Väntan

Undrar hur mycket tid vi egentligen lägger på att vänta. Vänta, vänta, vänta. Jag väntar nu...

Kommentarer
Postat av: Joss

På?

2009-03-19 @ 09:59:21
URL: http://missmountain.blogg.se/
Postat av: Måsbarnet

Och du sa att du inte kunde detta med bloggdesign?! ;) Blev ju så jäkla fint!! Super! Puss på dej

2009-03-19 @ 23:05:30
URL: http://withlovefrom.blogg.se/
Postat av: Måsbarnet

Jag tog bort "sidestycket" som gick upp bredvid headern och gjorde headern bredare. Men det ser ju som du redan har fixat det? Eller ser jag fel?



2009-03-20 @ 07:44:24
URL: http://withlovefrom.blogg.se/
Postat av: Måsbarnet

PS. Bättre förklaring: Texten "With love from Måsbarnet" ligger också med i min header som jag gör i Photoshop. För att skapa illusionen av att det ligger "för sig" har jag inte utnyttjat hela bredden på headern för bilder.



För att få det att se ut som att själva content, dvs. den vita plattformen för inlägg, har avrundade hörn och att delar från headern sticker ner på den, till exempel fotot på Albin och texten My heart belongs to you, har jag gjort en vit avrundad del som sticker upp längst ner i headern. Det var skitsvårt att få till rätt mått men till slut så gick det.



2009-03-20 @ 07:55:37
URL: http://withlovefrom.blogg.se/
Postat av: Måsbarnet

Jag grejade med det där ett bra tag innan jag fick bort glappet du pratar om. Minns dock inte exakt hur jag gjorde. Tror att jag tog bort någon eller flera av ramarna ("padding"). Så testa med att ändra pixelmåtten till 0 på en padding i taget och se vad som händer. När det bli fel går du bara tillbaka och skriver in det gamla måttet. Ett tips som jag alltid använder mig av är att kopiera hela den befintliga stilmallen/ de befintliga koderna och spara dem i tex. ett worddokument. Då kan du greja hur du vill och om du inte blir nöjd klistrar du bara in den gamla igen.

2009-03-20 @ 13:04:48
URL: http://withlovefrom.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Vad väntar du på?

2009-03-20 @ 21:49:41
URL: http://kajsaberggren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback