Biljett bokad



Jag kommer att inleda min semester med konsert. Louise och jag ska till Trädgårn den 15e juli och kolla/lyssna på Melissa Horn och Anna Ternheim.. Fint väder tack!

Rättså skakigt



Det här är jag. Nej jag har inte nos, stora öron och fyra pinnsmala ben. Jag har ingen kanin-kompis, känner heller ingen Stampe (förutom mitt godsedjur som ligger hemma i nån garderob hos Mamma). Jag är inte ute på hal is, men däremot har jag riktigt skakiga ben - precis som Bambi.

Med detta inlägg vill jag berätta att jag är duktig. Jag är stolt över mig själv. Jag har tränat. Och? Säger ni då - eftersom jag tränar mer eller mindre varje dag. Men idag är jag riktigt stolt över mig själv. Jag cyklade till och från träningen. Och? Säger ni då - eftersom jag i princip alltid cyklar till träningen. Ja - men det är träningen som är i stan, inte den i Frölunda.

Efter jobbet cyklade jag alltså till Frölunda. Eftersom jag inte kunde memorera närmaste vägen (enligt cykelplaneraren) så beslöt jag mig för att cykla där jag kände igen mig en bit och där det sedan fanns skyltar (sedan att skyltarna inte visade bästa vägen är ju en annan femma). Jag cyklade till Linnéplatsen och följde sedan skyltarna till Frölunda torg. Väl framme - efter nästan 1,4mil var det dags för Piloxing. Sista Piloxingen med Hanna. Hon körde skiten ur mig. Benen skakade rejält, men jag gav mig inte. Hade träningsvärk i ena axeln från måndagens o tisdagens dans, men det hindrade mig inte. Attans vad vi kämpade på. Och ja, sen skulle jag cykla hem. Cyklade lite bättre väg denna gång + att det är närmre hem än vad det var från jobbet. Så det blev "bara" 9,8km + att jag fick sällskap med Hanna in till stan, så det kändes inte så långt. Men nu - nu är mina ben riktigt skakiga. Men - Tack Hanna, för att du fick mig till att göra dig sällskap. Var skönt att cykla ändå.

Nu kollar jag lite på fotboll - Sverige-Island. Vädrar lägenheten, så har fönster o dörr öppna - så jag hör vrålen från Ullevi och vrålen nere i från Glenn (en sportbar). Jag tänker inte resa mig från soffan mer idag. Var så säker. Undrar hur skönt det blir att cykla till jobbet i morgon!?

Bra saker

Eurovision Song Contest 2013 i Sverige. Jag gillart! Det är inte bestämt vilken stad det ska hållas i ännu. Jag håller alla mina tummar och tår för att det ska bli Göteborg. Globen är ju redan uppbokad för Hockey VM - så där blir det iallafall svårt att ha det. Det är samma dag som Göteborgsvarvet (som det verkar nu). Vilken grym dag det kan bli om det hålls här. Hoppas hoppas. Jag SKA vara på plats - oavsett stad. Så är det bara. Hur ofta får man den chansen?

Loreen utklassade ju alla. Mina favoriter förutom Loreen var Tyskland och Italien. Fast, eftersom Italien inte gav oss några poäng alls - så slutade jag gilla dem.

En annan sak som jag gillar är att MTV World Stage ska hållas i Göteborg den 21e juni. Gratis inträde - det gillas. Än så länge är det bara 2 artister som de presenterat - men de är Nelly Furtado och B.O.B. Så det bådar ju gott. Detta kommer bli grymt. Big like.

Jag gillar sommar. Jag gillar dansen - koreografin idag var fantastiskt kul. Jag gillar att Anna kommer till Göteborg nästa vecka. Jag gillar att jag ska åka hem och gå på BodaBorg om 3 veckor. Det var sjukt länge sen! Btw. ni glömde väl inte att det var "muffinsdagen" i söndags? Vi firade på jobbet igår med chokladmuffins. Mums. Det finns alltid saker att fira. 1/6 är det tillexempel "mobilfria dagen". 1/7 är det "silikonbröstens dag" (fråga mig inte hur man firar denna dag) 22/10 är det "INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN" Se, det finns massor att fira. Så - fira på!

Paradise

Nog för att alla låtar snor riff och slingor från varandra. Men detta är INTE ok. Serbiens bidrag i ESC 2012 har verkligen kopierat Coldplays Paradise-intro. INTE OK!




Sommar

Det är ju helt fantastiskt att klockan är 21.00 och termometern visar 25,6 grader. Att cykla till och från träningen i shorts och linne. Luncherna tillbringar numera ute på gräset i den stekande solen. Detta är fantastiskt skönt. Jag älskar sommaren.

Nu: Deltävling 1 från Baku - jag vet iallafall vilka jag INTE hejjar på, typ San Marino, Albanien och Montenegro. :)

En buss har vaknat

Super Mario, StarWars, räkna bussar/tåg/spårvagnar, Sean Banan, Eric Saade, Dinosaurier, Fiskar, Actionhjältar, Liseberg Magic, Jag är en gummibjörn, Hajar, Ormar och Kaninresan m.m...
De senaste dagarna har spenderats med kusinbarnen. B la på Liseberg och Universeum. Hur kul som helst - jag har aldrig varit på Universeum tidigare.


Göteborgsvarvet

Benen känns som stockar - det var tufft på dansen idag, men ack så kul. Känns nästan som att jag sprang Göteborgsvarvet igår. Haha. Nä, jag och mamma "sprang" vårt vanliga Göterborgsvarv på stan - fika, affärer etc. och så kolla på de som sprang såklart. Stort grattis till Maria och Marie som båda sprang på 1.26 - inte klokt vad bra ni är!

Föräldrarna har varit här i helgen vilket resulterat i tvättat fönster, välfyllt kylskåp och en egen liten kryddträdgård och blommor. Idag toppade jag min keso/fruktasallad med citronmeliss. Lyx.


Piloxing

Äntligen har de kommit! Nu ska det Piloxas som aldrig förr! Jag har kommit in i ett flow nu med 2 Piloxingpass i veckan. Underbart! Och nu kommer det bli ännu roligare...och betydligt tuffare!