kändistätt

Kändistät helg i Karlskoga.

Igår var det schlagerdag på torget...Velvet, Charlotte Perrelli, Alexander Sköld och Värmlandspojkarna. Härligt väder och härlig stämning, bäst var ju givetvis Perrelli. Tror att varenda Karlskoging var där just då. Att stå i solen i kortbyxor och t-shirt och lyssna på schlagerlåtar live, det är inte fel inte.

Idag var det konsert i Bregårn. Var o lyssnade på Mamma som var med o körade. Det var Janne Schaffer som höll i det och artisterna var Johan Boding, Sanna Nielsen och Monica Silverstrand. Sen så var ju Michael Bäck Band med också, o körer o symfpniorkestern. Det var nog många som hade tårar i ögonen när Sanna sjöng Empty Room. Alla låtar utom just Empty Room var Ted Gärdestads låtar, och de är det ju inga fel på heller. Det var super. Efter konserten blev det mat på Harrys. Trevligt trevligt.

I morgon bär det tillbaka till Gbg. Veckan hemma har varit super; mycket musik, dans, god mat, sol, shopping vänner m.m. Veckan började med Lena Josefsson och Raande-vo och avslutades med Sanna Nielsens Empty Room. Det är svårslaget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback