Rätt nöjd med tanke på att det inte ens är juni och mitt mål för hela 2010 är att ha tränat 120 dagar av 365. Inte så svårt att slå det med andra ord :) Under dessa 100 dagar som jag har tränat har jag tränat 181 pass. (Jag tränar ofta 2 pass/dag.) Men det stämmer nog att jag i snitt tränar 2 av 3 dagar.

I morgon blir det min 101 träningsdag 2010 och mitt 182 och 183 pass. :) Dans och Step står på schemat. Har bara varit på tisdagsdansen på Kompassen en gång förut (för kanske ett halvår sedan) och Step har jag aldrig varit på. Har kört Dansstep 3 gånger nu...men det blir premiär för Step. Ska bli skoj :) Får se om jag gillar det. Gillar ledaren så det blir nog bra. Efter träningen blir det Liseberg och Salem Al Fakir!! :) Yihooo!

Det finns ingenting som är så roligt och som får mig att må så bra som att träna. Dans, dans, dans. Och så lite Core, CorePulse, BodyBalance, BodyPump, Dansstep, Yoga... Bra tränare, bra deltagare, bra musik. Det gör min dag. Säg att jag är knäpp, men hur gött är det inte att svettas! Jag behöver det...every day!

4 o'clock


I morgon är Salem al Fakir (och jag såklart) på Liseberg! 20.00 Stora Scen!
I kind of like him :)


I like (lista)

Idag gillar jag dessa saker lite extra mycket:

- Mamma (Grattis på morsdag!)
- mitt nya nagellack glassy cerise från IsaDora
- allt som finns i affärerna Chilli, Village och Grandma's
- värme
- dans (det älskar jag alltid...)
- Bragokexen med äpple och kanel
- Lena och Satellite
- att jag hittade likadana byxor på Cubus som mina som gick sönder
- cocosbollar
- Tom Dice och Me and my guitar
- att Donkeyboy kommer till Kulturkalaset i augusti (yihoo!!)


Mums

Jag säger bara det. MUMS. Man kan deffinitivt säga att dessa föll mig i smaken. Havrekex med smak av äpple och kanel. Mycket goda!







Dammigt?


Yes!

Tack och god natt.
Mina favoriter blev 1a, 3a och 6a. Inte så illa tippat!

Rätt låt vann!

Nu ska jag dansa i säng till SATELLITE!


Grandma's


Sitter och tittar på Grandma's hemsida. De har så otroligt mycket fina saker. Om jag skulle inreda ett hem just nu så skulle majoriteten av sakerna komma från Grandma's. Skulle till exempel vilja ha denna tavla (ovan) + flera andra av deras tavlor, samt dessa kuddar (nedan). Det blir nog en sväng dit i morgon när jag ska på stan. Kan spendera timmar i den butiken. Byråer, bord, stolar, speglar, porslin, ljus, ljusstakar, kuddar, tavlor...ja de har allt. Och jag vill ha allt.

Men jag måste vinna på lotto för att ha råd att köpa något från Grandma's (eller vissa saker på Village och Chilli också för den delen). Det är inte riktigt min prisklass om man säger så. Men för att vinna på lotto måste jag börja spela på lotto. Det kostar pengar...hmm..det blir nog inget med det. Tyvärr.


Satellite

Ska skutta runt till Tysklands bidrag ikväll. Belgien hoppas jag lite på också, den är fin, kan inte låta bli att älska hans röst och hans gitarr. Och på något sätt gillar jag Rumänien också, hennes röst är grym men mest är det kankse för att jag vill spela på det där pianot.
Men, nä..hejja Tyskland! Go Lena!
 


Byxan som sprack

I morgon ska jag köpa nya byxor.
Mina tålde inte en spagat.
Ritch sa det.


Överallt

Hur kan det vara så att man ser vissa personer överallt? Jag trodde att Göteborg var stort. Eller? Sen är det ju inte så att jag ser dessa personer på 'logiska' ställen heller. Tokigt. De är överallt. Ska tillägga jag inte ser dessa personer på samma ställen eller tillsammans, utan var och en - överallt.

Examen

Har haft en riktigt trevlig kväll. Folk borde ta examen lite oftare. ;)

Invigde min nya klänning. Jag ska börja använda klänning lite oftare. Ska försöka bli lite mer bekväm i det. Idag lyckades jag bra tycker jag. :)

Klockan är mycket. Grannen spelar elgitarr eller något. Guitar hero? Låter gör det iallafall. Jag borde sova. Blev hux flux med jobb i morgon. Har försökt plugga på produktinfo och skrivit av det mesta på papper. Det återstår att se hur det går. Gör mitt bästa. Men nu är jag trött...

...känner redan träningsvärken komma smygande. Körde BodyPump idag. Halva passet var nytt. Betydligt bättre musik i denna release tycker jag. Men det var tufft, iallafall för mig som inte kör speciellt ofta. Får se hur benen känns i morgon - och jag som ska stå hela dagen och jobba.

Nä...nu tycker jag allt att grannen får ta o va lite tyst - vissa måste sova.


...

Tycker synd om alla svenskar som tänkt åka till Oslo på lördag - kan tänka mig att det är en hel del.


Lagt kort ligger

Har pratat med massa barn idag. Kul uppdrag. Bra produkter att marknadsföra. Då blir det bra. Och det gick bra också. Känner mig nöjd och hoppas på att få bra betyg från butiken.

Varför sänds inte Ebba och Didrik på TV igen!? Får väl ta och hyra serien. Fick lite feelings nu när jag tog på min midjekorta chockrosa sweetshirt. Sen så har jag ju 'sidotofs' också. Jag borde också få vara med och leka Betula.


En busschaufför, en busschaufför...

...det är en man med glatt humör. Inte alltid dock, men det händer. Det hände idag. Åh, vad jag gillade den busschaufför jag åkte med från Torslanda idag.

När jag gick på sa han: "Välkommen!"
När en kille (som han tidigare hjälpt med SMS-biljett) gick av sa han: "Hejdå, ha en bra dag!" och så vinkade han i backspegeln.
När vi svängde in vid Nils Ericsonterminalen (slutstation) tog han mikrofonen och sa: "Då var vi framme, jag hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll."

PS: Han såg inte ut som på bilden - han var kanske 25-30 år.


Sommmarfeelings

Tog en kort tur på stan förut. Galet mycket folk. Såg så många grisrosa människor, vissa såg ut att ha riktigt ont. Stackarna. Såg dessutom väldigt många som hade lite problem med att gå. Jag anar att dessa sprang varvet i lördags. Själv har jag inte problem med något av detta.

Det är sommarfeelings på hög nivå nu. Vädret är ju fantastiskt (dock betydligt svalare idag än vad det varit senaste veckan) och det grillas här och där. Idag har jag förstärkt sommarkänslorna ytterligare genom att smörja in mig i BodyButter Coconut och måla naglarna chockrosa!

Jag ser klänningar överallt. Jag kankse också ska börja använda klänning...men jag vet inte rikigt hur man för sig ikädd klänning. =P

Time to get ready. Ska gå till SATS Valhalla nu tänkte jag. Måste bara lägga upp denna fantastiska låt men denna fantastiska människa också...okej, jag kunde inte välja en låt, jag lägger upp två. 


Mañana

Har lite småont i fötter och ben. Känner mig lite seg. Men det är väl sådana krämpor som kommer i och med att man springer. För det var just vad jag gjorde igår. Nu var det ju inte så att jag sprang Göteborgsvarvet, men jag sprang på stan. Och jag tittade på dem som sprang Göteborgsvarvet.

Btw. jag är glad. Rätt person vann Jakten på Julia.

Gó mat har jag ätit i helgen också. Thai i fredags, tapas igår på Mañana och Pizza + Kladdkaka idag. Jag ska leva nyttigt i veckan tror jag...

Today

Heldag med jobb = trött i fötterna. Det innebär också hunger (blir oftast ganska dålig mat - och väldigt tidigt). Extrem hunger = kasta i sig mat när man kommer hem = ont i magen efteråt. Så nu är jag trött och har mättnadskoma. Det blir sova tidigt - för dagen i morgon kommer se likadan ut.

För ett tag sedan funderade jag över om jag någonsin sett någon använda sandlådan på gården. Mitt svar på min egen fråga blev nej. Men de senaste dagarna har den använts flitigt. Har nämligen fått 2 små pojkar till grannar. Så söta. En av dem sitter nu och kastar sand iklädd t-shirt och klockan är 20.20 = SOMMAR!

Idag säger jag grattis till mig själv på min namnsdag och grattis till H som blir hela 2 år idag!! GRATTIS.

Njuter


Klarblå himmel och 23 grader i skuggan.


Hur härligt är det inte...

Hur härligt är det inte att kl:21 gå hem från jobbet och det är ljust ute? Som vanligt så blåser det endel i Göteborg, men idag var det varma vindar. En åskskur (medan jag jobbade) gjorde att det luktade våt asfalt när jag gick hem. Det luktade nyklippt gräs och det luktade grillat. Helt fantastiskt. Jag gick en omväg hem bara för att det var så skönt. Iklädd korta byxor och uppvikta ärmar på tröjan frös inte ens jag som alltid fryser annars. SOMMAR!

Målarfärg och prickigkorv

Var duktig och tränade CorePulse förut. Svettigt och jobbigt. Jag blir bättre och bättre med balansplattan. Lite svårt att koncentrera sig idag dock, jag var för mätt (sånt är så jobbigt när man tränar). Och så luktade det målarfärg och prickigkorv. Målarfärgen vet jag vart den kom ifrån, men korven?

I don't need your love


Skojig jobbdag, skojig dans. Kan det bli bättre?
Gillar denna låt - hittar den inte på Spotify, så jag lägger upp den här så jag kan lyssna på den ofta. Gör det du också! Lyssna på den alltså :)
Den är så bra att dansa till!


17 maj

Idag är det 17 maj och jag är inte i Norge i år heller. Nu är det faktiskt ett par år sedan jag var i Norge på deras nationaldag men jag har trots allt spenderat 8 stycken 17maj i Norge (7 i Oslo och 1 i Moss). Jeg liker det!  
Bild från Karl Johan. 


Apoliva

Är glad över att den läskiga tjejen från Apoliva-reklamen har fått en ny chans.


Årets glassigaste bröllop



Så fick de varann tillslut. Många söta "glass-dansare" på scen + lite artister. Jag var inte på hela bröllopet, men gick in på Liseberg när jag var ute och gick (jag har ju årskort), och fick se själva vigseln. Mängder av folk.


Det vankas bröllop

Funderar på att gå förbi Liseberg sen. Klockan 14 gifter sig ju Glassgubben. Kommer nog vara otroligt mycket folk där dock. Och alla som inte är på Liseberg kommer vara på Avenyn och kolla på Regnbågsparaden. Vet inte vart jag ska vara. Hmm. Kommer vara konsert hela eftermiddagen på Götaplatsen (HBT). Jag ska dock dansa klockan 16 - det finns det inget som kan ändra på. Så det så. Men det är klart att MaryJet lockar lite på Götaplatsen. 

Btw. Glassgubbens bröllop sänds på Kanal5play.


Twisted feet

What's not to love? Förstår inte att de inte gick vidare i Talang igår.
De är helt sjukt bra!
(Synd bara att jag inte hittade något klipp utan reklam i början.)


Fel

Fel. Fel. Fel. Fel. Fel.
Tänkte bara säga det.


Man är aldrig nere med en ballong


Jag tycker om luftballonger. Men tänk vad läskigt att sitta högt där uppe i en liten korg. Det skulle jag inte våga. Jag gillar mest att stå på marken och titta på när ballongerna svävar fram på himlen.

(Just nu på Spotify: "Telephone" med Lady Gaga och Beyoncé)


Jag är inte bitter

Solen skiner i hela Sverige - utom här. För någon dag sedan stod det på löpsedlarna att det skulle bli sol och varmt i västsverige i helgen. Jo, tjena. Jag tycker iallafall att Göteborg är mer västsverige än vad Stockholm är. Men men. Jag är inte bitter. Nu regnar det inte fullt så mycket. Man ser ut genom rutan iallafall. Alltid något.

Just nu på Spotify: "Bad boys" med Alexandra Burke.

Storm och spöregn

Snälla! Sluta regna! Det var ju fint väder igår - när jag var inne och jobbade hela dagen. Jag är ledig idag - och regnet fullkomligt öser ner. Åkte med M från Frölunda till Järntorget - och vi fick åka i snigelfart för det var i princip omöjligt att se genom rutan.

Nu är det dags för brunch, eller frukost nummer 2 eller vad man ska kalla den. Tog mig ut till Frölunda i morse för härlig BodyBalance. Fick som sagt åka med M sen, och vid Järntorget tog jag faktiskt bussen (brukar gå annars - inte så långt). Sen gick jag från hållplatsen och hem (inte långt alls) men shit så jag såg ut när jag kom hem. Det bara rann om mig. Dyngsur. Det är hemskt väder.

Jag vill ut och gå - men inte i detta väder. Får väl stanna inne ett tag till och hoppas på att det ger sig. (Troligt?!) Just nu på Spotify: "Storm" med Lifehouse.

Onsdagkväll

Onsdagkväll - regnet öser ner och jag sitter inne och myser. Håret luktar gott (nytvättat). Fötterna luktar gott (nybadade). Ljuset på bordet luktar gott (doftljus med lakrtislukt). Te't luktar gott ("Himlagott"). Ansiktet luktar gott (har haft ansiktsmask - "yoghurt/blåbär"). Jag har det väl ganska gott (GÖTT) här i soffan med Spotify.

Det har regnat nästan hela dagen (förutom i morse när jag och Joss var ute och gick). Jag är glad över att vara inomhus just nu. Det var inte kul att ta sig till och från träningen förut. Hade hoppats på att ta mig ut till Skatås för stavgång, men eftersom vädret inte ville vara med mig denna onsdag heller så blev det dansstep. Jag är inte ledsen för det, det var riktigt skoj. R vad sjuk, så det var A som hade passet. Grymt kul var det och så är det ju skoj med en Karlskoging som instruktör. Vi pratar liksom samma språk hon och jag. Sen var S där också - så vi var tre Karlskogingar! Gött! Passet var riktgt kul och stepbrädan och jag kom riktigt bra överens. Jag gör framsteg! Haha, det var nog bara jag och S som förstod vad A sa när hon sa att det var knövligt. Göteborgare verkar ha svårt att förstå det ordet.

(Just nu på Spotify: "Crawl" med Chris Brown.) 

Jag tyckte väl det

När jag kollade på bidragen till Eurovision Song Contest så tyckte jag att jag kände igen Danmarks bidrag. Kändes lite läskigt att jag på något sätt kunde låten. Men eftersom det är G:son som skrivit den så tänkte jag bara "den låter väl som någon annan låt G:son skrivit". Men så fel jag hade - läste nu på Aftonbladet att Scotts gjort en cover på låten ("In a moment like this") och den går som reklam på TV för deras skiva. Jag tyckte väl det.

Parce que je le vaux bien

Fick ett samtal från Posten i morse. De hade ett paket till mig som skulle levereras under dagen. Vilket betyder att man måste stanna hemma. När jag får hemleverans är det alltid jobbgrejer (inte alltid speciellt roligt). Men idag hade jag ingen aning om vad det var.

När jag jobbar vill de att jag fotar och skickar in mina bilder. Detta eftersom de vill se hur man marknadsför produkterna man demar. Jag som tycker att det är roligt att fota (och produktmarknadsföra) tar detta på stort allvar :) och det har resulterat i en och annan biobiljett samt värdecheckar på ICA etc. för att de tycker att jag tagit bra bilder som de kan presentera för leverantörerna. KUL! För ett par veckor sedan jobbade jag för Chiquita. Som vanligt skickade jag in bilder. Efter varje demo får man betyg från butiken man varit i. Man får betyg i hur bra man säljer, hur man bemöter kunder, hur man är som person, hur demon annornas och hur man marknadsför etc. Dessa betyg räknas samman och man får ett slutbetyg på skalan 1-10. Chiquita-demon var en tävling där de kollade på foton samt butikens betyg på och utsåg en vinnare. Och ja...denna vinnare var...JAG! Alltid roligt med uppskattning. Fick en biobljett och en fruktskål som man även kan ha som grytunderlägg. Och ja...det var det som Posten kom med idag. Värt att sitta hemma och vänta på. Det regnar ju, så hade inte velat vara ute iallafall. 

 


Flaggorna vajar

Sedan några dagar tillbaka vajar färgglada flaggor längst Avenyn, i Brunnsparken och på Drottningtorget. Men idag kom det upp ännu fler och även bussar och spårvagnar har fått HBT-flaggor. Idag börjar HBT-festivalen. Lite dåligt insatt känner jag, men flaggorna har man ju inte kunnat undvika. Vet att det är invigning idag och att det är parad på söndag.

This is me


Denna bild beskriver mig bäst just nu.
God natt.

Idag fick jag fina ord från en kund igen. Jag gillar sånt. TACK!


Jag hoppas de har rätt

Dagens löpsedlar.
Jag hoppas verkligen att de har rätt. Det skulle absolut inte sitta fel med värme. Det har i och för sig varit varmt senaste tiden, men inte så soligt och väldigt blåsigt. Så jag hoppas att Göteborg räknas in i "Väst Sverige" ;)

Och som man också ser på GT:s löpsedel så är det derby på Gamla Ullevi. De märktes tydligt, för det var väldigt lite folk på gymmet, och jag mötte väldigt mycket folk när jag går därifrån. Det har en tendes att bli så när det är match ;) Jag hör helikoptern, jag hör supportrarna...  

Jag är på G

Känner mig duktig idag. Det är bra med sådana dagar.

Bakat
Tvättat
Diskat
Plockat i ordning lite i källaren
Förberett för mogondagens jobb

Nu ska jag städa garderoben, sen ska jag laga mat. Efter det blir det core och dans :)
Och sen är jag trött.


Birds


Inredning


Titta vad fin dörr!
Dörren är en del av helgens tävling på Liseberg där olika designers har designat balkonger. Detta var helt klart min favorit där allt gick i vitt/naturfärger och med gröna växter.


Strosade runt inne på Lisas Presentbod också. Älskar sånnahär saker. Och då kanske det inte är så svårt att förstå att jag älskade dörren ovan heller ;) Det är lite min stil.

Det kliar i mina inredningsfingrar.
Vill ha någonting att inreda NU.


Liseberg

Har idag skaffat årskort på Liseberg - så gissa om jag ska hänga mycket där i sommar :) Det kommer ju så många bra artister som jag bara måste se.


Personlig almanacka


Funderar på att göra en personlig almanacka för 2010-2011. Finns massa olika roliga saker att välja mellan. Tror att min ska gå i svart/rosa om jag gör en. Jag ska även ha "dagens väder" och "dagens träning" varje dag, samt "veckans att göra". Men sen är ju frågan vad man ska fylla sista sidorna med. Sudoku? Målarbok? Vi får se om det blir någon. Men jag har lekt på hemsidan och redan designat 5 olika. Det är ju det som är roligast. Att designa. Sen är ju frågan om man vill ha den sen, och villig att betala så pass mycket.


Some good music

Vad gör man en regnig och tråkig lördag? Har hittills bara hamnat i soffan med spotify. Just nu är det Anna Maria Espinosa det lyssnas på. Så jag bjuder på en låt. (Det gjorde jag ju i går också, men...) Hon är ju så bra!


To win my love



Efterlysning


Jag är lite sugen på hängselshorts. Dock är dessa de enda jag hittat. Finns på www.laredoute.se 
De är jättesnygga, men jag vill ju kunna testa dem innan jag beställer. Någon som vet vart man kan hitta hängselshorts?
Gärna i denim. 


Flowers


Igår blev ju bloggen plötsligt väldigt rosa och blommig, så varför inte fortsätta på samma tema? :)
 
Jag vet att jag sagt det förut, samt lagt upp bild - men jag blir så glad av blommorna i omklädningrummet på SATS Kungsgatan. Idag var det dessa fina rosa rosor.

Och så är det ju då alla dessa blommor på träden. Så fint! De är i princip överallt.
Göteborg blommar!!


It's a date

Idag kom jag och Stepbrädan lite bättre överens än vad vi gjorde vid vårt senaste möte. Det blir deffinitivt fler onsdagsdater framöver :)

Det var mitt tredje Dansstep-pass idag. Mitt preimärpass var i Sthlm på NIKE-Conventet. Det var ett svårt pass (tyckte de som kör dansstep ofta), så det var rätt vågat av mig att vara med. Det var kul, men hängde absolut inte med på allt. Men jag lärde mig förvånadsvärt snabbt (jag har som tur var lätt för att härma och ta korreografi). För två veckor sen var jag på onsdagspasset på Kompassen. Blev arg på brädan. Den var ivägen. Idag var då mitt tredje pass. Brädan var fortfarande ivägen. Som van dansare är det svårt att förhålla sig till något annat. Något som tar min plats. Något som ska dansas på, bredvid, över, runt etc. Men jag har liksom fått lite feeling för det. En utmaning. Tog korreografin ganska bra idag. Det var bara sista blocket som i mitt huvud var helt orimligt. Tur att L var där och gjorde mig sällskap. Som alla pass där L är med så blev det en hel del skratt.


Mia & Klara

Jag älskar programmet "Dom kallar oss roliga". Och idag är det extra roligt, för Henrik Schyffert intervjuar Mia & Klara. I like. Annars brukar jag mest gilla när det är Klara Zimmergren som intervjuar (dvs. varannan vecka). Men det är ju ganska svårt att intervjua sig själv...

Och Mia & Klara är ju så fantastiska. Helt suveräna. Det är precis som Mimmi och jag precis konstaterade. Vi båda tycker att de är roliga även om de inte säger något roligt. Fattar ni? Man lyssnar på dem. De har en förmåga att få allt att låta så bra på något sätt. Något av det mest intressanta föregrag jag lyssnat på höll just Mia & Klara. Det handlade om företagsamhet. Jag minns massor av vad de sa, även om jag inte var så intresserad av ämnet. De är nog de bästa konfrenciererna jag hört/sett också. Det räcker som sagt med att de öppnar munnen...

...kanske är det Mias värmländska som får en att känna sig som hemma.
...eller är det Klaras göteborska som får en att känna sig lite som hemma.

Jag är ju trots allt äkta värmlänning och smyg-göteborgare.

Something new

NY DESIGN
Under konstruktion


On Stage

Gör något kul. Bli omtyckt. Gå ut på scen. Och känn känslan.
[Maria Montazami]


Dans

Dansen är ett universiellt språk, talat och förstått av alla. Den har inga gränser utan trotsar både tid och rum. Den bryr sig inte om politik eller gränser, status eller välfärd, dogmer eller religioner.

"Jag skulle endast tro på en Gud som förstod sig på att dansa." [Nietzsche]


Pictures


Denna bild är upplagd för Annas skull. Hon ville se mina gula brallor. Du får ursäkta randen rakt genom byxorna, men då vi inte äger någon spegel så måste hissen användas. (Det är tur att vi har den precis utanför dörren.) 


En mycket dålig bild, men jag var bara tvungen. Påväg hem från dansen igår såg jag dessa. Man ser inte vad det är, men jag kan ju berätta att de svarta prickarna man ser är pyttesmå ulliga gulliga and-bebisar. Det var en mamma-and och 9 and-bebisar som var ute och simmade. Kanske premiärturen?!


Ytterligare en hissbild. Redo för ett CorePulse-pass i mina snabba tights. Det var premiär för dem idag och jag kan säga att det var betydligt lättare att köra i dessa än i mjukisbyxor som jag gjorde förra gången.


Och här är det då. Göteborgs nybyggda sevärdhet, Göteborgshjulet (eller Big Glenn, som jag hört folk kalla den). Som ni ser är det placerat på Kanaltorget bredvid Operan. Premiären för åk är om 2 veckor tror jag. Det får man väl ta och åka i sommar.


Varför dansar vi?

Varför dansar vi? Därför att vi gillar det? Därför att det är befriande? Därför att det ger utlopp för vår kreativitet? Därför att vi kan hänga med polarna och vara lite fåniga? Vem vet, och på riktigt, vem bryr sig? Dansar gör vi och det räcker.

Happy day

Tänkte bege mig en sväng till stan. Ingen aning om vad jag ska göra där, men blev plötsligt väldigt sugen att bara strosa runt i affärer. Det finns ju vissa affärer som jag kan tillbringa många timmar i. Chilli, Grandma´s, Village, Designtorget etc. Så får det bli.

Blev så glad när jag drog upp persiennen och solen strålade in på mig. Så glad att jag letade fram mina citrongula jeans. Nu ÄR det vår (hoppas jag). Sen blev jag ytterligare lite gladare när jag hittade denna låt på Kajsas blogg. Började hoppa i soffan.

Hoppas att det blir en happy day idag.

Victorious

Det var grymt på dansen idag, som vanligt. Ny korreografi.
Längtar till i morgon, då är det dags igen!
We're gonna be victorious.

Jag gillar denna låt. Förvånas över att den inte kom med i Melodifestivalen. Den blev bortvald, och så mycket dåliga låtar som de tog med i år. En mycket bra danslåt :)


I am sailing

Min klädsel på Mimmis Sailor-fest igår.

Det ska tilläggas att det givetvis var tygskor som gällde till denna outfit (svarta pga hade svarta strumpbyxor), samt att jag hade vit/blå randiga rosetter i öronen. Kolla Mimmis blogg för lite andra outfits från kvällen.


Kga i rutan

Ikväll är det dags igen. Karlskoga representeras i rutan. Wipeout (igen). Denna gång är det Helena som står för "underhållningen". Ska inte kolla. Det är ju Humorgalan - och det slår betydligt högre! Men...blir nog till att kolla på webben sen iallafall :)

Sitter nu ute på balkongen i solen, lyssnar på RENT Soundtrack och äter naturgodis. Rätt gött. Snart vankas Dans och Core - och för att komma dit, en promenad i det härliga vädret. Love!

1 Maj


Det är vår! Iallafall om man ser till datumet. Men just nu är det fatiskt sol (och kankse i några sekunder till). Idag när jag var ute och gick kom iallafall Paddan och åkte förbi. Det ser jag som ett vårtecken. Den kanske har varit ute och åkt tidigare, men jag har inte sett den förrän idag.
(Bilden är inte tagen idag, den är hittad här och tagen 1951.)

Igår struntade vi i Cortégen. Hade hört att den inte skulle vara vidare bra iår + att vädret var ruskigt. Det blev Tacos, Så ska det låta och pyssel istället i F:s nya lägnhet. Bra val.