...eller...

Finalen i melodifestivalen på lördag - och jag kan inte se den. Det är ju hemskt. Jag får spela in det, blir ju inte riktigt samma grej, men vad gör man? Står ju på scen när det är på lördag. Hur tänker man när man lägger showen samtidigt som melodifestivalen?

Alla andra länder har redan haft sina finaler. Sverige är sist. Eurovision.tv har gjort en intervju med Charlotte Perelli...betyder det att de tror att hon kommer att vinna på lördag? Hoppas att svenska folket röstar rätt. Vi måste ju skicka någon som kan representera Sverige. Vi ska inte gå samma väg som många länder börjat göra - att ta det oseriöst. Irland har väl alltid varit seriösa. Iallafall enligt min mening. Men vad hände i år? "Dustin the Turkey" med låten "Irelande douze pointe"...man blir ju nästan rädd. Det fattas ju bara att vi skickar....eller.....  
Sen är det ju det där med kvalen. Två kval iår. Alla måsta kvala, utom the big four såklart. Sverige är i andra kvalomgången. Bara 10 från varje kval går vidare. Tänk om vi inte skulle göra det...skandal. Så rösta rätt...rösta inte på ....eller.....för då kan det inte sluta annat än i katastrof.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback