Dansa dansa, annars är vi förlorade

...ett citat ur filmen Pina.

Packat och klart. Nästan iallafall. Direkt efter jobbet i morgon tar jag tåget till syster i Stockholm. Där väntar en myskväll för att sedan på lördag möta föräldrarna på Arlanda och åka till Anfi del Mar (Gran Canaria). Det ska bli otroligt skönt att komma iväg.

Igår på Piloxingen fick jag låna Hannas (tränarens) Piloxing-handskar. Hon trodde att det skulle vara något för mig. Dels för att jag gillar att utmanas, men också för att jag vill få bra teknik i allt jag gör. Hon trodde även att det skulle göra det bättre för min fot (mitt ledband är ju paj sedan många år) och ge mig bättre stabilitet. Hon känner mig bättre än vad jag gör själv - hon ser allt och hon har så rätt. Otroligt glad för att hon är så hjälpsam - hon är min PT :). Det var grymt kul att köra med handskar - och det blir mitt nästa köp. Jag ska absolut investera i ett par Piloxing-handskar. Det var riktigt tufft, övningarna blev tyngre - man tvingades till rätt teknik och allt kändes bara mycket bättre. Svetten rann som aldrig förr - mungiporna satt uppe vid öronen - det brände i ben och armar. Och idag visar träningsvärken på bra träning. Gårdagens ledord på träningen var Investering. Vi investerade i oss själva, tog i lite mer - bara för att få ut mer av det efteråt. Jag investerade så mycket i mig själv på träningen att jag var värd en AWO (After workout). Det blev en kvällsfika med bästa M på Cappuccino.

Ikväll har jag dansat House. Det är så underbart kul. Bara och släppa loss och njuta gärnet. Och nu...nu har jag äntligen fått se filmen Pina.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härligt det låter!! Du är grym. Hoppas du har det skönt på vår älskade kanarieö nu <3

2012-04-03 @ 22:53:00
URL: http://withlovefrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback