9.42

Jag har så mycket att berätta. Men jag kan just nu inte sätta ord på min fantastiska helg i Stockholm. Jag har faktiskt inte så fasligt ont. Men det kommer väl. Och jag är inte så fasligt trött. Men det kommer nog det också. Just nu känner jag mig bara lite lagom go i kroppen. Och jag lovar...jag SKA berätta lite mer om vad jag faktiskt har gjort i helgen.

Det hela började i fredags, 9.42...

Packat och klart

Nu har jag packat. Nu är jag redo att åka.
Men tåget går inte förrän 9.42 i morgon.


Plötsligt händer det



Förstår ni vart jag vill komma?

Ibland har man många nycklar men bara ett lås.
Har man många lås har man givetvis bara en nyckel.
Det är sällan rätt nyckel hittar rätt lås på en gång.

Men plötsligt händer det...


Allt detta svammel är bara liknelser. Men det kanske ni förstod. Dock grundar det sig i verkligheten, med verkliga nycklar och lås. Det tog oss bara lite mer än ett år att inse att nyckeln visst passade.


Jag är grym

"Dansklassen var helt fantastiskt rolig och jag älskar verkligen min onsdags dans! Timmen bara rusar i väg och det är helt grymma medlemmar som går på klassen!

Jag upptäckte dock att det finns en miljon bilder på mig när jag dansar och kör klasser.. Så i dag bestämde jag mig för att ta en på mina deltagare!"

Sådär står det på Niklas blogg. Och efter texten följer en bild på oss. :) Hans grymma 'onsdagsdansare'! Grymt! Niklas tycker att jag är grym. Stolt! Niklas bloggar just nu för Nike och Veckorevyn. Han fyller dessutom år idag. Grattis :) Nu ska jag iväg på födelsedagsfika i Vasastan med Aee. Sen blir det core och 'onsdagsdans'.


I need you now

Ibland vaknar man sjungandes...
...jag får den inte ur hjärnan.
 


Hur svårt kan det vara?

Lyssnar på musik (just nu Lifehouse, Salem Al Fakir och Queen), skriver CV och äter kladdkaka. Gjorde en kladdkaka till mig själv förut. Parce que je le vaux bien. :)

I morgon ska jag fika med Aee :) en födelsedagsfika då vi båda fyllt år senaste veckan. Har inte träffat henne sen innan sommaren eftersom hon pluggat en termin i Milano. Men nu är hon tillbaka :)

Bestämde mig för att inte träna något idag. Det är svårt. Jag har blivit träningsfreak. Men, har man inget jobb att gå till på dagarna så är det så lätt att gå och ha skoj på SATS. Idag sitter jag i soffan och äter kladdkaka istället :) Jag har träningsabstinens. Jag har seriösa 'sitta still-svårigheter'. Men, det kommer bli väldigt mycket träning i helgen på NIKE Convention så det är väl bra om kroppen får vila lite. (Med betoning på lite) I morgon blir det core och dans iallafall :) Fast nästa vecka blir lugn. Då har jag nämligen lite endagsjobb inplanerade. Men det är nog bra...lär va rätt mör i kroppen efter helgen.

Jag vill ha ett SMS. Nä, jag vill ha två. Fortfarande. Hur svårt kan det vara?

Nu är det nära

På fredag åker vi...
På lördag och söndag dansar vi!!

Bilden är från www.nikewomen.se


Ett år äldre

Joss sjöng för mig i telen i morse. Det har varit en bra dag i dag. Många sms, telefonsamtal, mail, facebookinlägg och gratulationer 'in real life' :) Tack så mycket! Promenad med Joss i telen. Thaimat, shopping, core och dans med Frida. Och nu Guldbaggegalan på TV - en rätt bra födelsedag måste jag säga. Ett år äldre.


Ett år till på SATS! Tack!


Good song


Vad hände?

För 5 år sedan...gick jag sista terminen på sam-media hemma i Karlskoga. Dansade i princip varje dag på Kulturskolan. Tog studenten. Tog körkort. På hösten började jag Informationsprogrammet i Karlstad.

För 3 år sedan...bodde jag kvar hemma i Karlskoga. Dansade varje dag. Gick kvar på Informationsprogrammet i Karlstad. Hade praktik på SVT i Karlstad. Skrev C-uppsats.

För 1 år sedan...hade jag precis avslutat mina studier i socialpsykologi på Göteborgs universitet. Ville inte plugga längre utan varvade mina extrajobb på Skandia, RetailHouse och Norstat. Ogillade skarpt att jag jobbade eftermiddag-kväll varje dag + att jag jobbade helg. Det fanns ingen tid till träning eller att bara ta det lugnt och träffa kompisar.

För 3 månader sedan...jobbade jag på Codan, Skandia och RetailHouse. Pluggade även design på distans från Högskolan i Borås. Jag hade fått bra arbetstider och jobbade bara kväll 2 dagar i veckan och väldigt sällan helg. Bra tid rent ekonomiskt. Jag hade dessutom fått upp ögonen för SATS och fått igång mitt tränande och dansande igen efter 1,5år av slapphet (och stor saknad). Jag mådde bra! Frida hade nyligen flyttat till Göteborg och jag trivdes helt plötsligt väldigt bra i denna stad!

Igår...tillbringade jag största delen av dagen på SATS Kungsgatan där det var träningsdag. Gick dit vid 10.45 och kom hem efter 17 någon gång. Det blev DansAe, Streetdance och BodyBalance. Efter det var det en slapp kväll med TV, mat, fotbad och annan lyx. En lördag helt i min smak! :)

Imorgon...fyller jag år :) Morgonpromenad med Joss i telefon, lunchdate med Frida, sen blir det core och dans på SATS Valhalla. Sen blir det lite mys på kvällen. Hur vet jag inte än.

Dresscode mysbyxa


Det här är jag om några minuter.


Fantastiska lördag

Det har varit en bra dag idag :)

Vaknade vid 8.30 och kände mig pigg och ville gå upp. Det är väldigt tidigt för att vara lördag, och det är väldigt sällan jag vill gå upp när klockan ringer. Att jag kände mig pigg 8.30 är också lite konstigt med tanke på att jag nog inte kom i säng förrän 01.30. Jag skuttade upp iallafall och gick ut i köket. När jag skulle rycka upp kylskåpsdörren kände jag hur ont jag hade i armen. Shit. Och jag vet varför jag har ont...jag var hos Frida igår och vi spelade Wii Sports+. Haha. Det är bevisat, man kan få träningsvärk av att spela TVspel.  

Efter en lugn morgon hemma gick jag till SATS Kungsgatan. Där var det träningsdag idag. Och jag kan redan nu säga att jag kommer ha träningsvärk på fler ställen än högerarmen i morgon. Det blev en timmes danspass på förmiddagen. Helt sjukt roligt. H och M teamade och det blev KALAS! Sen bjöd SATS på pastasallad. Så det blev lite mat, stretching och snack :) Sen var det dags igen, denna gång blev det en timme streetdance :) Även det var superkul, har inte dansat street på några månader så det var riktigt skoj. Efter det blev det ytterligare en teamklass, N och L teamade bodybalance. 90 minuter med gamla godingar från tidigare pass. Lovely.

Nu blir det mat, fotbad, chill i soffan och sova tidigt.

Ska jag gå eller ska jag inte!?

Ska jag gå eller ska jag inte!? Ska jag gå eller ska jag inte!?

Ska jag gå eller ska jag inte!? Det var så jag tänkte i morse. Jag visste att inte E skulle ha dansen som hon brukar på fredagar. Förra veckan var det H som hade passet, och hon skulle ha det idag också sa hon. Ska jag gå eller ska jag inte!? Jag bestämde mig för att sängen var ju väldigt skön så, nä...jag ska inte gå. Tar sovmorgon och en promenad sen istället. Låg kvar lite extra länge och drog mig. Gick upp, startade datorn, gick in på SATS hemsida, loggade in och avbokade passet. Åt lite frukost och kollade på Gomorron Sverige. Sen kom en fråga upp i huvudet. Varför ska jag inte gå? Visst, H är inte E, men vem är det förutom E själv? No one. Jag bestämde mig för att gå, jag ville ju dansa. Gick in på SATS hemsida igen, klickade mig till dagens schema på Kungsgatan och fick se att M skulle ha passet istället. Jag SKA gå tänkte jag då. Bara inte min plats hunnit bli uppbokad av någon annan och att det var fullt nu. Det var det inte. Jag fick en plats. Skyndade mig att hoppa i träningskläderna och gav mig iväg. När jag kom fram pratade jag lite med Mn i reception som vanligt och sprang sen upp för trapporna, in i omklädningrummet - jacka av, skor av, skor på, fylla på vattenflaska, upp meed håret... och så in i danssalen. Ingen där. What!? tänkte jag. Folk brukar alltid vara tidiga för att få bra platser. Kollade på klockan...Ooops. Det var 35 minuter till passet skulle börja. Jag var först. Nästan. Någon hade varit där och ställt sina skor och vattenflaska för att markera sin plats. Men det var visst en himla fart jag fick när jag bestämt mig för att gå. :) Och jag är glad att jag gjorde. Det var kalaskul (som vanligt med M). Nu blir det mat och sen Valhalla för att gå på M:s pass igen, fast BodyBalance denna gång :) Sen blir det fredagsmyyyyyyyyys.    

Everybody's free


Vad jag längtar

Sist jag skrev om min nedräkning var det 13 dagar kvar till NIKE Convention. Nu är det 8. Då tänker väl ni att jag ska skriva att "tiden går fort när man har roligt", men nä. Tiden går så lååååångsamt. Känns som det var en evighet sedan jag skrev att det var 13 dagar kvar. Jag hoppas att de resterande 8 går i rasande tempo för jag längtar så mycket! Det kommer bli grymt.

2år i Göteborg

Kom på att jag igår (20/1) firade 2år som 'Göteborgare'.

Vet inte än om jag är en Göteborgare, men. När blir man det? Jag kommer väl alltid att vara Värmlänning (Karlskoging)...!? Fast ändå så blir jag nog mer och mer Göteborgare för varje dag. Men...när jag har fast jobb och egen lgh här DÅ är jag kanske Göteborgare. Eller? Jag känner mig iallafall mer som en Göteborgare nu än när jag pluggade. Då umgicks man ju med folk från hela Sverige. De jag träffar nu är ju mest Göteborgare...haha...eller Karlskogingar :)   

Dags att byta om. Ska gå till SATS Landala för ett Flowpass. :)

Grattis - Gratis

Jag gillar födelsedagar. Snart är det min tur :) Men idag var det SATS Kungsgatan som fyllde 20 år. Grattis. Idag innebar det bland annat en DJ på gymmet där man fick önska låtar. Kul grej. Sen, när jag kört mitt corepass och danspass och kom nerhasande för trappan står där en kladdkaka och väntar. Mumma. Visst, gratis är gott - men denna kladdkaka var HIMMELSK! Precis vad man behövde efter träningspasset.

Gratis träning

1000 saker som snurrar i huvudet. Jag blir tokig av att inte ha något jobb att gå till på dagarna. Efter en sömnlös natt är jag lagom seg nu. Tung i huvudet. Tog en promenad förut med Joss i telefon. Satsade på att gå ca en mil. Men eftersom jag bara går lite hur som så vet jag aldrig hur långt jag gått förrän jag kommer hem, går in på Funbeat.se och ritar ut den sträcka jag precis gått. Idag blev det 9,28km. Nu ska jag snart iväg och jobba mina 3h. Segt. Men jag behöver varenda krona jag kan få, och varje tillfälle till jobb. I natt hoppas jag på att få sova lite mer. Behövligt. Hela denna dag har jag gått som i ett vakum. Ska spela in So you think you can dance ikväll eftersom jag slutar 21 och det börjar 21 (jag kan inte missa en sekund). Sen så sänds ju P3 Guld-galan ikväll 21.30. Så det blir till att titta på den och sova tidigt. I morgon är en ny dag. Och vad ska jag göra då? Jag har fortfarande inte fått något sms...

PS: Ett tips till dig som inte gillar BodyPump eller annan styrketräning, ta en promenad och prata i telefon i ca1,5h (utan headset) och du får garanterad statisk träning för armarna. Gratis träning (ja, förutom telefonräkningen då).

Healing

I love this song


BodyBalance är healande på många sätt. Likaså musiken.


It's a keeper

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om min tveksamhet och obeslutsamhet. Min tveksamhet kring om jag skulle behålla den klänning som jag implusköpte idag. Jag hade tänkt att få lite smakråd här. Lite hjälp att bestämma mig. Men, nu behöver jag inte det. Joss made up my mind. It's a keeper. Ja, det är vad hon sa. Och självklart lyssnar jag på henne. Så nu äger jag en klänning... :) Jag äger klänningar sedan innan, men ingen 'finklänning' (förutom balklänningen).

:)

Söndagar med Johan Falk!
:)


Dansa med kärlek

SATS satsar verkligen på reklam just nu. Ny TVreklamen som sänds väldigt ofta. På stan delar de ut 'gratis träning på SATS kuponger'. Bra grej, för jag antar att det är många som avlagt nyårslöfte om att börja träna. De har extrabra erbjudanden om man blir medlem nu. På lördag har de ett litet minikonvent på SATS Kungsgatan, antagligen för att locka lite nya (o så klart för att vi gamla ska ha superskoj en hel dag). Jag har ingen aning om vart jag tänkte komma med detta inlägg, men...SATS satsar just nu :) och det märktes idag på dansen. Det var kö till reservplatserna och några för många släpptes in + att det var många som ville gå men som inte fick plats. Det var knökfullt. Men som Maria (tränaren) säger - trångt och mysigt, krockar vi så kramas vi, på Kungsgatan på söndagar dansar vi alltid med kärlek


I väntans tider

Jag väntar. Väntar på ett sms. Jag väntar på ett sms där det står att jag får gå till Telenorbutiken och hämta ut en ny telefon. Jag lämnade in min telefon i måndags, för tredje gången på mindre än ett halvår. Det blev reklamation denna gång, vilket innebär att jag har rätt till en ny telefon. Hur svårt ska det vara att tillverka en telefon som fungerar? Min förra telefon lämnades också in för reklamation. Då tog det en månad innan jag fick hämta ut den telefon som jag nu reklamerat. Det är inte klok detta. Jag väntar...väntar på ett sms.

Sen så väntar jag på ett annat sms också, men det är en helt annan grej...

Mästerkock

Jag gjorde så god mat idag så jag bokstavligen slickade rent tallriken. :) Men sen så var jag väl riktigt hungrig också efter ett tufft danspass och core. För idag var det verkligen tufft. Var helt slut. Men det är så otroligt roligt så man kör ju på max. Repris i morgon! Repris på dans och core alltså. Inte på maten. Men..jag har 3 matlådor i frysen, men de hade jag tänkt spara några dagar. I morgon blir det någon ny gourmeträtt av mästerkocken.

Countdown

Ligger i soffan. Lördagsmys. Kollar på RENT. Älskar den filmen, kan se den hur många gånger som helst. Sjunger med i alla låtar, så det är tur att jag är ensam hemma :) Pannkakorna med hallonsylt är uppätna. Likaså fruktsalladen.

Det har varit en slapp dag idag. Inte gjort något vettigt alls tror jag. Jo, fixade ett Västtrafik-kort med kontoladdning. 100-korten ska ju tas bort. Jag åker spårvagn/buss ytterst sällan, med det kan ju vara bra att ha ett iallafall. Skippade Flow idag. Ville egentligen gå, och låret kändes bättre efter BodyBalancen igår (jag har haft ont ett par dagar), men samtidigt vill jag inte att det ska bli sämre. Det är ju bara 13 dagar kvar!! Och så vill jag ju såklart kunna ge allt på dansen i morgon :)

Ja, nu har nedräkningen börjat! 9 dagar tills jag fyller år. 13 dagar tills jag åker till Stockholm för att dansa en hel helg - NIKE Convention 2010. 34 dagar tills det bär av till Gran Canaria. Ca 30 minuter tills filmen är slut, och då väntar sängen och en bok.

Love

Min bästa vän

Idag (16/1) för 14 år sedan föddes denna lilla vovve.
Ludde var min bästa vän. Jag saknar min lilla nallebjörn!
Han blev 11,5år.


Illa, jag mår illa

Jag fattar inte att man köper godis när man vet att man kommer må illa av det...
Suck.
Men jag vet att jag kommer hamna i fällan snart igen, även om det känns otänkbart just nu.
Blä.


Let's dance


Från botten till toppen

Tyvärr blir det ju inte alltid så som man önskar att det skulle bli. Attans. Vad göra? Acceptera läget? Strunta i det? Fortsätta leta? Hmm...Kände mig lite down idag. Men sen vände det. Humöret alltså. Problemet försvann inte, men humöret tvärvände iallafall. 

Mitt humör förbättrades redan när jag gick och tittade lite i affärer. Sen gick det upp ännu mer när jag pratade med Mamma i telefon. Sen fick jag detta sms av F "[...] jag håller på att laga mat om du vill ha :)" Hur glad blir man inte då? Gick hem till F och N och käka. Kalasgott. Gick sen till Dansforum med F där det var öppet hus. Tog en HipHop New Waveklass. Tog en Show-Musikalklass. Tog en klass i Modern dans. Jag var i 7e himlen hela kvällen. (Bilden är från Dansforums hemsida.)

Men nu har verkligheten kommit ifatt mig igen...suck. Men i morgon är det fredag - och det ska bli en bra sådan!

Karlskoga i rutan

Ska klicka mig in på SVT Play för att få känna mig lite som hemma. :)

Både Ulrika och Agneta (hemifrån Karlskoga) är ju med i Mästarnas mästare. Första avsnittet sändes idag, men jag jobbade då. Men inte en chans att jag skulle missa att kolla. Alltid kul med lite kända ansikten i rutan. Sen så får jag höra lite Karlskogingska också, gött de! Sen så är ju Stefan med också...ännu mera värmländska :)

Rastlös

Man blir lite lätt rastlös när man inte har något jobb att gå till på dagarna. Men snart ska det bli ändring på det. Hoppas jag. Jag ska dock jobba ikväll 18-21. Men tills dess är jag ledig. Började med en sovmorgon och sedan läste jag lite. Nu är det en lång frukost framför en gammal repris av Top model som gäller och sedan beger jag mig några kvarter bort. Närmare bestämt till Valhallabadet - här ska det simmas (och bada bubbelpool) ellerhur F? Men först ska adventsstjärnorna plockas ner tänkte jag. Nu är julen slut.

Time to dance

Nu är jag tillbaka i Göteborg. Jag hade tur som fått biljett med x2000. Alla 'vanliga' tåg var inställda idag - man fick ta buss. Men jag kom som sagt med mitt tåg (bara försenat ca 15 min). Här i söder är det inte på långa vägar lika kallt som hemma. Men jag fryser iallafall. Fryser ju i och för sig väldigt ofta. Just nu önskar jag att jag hade ett badkar. Vad skönt det vore. (Badkaret är det enda jag saknar från min förra lägenhet.)

Iallafall så har jag nu varit på årets första danspass och corepass. Känns skönt att komma igång igen. Jag hostar lite fortfarande, men inte så farligt, och jag mår bra. I morgon blir det årets andra danspass och corepass. Wiihoo. Måste ju köra igång nu om jag ska komma upp i 120 träningsdagar under 2010. :) Nä, men jag är ledig i morgon så det är klart att det ska dansas :) 


A Christmas carol



Som man kan se på bilden ovan (tagen vid Oxford circus) så gör man reklam för A Christmas carol. Det blev inget musikal-/teaterbesök för mig denna gång när jag var i London. Men i morgon ska jag, mamma och lillasyster på teater här i Karlskoga - på En julsaga. Med andra ord en svensk och liiiite mindre version av just A Christmas carol som går i London.


Dans: ett ord, en aktivitet, ett sätt att leva.

Jag fick denna bok av mina syskon i julklapp. Den är så kul. En riktigt partybok och stämningshöjare - både för dem som älskar att dansa och för de som kankse inte gillar det så mycket :) 
I like. A lot.
Det finns klassiska moves så som; Saturday night fever, Vouge, Thriller och YMCA. Men det finns även moves så som; Big fish- little fish- cardboard box, Gräsklipparen, Plocka varor och Skidåkaren.
Hur kul som helst.

Just nu har jag enorm dansabstinens. Vill dansa dansa dansa. Har inte dansat på 3 veckor. Men på söndag är jag tillbaka i Göteborg och då ska det dansas...om jag hunnit bli frisk.  


I april ska jag på The last Bounce :)

Dans: ett ord, en aktivitet, ett sätt att leva.


Snö


Jag gillar att folk drar sina barn i pulka på stan, och sedan parkerar pulkan utanför affärerna. Eller att man fraktar hem virke på pulka, och som jag såg nyss - en säng. Det är så mycket snö. Jag kan inte minnas att jag har sett det tidigare, i så fall var det när jag var liten. Jag minns dock att jag åkte pulka eller snowracer till dagis, och sen var det längdskidor till skolan som gällde. Jag gillar snö. Och nu blir det ännu mer. Det snöar!! 
När jag mellanlandade en snabbis i Göteborg i förrgår började det faktiskt snöa även där. Och nu har det även snöat i London. Men inget slår den vita vackra vintervärld vi har här i Värmland :)
'Min' snöhög är ganska stor nu. Men nu är den inte bara min längre. Numera bor det ju små barn på gatan, så nu är det väl dags för dem att ta över. Snöhögen som lever till långt in på våren. Men en del av snöhögen kommer alltid att vara min.


Shopping i London

Det blev inte jättemycket shopping i London. Jag skulle ju få hem allt också, och jag hade inget incheckat bagage. Men det blev...

en plånbok från Accessorize (Regent Street)
en turkos tunika från Jolie Moi (Camden Town)
en blå/vit blommig klänning från Jolie Moi (Camden Town)
ett par örhängen - blå/vita rosetter från TopShop (Westfield)
ett orange Nike-linne från Sports Direct (Westfield)
ett vitt Nike-linne från Sports Direct (Westfield)
ett par svarta Nike-träningsbyxor från Sports Direct (Westfield)
en grå/mönstrad Airwalk hoodtröja från Sports Direct (Westfield)
ett par svarta tights från Fusion (Southside)
2-pack tights grå/svart från H&M (Southside)
en blå tröja från Primark (Southside)
7-pack strumpor från Primark (Southside)
BH och trosor från Primark (Southside)

...med andra ord: det blev visst en hel del shoppat iallafall. Innan jag åkte till London var jag i Karlstad och shoppade också. Det som inhandlades då var bland annat dessa skor:



London i bilder

Dag 1
Jag har ingen bild tagen dag 1 då denna dag var en resdag (i mörker). Men första dagen var detta mitt mål. Att hitta rätt gata. K:s gata.



Dag 2
Bilden som får representera dag 2 får bli denna bild över nyårs-efterrätten. Chokladfondue (vit) med vindruvor, marsmallows, banan och jordgubbar. Samt en Pandoro (italiensk kaka).


 
Dag 3
På den tredje dagen (nyårsdagen) var det promenad längst Themsen som gällde. Det kändes som en höstdag. Soligt och nollgradigt (skulle jag tro).



Dag 4
På den fjärde dagen strosade jag mest runt. Bland annat gick jag på Carnaby street - mysigt värre.



Dag 5
Jag har ingen typisk bild från dag 5. Så, det får bli en typisk Londonbild istället. För vem har inte en London-eye bild med sig hem från en Londonvistelse? Denna bild togs egentligen dag 4.



Dag 6
Den sjätte dagen spenderades i Westfield. Bilden säger ju inte så jättemycket, men jag kan säga att stället va stort!



Dag 7
Den sjunde dagen var resdag (denna gång var det ljust) och ja, vad passar bättre om inte en flygplansbild.




London: Part three

Nu är jag hemma i Karlskoga. Kom hem sent i gårkväll till de minus 28 graderna. Kallt är vad det är.

Det blir en liten update om de sista dagarna i London. I söndags tog vi det bara lugnt hemma hos K på förmiddagen för att sedan åka till Angel. Där mötte vi upp K:s föräldrar och A för att äta på E:s restaurang The Elk in the Woods. Kanongod mat. E är en bra kock. :) Sen blev det en lugn kväll hemma. På måndagen jobbade K, så jag och E åkte till Westfield (Shepherds Bush) och mötte upp K:s föräldrar (ja, det är ju E:s föräldrar också såklart). Det blev lite shopping (Westfield är Europas största inomhus shoppingcenter) och så åt vi på Yo! Sushi. Jag åt kyckligsushi och tofusushi. Sen blev det tisdag, vilket var igår, och det innebar hemresa för mig. Jag gick hemifrån K vid 8 - när K gick till jobbet. Sen blev det tåg till Clapham Junction, sen tåg till Victoria, sen buss till Stansted, flyg till Gbg city, flygbuss till Nils Ericsson terminalen, sen gick jag hem och packade om väskan och hälsa på Mimmi o Malte, sen tåg till Hallsberg, sen fick jag sitta i Hallsberg pga sent tåg från Sthlm, sen tåg till Degerfors o så bil hem. Var hemma runt 22.30-23.00 nån gång. O nu är jag hemma till söndagmorgon, då blir det Gbg igen. Tills dess ska jag bli frisk. Så det så!

London: Part two

Sitter här hos Kajsa med färg i håret. Jag kommer komma hem som en ny människa ;)
K är och tränar, skulle gärna varit med - men jag är ju som sagt sjuk så det blev inget med den saken. Gårdagen spenderade jag 'själv' eftersom K jobbade. Åkte till Camden och shoppade lite. Sen blev det ett litet besök på Harrods (jag har aldrig varit där) sen blev det lite Regent Street och Carnaby Street + pyttelite Oxford Street (too much people).

På Piccadilly Circus...där mötte jag dig.
Så sant som det är sagt. Mötte upp Karin som jag inte träffat sen i somras. Vi träffades vid Piccadilly sen blev det lunch och lite kika i affärer och lite Starbucks :) Så märkligt att träffa en 'Kgaing' så här på 'fel ställe'. Nu var det ju ett väldigt planerat möte, men det är ändå märkligt.

K:s föräldrar är här och i eftermiddag ska vi alla till E:s restaurang o äta. Det ser jag fram emot. Nu ska jag skölja ur färgen ur håret och hoppas att något har fastnat - inte bara den färg som jag förmodar har runnit ner i pannan...

Uppdatering på väderfronten: Nollgradigt och sol. Vem har sagt att det bara regnar i London?

(Jag har ingen sladd till kameran med mig - så bilder läggs upp när jag är hemma i Sverige igen.)

London: Part one

Landade på Stansted ca 22.45 i onsdags kväll (English time). Sen gick det faktiskt ganska smidigt att ta sig till Kajsa. Stolt över att jag fixade det själv (med lite hjälp i telefon i slutet). Strax efter 02.00 kom jag hem till henne i Wandsworth. Trött och sliten efter en nästan 12 timmars resa (dessutom med feber och halsont).

Igår slappade jag hela förmiddan (Kajsa jobbade) sen tog jag en promenad till 'Southside' gick in på H&M och köpte tights till kvällen. Jag hade glömt mina. Sen blev det nyårsfirande med K:s kollegor + några till i Acton. Klockan 23 firade vi det svensk/tysk/italiensk/franska nyåret (det australiensiska hade vi ju missat för länge sedan) och sedan blev det ju det engelska nyåret en timme senare. (Så klart med vindruvor á la España - fast vi inte hade någon spansk person med - men skulle vi vara internationella så...) Det nya året invigdes med Raclette (supergott) - jag hade aldrig hört talas om det förut men det är tydligen väldigt vanligt i flera länder. Sen chokladfondue - jordgubbar, marsmallows, banan, vindruvor i vit choklad - mumma!! Italienskan hade med sig Pandoro - väldigt god den med! Och sen...var vi tokmätta. Klockan 5 var vi hemma igen.

Idag tog vi oss en lång sovmorgon, en promenad längst Themsen och lite shopping på Primark. Annars är det bara soffhäng som gäller. Har köpt hårfärg så det ska fixas här i dagarna också. Är fortfarande kalassjuk och hostar som jag vet inte vad. Sjukt jobbigt. Imorgon ska Kajsa jobba, så jag ska ha en date med Karin :) Ska bli kul att träffa henne lite också.

Min vecka här har bara börjat...