Blir man någonsin för gammal?


Kinderäggen säljs i 3-pack. Ett till mig. Ett till Rebecca. Ett till Louise. Prefekt!


Bara godiset som saknas

Var på loppis i morse. Jag hittade ingen pall. Typiskt.
Vi gick till Indiska och R köpte en mugg som hon ska ha på jobbet. I måndags gick vi och köpte lite olika te-sorter eftersom det pås-te vi har på jobbet inte är något gott. I onsdags köpte jag en egen mugg - och R vill inte vara sämre. Våra frukostar på jobbet blir ännu mysigare nu. Och vårt 14.30-te.
Jag köpte ljuslyktorna på Indiska som jag tittat på ett tag nu. De passade finfint på mitt loppisbord. Ellerhur!? Det är bara lite godis i godisskålen som saknas! Efter shoppingen gick vi till Linné och käkade brunch några timmar på Tintin. Brunch är bra grejer. Ikväll blir det soffmys och Mamma Mia!


Starstrucked

Tittar på Maria Montazami på Go Kväll. Hon är betydligt mer stylad nu än vad hon var i morse. Yes, det är sant. I morse skulle jag och 5 killar/herrar på jobbet flyga till Stockholm på kundmöte (LYX!). Vi sitter på Espresso House på Landvetter och helt plötsligt säger en av killarna. "Oh shit. Kolla! Eller nä, kolla inte. Det är Maria Montazami." Varav ALLA (såklart) vänder sig om. Och där var hon - i egen hög person. Och hög var hon...alltså inte hög - utan lång, på höga klackar. Håret var rakt (!!) och hon var näst intill osminkad. Jag gick in på hennes blogg där jag kunde konstatera att hon skulle till Umeå (mellanlanda i Sthlm) för att medverka på Go Kväll. Med andra ord, hon skulle bli stylad hela dagen - därför var det inga lockar i håret och inte så mycket smink...men läppstiftet satt där det skulle. Några av oss var sugna på att gå fram och be om att ta kort, men det blev inte så. Majoriteten av alla som skulle flyga med det planet var män, hade mörk kostym och datorväska eller iPad i handen (inte jag då, jag hade brun klänning). Maria hade vit stickad klänning och Luis Vuitton-resväska. Det var svårt att inte kolla. Hon stack ut. Vi gick precis efter henne på planet. Jag råkade nudda henne när hon hittade en sittplats och skulle vända för att sätt sig. Starstrucked :)

Sedan åkte vi till Sollentuna på möte.

15.10 var det dags att åka hem till Göteborg igen. Vi sitter på planet och skrattar åt alla på kontoret som vi fått avundssjuka meddelanden ifrån eftersom vi sett Montazami. Då plötsligt hör jag en röst som jag känner igen "Är det ledigt här?". Varpå jag jag hör "ööh!" bakom mig och plötsligt känner jag hur min kollega bakom mig petar på mig och nickar åt ena hållet. Jo men visst, det är Carolina Gynning som står där och är påväg att slå sig ner på sätet framför mig. Starstrucked igen. Men till skillnad mot Montazami så är inte Gynning speciellt lång/stor. Hon var betydligt mindre än jag trodde.

Det är första gången jag flyger inrikes. Första gången jag är på kundmöte och åker lite flashingt. Men det kan jag gärna göra igen. Detta var ju skoj :) Vi fick frukost på planet dit och fika påväg hem. Lyx! Och så massa kändisar :)

Spara eller slösa


Jag måste ha en pall. Jag menar verkligen - MÅSTE ha en pall. Idag är det 10 månader sedan jag fick nyckeln till min lägenhet. Shit, inte klokt att jag bott här så länge. Men, i vilket fall. Jag når inte upp i mina skåp. För 5-6 månader sedan spanade jag in mig på pallen Bekväm från IKEA (till vänster). Jag vet, alla har den. Men jag gillar den. 149:- Men den är ju slut överallt. Den kommer vecka 27. Vi får veta mer vecka 29. Vi kommer att få veta mer vecka 32. Den kommer in vecka 35. Vi får veta mer vecka 36. Nu är det vecka 38 - och den finns fortfarande inte. Pallen till höger ser nästan likadan ut. Den kommer från Hem möbler och kostar 480:- Det kan ni glömma. Jag får väl börja inse att den att jag inte kommer få tag på en vit Bekväm från IKEA. Så då är frågan...köpa en träfärgad Bekväm + köpa färg och måla pallen vit. Eller, gå på loppis och köpa första bästa vita pall.
What to do?


The Lion King

Det har blivit en hel del youtube-klipp här den senaste tiden. Men youtube är så bra, där finns ju allt. Klipp att titta på om man är glad, om man vill bli glad...Jag tittar dagligen på klipp på youtube.

Den 2 juni i år var jag och syster i London och kollade på The Lion King. Det var magiskt. Jag älskar att gå på musikaler. Det är det bästa som finns. Jag tycker synd om er alla som inte har möjlighet att se The Lion King i London. Men varsågoda att titta på detta. Man får gåshud bara av detta klipp.
Sången, dansen, kostymerna...allt!



