mycket nu...

I morron ska det skrivas på papper + ett första pass.
Karusellen ska dra i gång. Det är nervöst. Extrajobb på G.

Gårdagen var hektisk. Mycket som skulle göras, och mycket som hans med.
Bl a besök hos optikern för syntest. Glasögon ska det bli! Förhoppningsvis kan mina ögon få må lite bättre framöver. De klarar inte med att plugga längre. Har haft tre bågar hemma nu sen igår. Ska tillbaka med dem i morron..fortsätta att leta, titta, prova... Det är inte lätt inte. Joss ska med för rådgivning. Behöver hjälp. 

Lunchade med H idag. Mycket trevligt. Åt på HagaBion. Sen bar det av till ICA Maxi med Joss. Trevligt trevligt. Storshopping - fast jag ska åka hem i övermorgon. Blev mest sånt som håller sig - pasta, potatismos, ketchup, chicken bits, müsli...sånt som fortfarande lever när jag kommer tillbaka.   

Nu har det känts som riktig vår i några dagar. Sol och varmt. Folk som äter glass. Det luktar grillat. Träden i parken utanför skolan är alldeles lila av blommor. Helt underbart skönt. Idag regnade det i kanske två timmar. Men det var inte kallt äckligt regn...utan mer som sommarregn. Även om det öste ner sken solen. Det luktade våt asfalt. Och lika snabbt som det började, slutade det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback