Dansens dag

Idag är det dansens dag - och inte ett enda ställe har jag hittat i denna stad som uppmärksammar detta. Helt galet dåligt! Jag har via Facebook följt allt roligt som hänt hemma i Karlskoga - det hade varit galet kul att va hemma och få vara med på allt. Men nä.





Här ovan är bilder på några av de dansgrejer som jag har i min lägenhet. Jeg elsker å danse ♥

Njuter

Det blev ändrade planer. Ingen Combat idag. Blev Balance i morse med Sara - och nu...fika (flädersaft och fruktsallad på kiwi, banan och färsk ananas) i solen och svtplay. Här tänker jag sitta idag.



Combat

Det är liiite roligare att diska med en rosa/grön diskborste. Det är ännu liiite roligare att diska med en rosa/grön diskboste iklädd en rosarandig onepiece.



Onepiecen är den jag ska ha på festen nästa vecka. Tjejerna kommer ha dessa rosarandiga, killarna/herrarna/männen kommer ha turkosrandiga.

I morgon ska jag köra BodyCombat - hjälp. Det var några år sedan sist. Har bara kört 4ggr totalt - så det räknas inte. Blir som debut i morgon. Men jag får passa på att testa något annat när det inte är någon dans. Hanna är ju på Operan och spelar Pippi Långstrump då. Var o kollade idag - grym är hon! :)

Onepiece

Veckan har gått sjukt fort. Känns som det nyss var helg. Men jag klagar inte. Absolut inte. Helgen är alltid välkommen. Idag fick jag en "onepiece" (ingen riktig såklart) på jobbet. En rosa. Nästa vecka ska jag med på mässa i Stockholm och på lördagskvällen är det fest med afterski-tema. Vi ska ha onepiece alla 5, mössa, skidglasögon...och googlebränna. BrightPoint kommer va snyggast.

Var ute med min säljare och en av våra kunder i onsdags. Vi var på Yaki-Da. Sjukt gott! Åt, så jag trodde att jag aldrig skulle kunna äta igen. Eller vad sägs om denna förrätt: Pankofriterad havskräfta med citrongräsaioli och friterade rotfrukter. Till varmrätt: 250g Grillad svensk entrecôte med béarnaise och pommes frites. Och tillsist - efterrätt: Mörk chokladmousse med jordnötsglass, kanderade jordnötter och kolakräm. MUMS!

I morgon ska jag och Sara till Operan och kolla på Hanna aka. Pippi Långstrump. Ska bli superskoj. På söndag hoppas jag att kunna hitta någonstans där de firar Dansens dag. Verkar vara dåligt med firande i Göteborg. Illa! Tips någon?

Till havs

En lördag utan planer resulterade i följande. 1h powerwalk med min Isabel i fint vårväder och strålande sol. Lite gymande innan 1h BodyBalance. En snabb walk hem och en dusch innan jag hoppade på vagnen mot Saltholmen. Sedan hoppade Isabel och Hugge på vagnen och vi var påväg. Påväg mot en mysig dag ute i skärgården. Vi hoppade av båten på Styrsö - vid Bratten. Sedan gick vi över ön till Tången för lite lunch. Sedan gick vi tillbaka till Bratten och tog båten tillbaka till Saltholmen - och fastlandet. Tyvärr var det inte soligt ute i skärgårn, men det var uppehåll medan vi var där, så det blev en mycket trevlig dag. Årets första skärgårdstur. Här nedan ser ni lite kobbar, lite hav, båtar, Isabel, Hugge och fåret (som vi döpte till Angelina) och hennes ungar. Och så skärgårdsbåten Ylva såklart.




Surprise




Jag blev väldigt överraskad och glad när jag fick en present på jobbet idag. En av mina säljare visade sin uppskattning över det jobb jag gör. Känns sjukt skönt. Men - en Tiger of Sweden väska? Ojojoj. Är jag så bra? :) Han tyckte att jag skulle ha denna när jag åker på mina weekendresor till London/Barcelona eller mina 'musikalresor' till Stockholm. Killen har lärt känna mig och min kärlek till resor...och väskor. TACK!

I wish

Idag är det preimär för Tjolahopp, tjolahej på GöteborgsOperan. Hoppas på att få med mig någon dit i helgen eller nästa helg. Vore så skoj att se Hanna :) Har ni sett nån finare Pippi?



Jag hade gärna varit på Operan just nu. Jag hade mycket gärna varit i Scandinavium just nu också - på Laleh. Såg henne live för några år sedan, och hon är grym! Men nä, det blir soffan, chipskostym och Let's dance istället. Jag har inte varit riktigt på topp denna vecka. Men det har jag tänk att det ska bli ändring på nu...

Göteborg

Ibland verkar Göteborg vara den rätta staden att bo i. Har hört att det snöar och har snöat i stora delar av Sverige senaste tiden. Visst har det haglat i natt...men att nu klockan 20 gå hem från träningen längst vattnet i Gårda. Det är ljust ute och solen är fortfarande framme och ger ett väldigt gult sken när det skimmrar i vattnet. Änder simmar runt i vattnet och ett par stycken följer efter mig uppe på land. Det är just nu 8 grader ute. Jag gillar det. Påminn mig att jag ska tänka på detta nästa gång det regnar 20 dagar i rad och jag undrar varför jag bor i Göteborg.


Bored



Jag har varit klar länge. Sedan 8-tiden. Jag vill dansa. NU. Jag har legat i soffan i snart 2 dygn och tyckt synd om mig själv och min 'hamsterkind' (jag har opererat ytterligare en visdomstand). Jag pallar inte, att inte göra något. Så, idag SKA jag dansa. Inga hopp o så idag - får ta det lugnt. Men jag är övertygad om att jag kommer må så mycket bättre efteråt. Jag har tittat så mycket på TV att det räcker för kommande månad. Kan inte klockan bli 16 snart - så jag får dansa?

Anfi del1 - bilder


Just nu på Gran Canaria

Om ungefär en kvart ser det ut så här på Anfi.



Jag har vant mig att ha denna utsikt från balkongen senaste veckan. Det ser inte riktigt likadant ut utanför mitt fönster här i kalla regniga Göteborg...

Detta kommer heller inte vara det första jag ser när jag vaknar i morgonbitti...