Kristinehamn

"Det blir aldrig som man tänkt sig..."

Ja, det heter ju så. Men blir det verkligen aldrig som man tänkt sig? Jag hoppas att det kan bli det. Eller kanske bättre än man tänker sig?
Nån gång borde det ju kunna bli ungefär som man tänkt sig iallafall. Saken är bara den...jag vet inte vad jag tänker mig. Så bättre än det borde det ju kunna bli.

Kan vi få till dansföreställningen så som vi tänker nu...då...då blir det bra! =) Det gäller bara att vi orkar!

Sitter här och läser Kajsas resedagbok. Så kul att läsa vad som händer..! I morron ska jag till Kristinehamn, kolla in Annas lägenhet. Ska bli skoj! Händer annars i helgen? Nja..inget. Plugga lite..o så lite VM =) Kanske lite träning också. Vore gött. That's it.

Vill göra om något...en Extreme Home Makeover eller nåt. Eller det räcker med något mindre...Men något iallfall. IKEA har förrästen öppnat i Karlstad...en tripp dit skulle inte itta fel!

Mätt...

...som en plätt.
Nä, snarare pannkaka. Precis ätit....pannkakor. Gott.

En sak som är svårt är att vara hemma o plugga när det är friidrotts-VM på TV. Det är inte lätt inte.
Grym träningsvärk har jag också. Vet dock att jag inte är ensam, och det känns ju skönt.
Nä, men det är gött att dansen dragit igång igen...har saknat den! Big time.

Mycket grejer fram över...så det är väl bara o köra hårt....

Sommaren är kort

Ja, Sommaren var kort iår. Den kom förra veckan och tog slut igår...

...ujujuj. God Jul

Day 1

Första dagen på terminen avklarad. Inte så farligt.
Visste inte vilka jag skulle läsa med eftersom klassen är splittrad nu.
Men jag tror det blir bra...vi var ju ändå typ 10 pers från gamla klassen.
Kul o se S igen...o L, A, M...osv. =D
Men det blir nog en del att göra...mycket att läsa. Bäst att börja kanske.
Men först...Body Jam!!

Igår

Fler dagar borde vara som igår!

Var på Strandcafét och åt med N och dansarna. Hur trevligt som helst. Satt ute i solen och planerade hösten. Såg lite av föreställningen Kalle Blomkvist som spelades på Tavernan.

Sen fick jag o M skjuts till Örebro av N. Tack tack! M skulle på 18-års fest...! Jag gick till Kusin J, M och lilla M. Var där i några timmar =D Snackade, åt, lekte med lilla M osv...hade det trevligt. Alltid bra o trevligt att träffas.

Fick skuts av M till S senare på kvällen. Kolla in S nya lägenhet - mycket fin. Och säga hejdå till J som från och med idag är Göteborgare. Kommer sakna dig tjejen. Sen blev det buss hem till Karlskoga.

Men det var en trevlig dag!

Kollat på massa friidrottsVM idag. Synd att det går så mycket på nätterna - Osaka ligger på fel sida världen...
Jag har blivit youtube frälst. Hur kul som helst ju. Kan sitta länge....finns ju allt och lite till.

Sommar

Varit på stranden idag. Hur skönt som helst. Varför har det inte varit så här varmt förut i sommar?

Sommarn är här!
I Augusti - lagom till att folk börjar skolan, jobba osv.

Om några år kommer sommaren vara i december o julen i maj.
Glad påsk!

Bläffbok

Som tidigare nämnt så är det ju på måndag allt börjar igen. Universitetet och studier...
Lånade en bok igår som jag måste ha till kursen. Tänkte att det kunde va lika bra att börja kolla lite i den efersom den är på engelska. Det jag inte visste då var att boken var på 869 sidor. På ENGELSKA! Det är nog den hemskaste bok jag sett. Jag är rädd för den. Det är stor, ful, tjock och jag fattar inte vad den säger. Bläffbok!

Har inte rört boken idag. Haft roligare saker för mig. Haft Öo-besök. Kusin J och lilla M. Alltid lika trevligt och roligt. =D Sen så åkte jag till Kulturskolan. Dansade lite med E och M. Försökte få lite inspiration till drillen. Det fick jag...men inte till den dans som det var tänkt. Så nu måste vi göra en till. Är du på M? Om inte, så tvingar jag dig. Ser det framför mig. Kommer bli så bra. Om det går att genomföra i praktiken vill säga. Det är ju en annan femma! Det blir nog en mer uppvisningsdrill - modern - isåfall...inte så mycket tävlingsdrill. Skulle jag tro iallafall.

På lördag blir det  N och gänget. Ska bli så kul o träffas. För länge sen. En hel jättelång sommar. Fast egentligen tycker jag att sommaren har varit ganska kort...men inte när det gäller dansen. Kanske iofs kan bero på att jag inte kunde dansa de sista månaderna. Men nu kan jag börjar lite smått igen. Känns forfarande...men inte på långa vägar så tokigt mycket som förut.

Men...Öo? Det tål att tänkas på. Knas att det ska vara samma dag. Kanske funkar både och!? Kruxet är bara HUR?

Hmm...i morron ska jag o M drilla. Hoppas det blir bra o att vi kommer någonstans i vårt kreativa skapande! Haha.

Och jag säger bara en sak...Bläffbok!

Mums

image41
Gjort den alldeles själv...och jag ger mig själv en 10a.

So you think you can dance

J kom förbi i söndags. Mucho trevligt. På söndag blir hon Gbgare och blivande journalist. Är det inte det du sagt hela tiden?? Bli jounalist o flytta till Gbg? Your dreams are coming true. (Tänker du på samma sak som jag J?)

På måndag drar det igång igen...denna gång Medie- och Kommunikationsvetenskap ||| - blir till o skriva C-uppsats i höst. Om vad??? Sen är det bara en termin kvar. Vad ska jag läsa då? Och vart? Kd? Öo? Gbg? Någon annanstans? Hmm. Vem vet? Jag? Nä. Du?

Tränade i söndags - som vanligt på söndagar - men denna gång inte bara body balance, utan även core boll, och det kändes vill jag lova. =D Haha. I måndags blev det body jam...och det blir det idag också. Och body balance också. Nästa vecka drar allt på Kulturskolan igång igen! Det är det bästa med hösten. Att alla träningar börjar igen! Men vet inte om jag kan, hinner, vill, orkar gå kvar på allt. Men vad ska jag sluta med då? Drill? Not a chans. Jazz? Skulle inte tro det va. Street? Noooo. FAME? Nä. Modern? Absolutly not. Hmm. We'll see.

Ikväll får vi se vilka som åker ut från So you think you can dance denna vecka =) Svårt...själv kunde jag inte välja ut de tre sämsta paren igår. Hittade bara två.

I morron får jag besök av kusin J och lilla M. =) Så skoj så!

Nä, nu är det frukost time! Kul att höra från dig igår K - tänk att man kan prata fast du är på andra sidan världen.

Undrar hur det skulle kännas att få ett 'Mary Murphy skrik'...det ska jag tänka på när jag äter. Vad tänker du på?  

Efter Jesper

I natt när jag kommit hem från M slog jag på TVn. Möttes av ett välbekant ansikte. J. Blev lite paff först men insåg snabbt att det måste vara Efter Jesper. För sen dök S upp i rutan, och M. Lite märkligt att se folk man känner på TV - i en film. Den var bra. Den var sann. För det är ju så... 

Kräftskiva

Varit på Kräftskiva ikväll...mycket trevligt. Vi åt INTE kräftor, men det var ändå en kräftskiva.
Satt i ett tält utanför M. Blev lite kallt där ett tag, men vad tusan. Hur trevligt som helst. Tack M. Tokigt mätt...behöver inte äta förrän på torsdag. (?)

Var på marknad i Dfs med M tidigare idag. Inhandlade 13 par strumpor. 

- Det spricker upp, sa M och stirrade på den mörkgrå himlen. (Dream on) 

Visst blir det bra M. Don't stop me now!  

bye bye K

Tack för igår K. Nu är du påväg, hoppas du får det super i BA. Ses när du kommer hem! O just ja...jag ska fixa skype, lovar! Fortfarande mätt...

K o jag åt på Katrinedalskrogen igår. Mucho trevligt måste jag säga. =)

Funderar på att åka till stan...prova en jacka som jag spanat in. Men vet inte om jag orkar. Det regnar så...! We'll see.

Baton Twirling

Ändrade planer. K-day blir av...men troligtvis inte i Karlstad. Synd. Men lite realistiska måste vi ju vara. Det blir liiiiite tajt med tid.

Idag har det varit drill som gällt. M och jag är på G. Vi har hittat en låt. Vi har börjat korreografera. Massa Idéer. Vi har inte bara hittat den perfekta låten, vi har fått tag på den också. Det är inte illa det. Vi har korreograferat ungefär 50 sek. Det är inte illa på bara någon timme. Tack CL och framför allt Cr för inspirationen. Och tack K för låten. Och tack M..och tack youtube.com m fl.  
image34Love it. Det blir så bra!

K-day

På onsdag blir det K-day. K och jag ska till Karlstad o shoppa. =) K åker på torsdag igen...ingen lång visit inte. Denna gång till Buenos Aires på obestämd tid. Inte illa. Synd att det är så långt - känns inte som någonstans man åker och hälsar på över en weekend direkt. Vi får ta vara på onsdagen!! 

Jag vill veta vem det är! - Är så nyfiken! 

Snart ska jag till Colluseum och träna - Body Jam. Ska bli skönt. 

Snart drar karusellen igång igen...vart ska den stanna? - Det har jag inte bestämt än. Någon som har ett förslag? K och J har redan sagt sitt. =)  

sola i regnet

Nu har jag varit hemma några dagar...och visst längtar man tillbaka till värmen.

Gårdagen tillbringades i solen, på stranden med M. Lunch på Strandcafét och sedan mer solande. Idag var jag på stan och sen på stranden och solade (?) med M igen. Det regnade. Men vi låg kvar. Till slut regnade det riktigt ordentligt...och vi låg kvar. Förstår inte varför alla sprang därifrån. Men efter ett tag slöt vi oss till den springade skaran. Det vart blött - men som tur var är det nära hem till M. Eftermiddagen ägnades åt youtube.com - jag o M
 kollade på filmer från Drill-VM, Drill-EM och massa andra drilltävlingar och jag säger bara ujujuj. Vi KANSKE har en bit kvar. =) De övade 9-12 timmar varje dag...sen 3 års ålder. Hehe...jag över 1,5 h i veckan (dock ej uder sommaren) sen jag var 8. Liiiiite skillnad - och det märks (tyvärr).

Snart kommer K hem från London...dock bara några dagar, men iallafall! =D Joss flyttar snart till Gbg och A snart till Kristinehamn.

Imorron blir det Öo - stan, Moster R och IKEA.

Portugal


Nu har jag kommit hem från Portugal...2 sköna veckor i solen.
Här kommer en snabb sammanfattning av semestern...109475-28
...ja det säger väl det mesta!