Jobba jobba jobba

Har suttit och tittat på två gubbar som jobbar. Hela dagen har de jobbat och de har inte kommit långt. Stackarna. Man kan ha det roligare. Jag har umgåtts med Linea och Max hela förmiddagen. Kul kanske ni tycker. Det tycker faktiskt inte jag. Men nu ska jag och Urban snart åka till gymmet och dansa. Eller - jag ska dansa, Urban får vänta utanför. 
Urban är min cykel.
Linea är mitt strykjärn.
Max är min dammsugare.

Här är en dålig bild på de jobbande gubbarna.
Undrar vad de heter? :)


I was just thinking

Produktiv förmiddag. Seg eftermiddag. Det var min lördag det.
När klockan var 13 hade jag hunnit med: tvätta två maskinger tvätt, vika tvätt, äta frukost, kolla på Huset fullt, kolla nyhetsmorgon, diska, cykla till gymmet, träna bodybalance (ny release), cykla hem, duscha, äta lunch, gå till stan och spontan-klippa mig. Sedan gick jag lite mer på stan och köpte en tröja till mig och en kavaj till Malin som hon varit på jakt efter ett tag. Eftermiddagen och kvällen spenderades i soffan. Kollade på Fångarna på fortet för första gången denna säsong. Det slog mig att jag nog inte skulle klara en enda cell om jag var där. Jo, möjligtvis rulla klot på bräda - inget annat.

Nu - lyssnar på lite musik från Färöarna.



Hysteriskt skoj

När vi fick detta klipp skickat till oss på jobbet höll vi på att ramla av stolen av skratt. Vi kved i skrattkrämpor. Tänk vad lite som behövs för att liva upp en seg måndag. Detta är faktiskt hysteriskt kul.
Så lyssna, lyssna!


Jag saknar dig mindre och mindre

Jag går i vinterskor på hösten. Alltid förberedd för storm.

Idag har jag vinterskor. Idag är det storm. Jag gör som Melissa Horn.
Hennes nya skiva finns på Spotify nu. Den kom igår. Jag har lyssnat på den hela dagen idag. Det går lättare att jobba med musik i öronen.


Min jobbkompis



Det är ju tur att det finns en knapp för två nollor på miniräknaren.
Man ska ju inte trötta ut sig i onödan.


Skräckfilm



Igår var det filmkväll hos Rebecca.
De andra började innan jag kom dit. De såg 6 filmer - jag såg 4. Kommer inte ihåg vad någon av filmerna heter, men det var 2 sci-fi filmer och 2 skräck. Oh mama. Inte min typ av filmer. De lite snällare filmerna hade de sett innan jag kom. Fick precis sms från Rebecca där hon skrev att soffkuddarna var skrynkliga idag. Det kan bero på att hon, jag och Louise höll krampaktigt om varsin kudde under skräckisarna - speciellt under den ena. Henric tyckte det var väldigt underhållande att kolla på film med oss. Han behövde minsann ingen kudde att gömma sig bakom. Vi skrek, han skrattade.
Jag trodde inte att jag skulle kunna sova inatt - men det gick.
Nu ska jag kolla SYTYCD (ingen skräck där) och sen blir det dans!


Asia Spa

Om 4 veckor är det incheckning på Asia Spa som gäller. Ser helt ok ut på bilderna eller?
En hel helg att bara ta det lugnt. Att ta det lugnt innebär för många att inte planera. Så funkar inte vi. Vi har planerat - och såhär kommer det bli.

DAG 1 (lördag)
- Anlända tidigt, gå runt i stan
- Checka in
- Hänga i spa’t
- Yoga (Qigong/Surya yoga)
- Wen/Genki (ansikts- o fotmassage)
- Trerätters middag

DAG 2 (söndag)
- Yoga (De fem tibetanerna/Do-in)
- Frukostbuffé
- Utcheckning 
- Hänga i spa’t
- Shiroabhyanga (halvkroppsmassage, baksida)


Kram

Joss tyckte att hon var värd ett 'tack'. Jag tycker hon är värd en bamsekram.


Loppisfynd

Idag har jag varit på 2 loppisar i jakt på ett soffbord. På loppisen på Heden hittade jag det. Ett lagom stort bord. Kanske något högt, men det funkar. Benen går ju att kapa något om det skulle vara så.
70:- fick jag ge för det.
Loppis ska bli min nya hobby.

 

 


Tyck synd om mig

Hela eftermiddagen ska ägnas till att tycka synd om mig själv. Hjälper du till att tycka synd om mig? Jag ligger i soffan och ser hemsk ut. Hela höger ansiktshalva är uppsvullen. (Nej...jag lägger inte upp bild). Den som uppfann visdomständer borde ha stryk. Faktiskt. De gör ingen som helst nytta - och de flesta måste ju dra ut dem iallafall. Jag är inget undantag. Idag drog jag ut den första. Synd att man har fler. Just nu biter jag på nån bomullstuss - nästan så käken krampar. De resterande tänderna som ska ut kan de inte dra ut på samma sätt som idag - på dem krävs kirurgiskt ingrepp. Jag ser inte fram emot det.

Tandläkaren sa till mig på skarpen idag. Idag får du: Inte äta! Inte träna! Attans då, det är ju de 2 saker som jag är bäst på. Och som vanligt när man inte får göra något så blir man oerhört sugen på att göra det. Magen börjar kurra trots att man nyss åt. Benen blir rastlösa och man vill inte annat än att sticka iväg till gymmet. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med...