I-landsproblem nummer 1

Fixade nytt abonnemang till mobilen igår. Fick med en mobiltelefon då också. Gillar ju min gamla, vet inte vilken jag ska använda. Vilket i-landsproblem - att ha 2 mobiltelefoner. :)

                                                 

Men så ni vet, jag kommer ha kvar mitt gamla nummer.

Kommentarer
Postat av: anna

Ja, där ser man. Då är du i krokarna ibland! Hur har det varit att plugga här i Göteborg då? Har du trivts bra och har det vart bra kurser?

Jag har fått ett jobb ja :) deltid ett par månader, så det är alltid nått iallafall.känns skönt, jag ska börja i augusti så jag hinner ha lite ledigt innan, inte så dumt det heller! Du ska till Grekland såg ja, låter riktigt skönt. Det hade jag inte bangat på, men men, jag hoppas på att den svenska sommaren får en värmebölja då blir jag nöjd!

2008-07-21 @ 14:15:41
URL: http://annasalster.blogg.se/
Postat av: anna

att få tag på lägenhet i Göteborg var inte det lättaste nej, det kan jag verkligen hålla med om! vi hade en väldig tur. sökte och sökte och sökte och tillslut så fick vi napp på blocket. det är andrahand men under en längre tid, hon som har kontraktet har köpt hus så hon ska inte flytta tillbaka, så det känns väldigt skönt. skönt att veta att man slipper flytta omkring utan att man kanske kan bo här ett tag. om man kommer att trivas och så. bor du i studentlägenhet då eller?

2008-07-21 @ 16:23:05
URL: http://annasalster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback