God jul & Gott nytt år

Måste bara lägga upp 2 jullåtar som härliga J och K har spelat in. (Jag dansar Streetdance för J och Jazzdans och Dansaerobic för K). Tack vänner för de fina låtarna. Hoppas att få höra hela skivan :) God jul och Gott nytt år J och K - och alla andra!
 



2012

Sista dansen idag - sista för 2012. Sista träningen för 2012 överhuvudtaget. Tung och seg kände jag mig, men ack så kul. Och piruetterna satt där de skulle. Måste varit all julmat som gett mig en stabil center. Haha.
Dags att sammanfatta träningsåret 2012.
365 träninspass på 249 dagar. Jag har alltså tränat 68,2% av årets dagar. Förra året var det endast 56,4% (324 pass på 206 dagar) så jag är nöjd.

Min nya idol

Killen är ju helt fantastisk. Flera av Loreens rörelser sitter där de ska. Plién, "krabbgången", golvdelen, armrörelserna, det uppdragna knät...Killen har studerat bra!
  

Skrattkramp

Om du sitter och undrar vad du ska göra. Så har jag ett tips. Kolla på dagens avsnitt av "Lilla årskrönikan". Jag skrattade så jag grät. Flera gånger om. Måste komma ihåg att kolla på nästa avsnitt nästa vecka. "Om man är från Småland - är man dvärg då?"

Angel

Om någon mot förmodan har missat det, så är Robbie Williams på Ullevi den 20 juli 2013.
Och jag med!!